4 βήματα που πρέπει να κάνεις πριν καταλήξεις στην επισκευή καφετιέρας!

Ξυπνάς, σηκώνεσαι με το ζόρι από το κρεβάτι και σέρνεις το κορμί σου μέχρι τη κουζίνα όπου υπάρχει αυτός ο μικρός θεός να σε περιμένει. Ο καφές. Και ξαφνικά εκεί που ετοιμάζεσαι να πάρεις τη πρώτη μικρή γουλιά ζωής αντιλαμβάνεσαι την πικρή πραγματικότητα Η καφετιέρα δεν λειτουργεί. Πανικός, απόγνωση, απελπισία. Σκέφτεσαι ότι χρειάζεσαι επισκευή καφετιέρας; Πιθανό. Μήπως όμως μπορείς να κάνεις κάτι και μόνος/η;

Να ζητήσεις αμέσως επαγγελματική βοήθεια είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό. Εντάξει το πρώτο είναι να κουκουλωθείς στο κρεβάτι σου και να μην αντιμετωπίσεις τη πραγματικότητα. Επειδή όμως αυτό δεν γίνεται, βρήκαμε τι άλλο μπορείς να κάνεις για να πιεις το καφέ σου όπως πραγματικά θες. Πριν λοιπόν απευθυνθείς σε κάποιον, δοκίμασε τα παρακάτω.

Μήπως δεν χρειάζεσαι πραγματικά επισκευή καφετιέρας;

Η καφετιέρα σου δεν ανοίγει.

Πριν πάει το μυαλό σου στα χειρότερα, έλεγξε το καλώδιο. Μήπως απλά δεν είναι καλά στην πρίζα; Μήπως την έβγαλες και ξέχασες να την ξανασυνδέσεις; Όσο αυτονόητο και να ακούγεται, τις περισσότερες φορές δεν ελέγχουμε την πρίζα και ανησυχούμε χωρίς να υπάρχει πραγματικά λόγος. Είναι πιθανό το πρόβλημα να είναι πολύ πιο απλό από ότι νομίζεις και να λύνεται εύκολα και γρήγορα.

Η καφετιέρα σου ανοίγει αλλά δεν λειτουργεί.

Η καφετιέρα σου ξεκινάει κανονικά αλλά στη συνέχεια είτε κλείνει είτε δεν λειτουργεί; Κι όμως υπάρχει περίπτωση να μη χρειάζεσαι επισκευή καφετιέρας. Ίσως υπάρχει κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις. Αν έχει επιλογή ώστε να κλείνει μόνη της μετά από λίγο, δοκίμασε μήπως έχει απορρυθμιστεί. Όταν απλά δεν ξεκινάει, πιθανόν να μην έχεις τοποθετήσει κάτι καλά.  Ανάλογα με τη μηχανή, που έχεις, αυτό μπορεί να είναι είτε η κάψουλα είτε το εξάρτημα που μπαίνει ο καφές. Ακόμη πρέπει να ελέγξεις αν υπάρχει αρκετό νερό στο δοχείο.

Η ποσότητα καφέ που βγαίνει είναι πολύ μικρή.

Εδώ υπάρχουν δύο πιθανότητες. Αν έχεις μηχανή εσπρέσο με κάψουλες τότε ενδέχεται να έχει αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις της δοσολογίας του καφέ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρυθμίσεις εκ νέου πόση ποσότητα χρειάζεσαι ανάλογα με το είδος του καφέ (lungo, espresso, ristretto). Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, αν η μηχανή σου βγάζει λίγο καφέ και πολύ αργά, χρειάζεται καθάρισμα καθώς κάποια δίοδος έχει κλείσει.

Η γεύση του καφέ είναι περίεργη.

Αντί για το πλούσιο άρωμα που περίμενες ο καφές σου είναι ή πικρός ή άνοστος; Τότε και πάλι το πιο πιθανό είναι να χρειάζεται ο εξοπλισμός σου καθάρισμα. Επίσης μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το νερό και όχι με τη μηχανή. Πρέπει να χρησιμοποιείς μόνο νερό που θα έπινες και σκέτο. Για παράδειγμα, είναι σίγουρο ότι δεν θα έπινες ένα νερό που ήταν μια βδομάδα σε ένα μπουκάλι. Άρα γιατί να το πιεις στο καφέ σου; Τέλος είναι σημαντικό, αν το νερό σου χρειάζεται φιλτράρισμα, πριν το πιεις, να το κάνεις και πριν το βάλεις στη μηχανή σου. Έτσι θα αποφύγεις και τη μεγάλη συσσώρευση αλάτων.

Αν δοκίμασες όλα τα παραπάνω και συνεχίζεις να έχεις το ίδιο πρόβλημα, ήρθε η ώρα να ζητήσεις επαγγελματική βοήθεια. Μπες στην ιστοσελίδα μας,  καταχώρησε την εργασία σου για επισκευές ηλεκτρικών συσκευών και πάρε άμεσα προσφορά για την επισκευή της συσκευής σου. Ότι ψάχνεις, σε βρίσκει στο Douleutaras.gr!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα