Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες στην Κύπρο

Ρολά Ασφαλείας & Γκαραζόπορτες στην Κύπρο

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

1.500+ κορυφαίοι επαγγελματίες
4.8/5 από 200.000+ αξιολογήσεις επαγγελματιών
650.000+ ολοκληρωμένες εργασίες έως σήμερα

Αξιολόγηση εργασιών

4.9

μέσος όρος από 53 αξιολογήσεις πελατών

Πόσο κοστίζουν τα ρολά ασφαλείας - γκαραζόπορτες;

Ενδεικτικό κόστος από 2.568 αντίστοιχες εργασίες:
50€ - 650€
Επισκευή από
50€
Εγκατάσταση ή αντικατάσταση από
650€
Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες είναι οι τιμές για ρολά ασφαλείας - γκαραζόπορτες με τοποθέτηση;

 • Ρολά ασφαλείας με τοποθέτηση από 150€

 • Γκαραζόπορτες με τοποθέτηση από 225€

Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και το τελικό κόστος εξαρτάται από παράγοντες, όπως το υλικό κατασκευής. Οι ειδικοί προτείνουν να παίρνεις προσφορές, μετά από μελέτη επαγγελματιών ειδικά για τον χώρο σου.

Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις ρολά ασφαλείας ή γκαραζόπορτες κάθε είδους και ψάχνεις τις καλύτερες τιμές και προσφορές, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα προσωποποιημένες προσφορές για ρολά καταστημάτων ή σπιτιών και γκαραζόπορτες από έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου!​​​​

Από ποιους παράγοντες επηρεάζονται οι τιμές για ρολά ασφαλείας - γκαραζόπορτες;

Το εύρος τιμών στην αγορά για ρολά ασφαλείας και γκαραζόπορτες είναι πολύ μεγάλο, καθώς το κόστος τους επηρεάζεται από αρκετούς παράγοντες. Οι σημαντικότεροι από αυτούς είναι:

 • Οι διαστάσεις του συστήματος

 • Ο μηχανισμός χειρισμού 

 • Το υλικό κατασκευής και η εταιρεία που θα επιλέξεις

Σχετικά με τον μηχανισμό, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι ο χειροκίνητος μηχανισμός έχει χαμηλότερη τιμή, αλλά δεν είναι εξίσου πρακτικός με τον αυτόματο. Συγκεκριμένα, οι τιμές για μοτέρ γκαραζόπορτας έχει τιμές ξεκινούν περίπου στα 250€.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη στα ρολά ασφαλείας;

Τα είδη ρολών που κυκλοφορούν στην αγορά είναι τα διάτρητα, τα δικτυωτά και τα ρολά ασφαλείας κλειστού τύπου. Το κάθε είδος διαθέτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και η τελική επιλογή εξαρτάται από τις ανάγκες του δικού σου χώρου.

Ακολουθεί μια συνοπτική παρουσίαση:

1. Διάτρητα ρολά ασφαλείας: Αποτελούνται, συνήθως, από λαμαρίνα. Παρέχουν μεγάλη ασφάλεια και στεγανότητα στον χώρο. Δίνουν περιορισμένη ορατότητα και φωτισμό στο εσωτερικό του χώρου.

2. Ρολά τζαμωτά-αλουμινίου: Συνδυάζουν υψηλής ποιότητας αλουμίνιο και διάφανο υλικό ακριλίκ. Είναι η ιδανική επιλογή για καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, καθώς προσφέρουν το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά και τη μέγιστη ασφάλεια για το κατάστημα.

3. Ρολά ασφαλείας κλειστού τύπου: Κλείνουν χωρίς να αφήνουν πρόσβαση στα αδιάκριτα βλέμματα να δουν στο εσωτερικό του οικιακού ή επαγγελματικού σου χώρου.

4. Θερμοηχομονωτικά ρολά: Προσφέρουν ηχομόνωση, θερμομόνωση και η λειτουργία τους είναι αθόρυβη. Διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα, ενώ συνοδεύονται και από μπάρα ασφαλείας για μεγαλύτερη προστασία απέναντι στις καιρικές συνθήκες και τους εξωτερικούς παράγοντες.

5. Δικτυωτά ρολά ασφαλείας: Αποτελούνται από μασίφ σίδερο, ώστε να προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια στον χώρο. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε καταστήματα με βιτρίνα.

6. Πυράντοχα ρολά λαμαρίνας: Τα συγκεκριμένα ρολά είναι πολύ ανθεκτικά. Προσφέρουν πυροπροστασία και χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα σε βιομηχανικούς  χώρους.

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές για γκαραζόπορτες;

Τα συνηθέστερα είδη γκαραζόπορτας στην αγορά είναι: οι γκαραζόπορτες οροφής (μονοκόμματες ή σπαστές), οι γκαραζόπορτες ρολά, οι γκαραζόπορτες με πλευρικό άνοιγμα, οι ανοιγόμενες γκαραζόπορτες και οι συρόμενες γκαραζόπορτες.

Αναλυτικότερα:

1. Γκαραζόπορτα οροφής: Το συγκεκριμένο είδος γκαραζόπορτας ανοίγει κάθετα προς τα πάνω και εφαρμόζει στην οροφή, εξοικονομώντας έτσι χώρο. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο τύπους γκαραζόπορτας οροφής:

 • Μονοκόμματη γκαραζόπορτα: Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες, βγαίνουν με κλίση περίπου ένα μέτρο προς τον εξωτερικό χώρο του γκαράζ και μετά ανεβαίνουν και εφαρμόζουν στην οροφή. Συνεπώς, το αυτοκίνητο θα πρέπει να είναι τοποθετημένο σε απόσταση από την γκαραζόπορτα, ώστε αυτή να μπορεί να ανοίξει και να επιτρέψει τη διέλευσή του.

 • Σπαστή γκαραζόπορτα: Αποτελείται ουσιαστικά από οριζόντια πάνελ. Όταν την ανοίγεις, τα πάνελ κινούνται κατακόρυφα προς το πάνω και τοποθετούνται στην οροφή του γκαράζ. Οι σπαστές γκαραζόπορτες αποτελούν την πιο σύγχρονη πρόταση για οικιακό γκαράζ, καθώς σου δίνουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις πλήρως τον εσωτερικό αλλά και τον εξωτερικό χώρο του γκαράζ. 

γκαραζόπορτες
2. Γκαραζόπορτα ρολό:
Μια ολοένα και πιο δημοφιλής επιλογή λόγω του χαμηλού κόστους και της εύκολης τοποθέτησής της. Διατίθεται σε ποικιλία μηχανισμών λειτουργίας και σχεδίων, ώστε να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Οι γκαραζόπορτες ρολά ανοίγουν κάθετε προς τα πάνω και δεν καταλαμβάνουν χώρο στο εσωτερικό ή το εξωτερικό του γκαράζ. 

3. Γκαραζόπορτα με πλευρικό άνοιγμα - ανοιγόμενες γκαραζόπορτες: Η πλευρική κίνηση του συγκεκριμένου είδου γκαραζόπορτας αφήνει αρκετό χώρο ώστε να μπορεί να διέλθει από αυτή τόσο το αυτοκίνητο, όσο κι ένας πεζός. Στην αγορά, θα τις βρεις με ηλεκτρικό ή χειροκίνητο μηχανισμό.

4. Γκαραζόπορτα με ανοιγόμενα φύλλα και συρόμενη γκαραζόπορτα: Οι δύο αυτοί τύποι γκαραζόπορτας είναι ιδανικοί για προσθήκη γκαραζόπορτας στην εξωτερική περίφραξη ενός σπιτιού ή πολυκατοικίας. Όταν δεν υπάρχει αρκετός πλαϊνός χώρος για συρόμενη επιλογή ή για το άνοιγμα των φύλλων μιας ανοιγόμενης πόρτας χώρου στάθμευσης, υπάρχει και η δυνατότητα εγκατάστασης αναδιπλούμενης γκαραζόπορτας, ο μηχανισμός της οποίας επιτρέπει την βέλτιστη αξιοποίηση του διαθέσιμου χώρου.

Ποιες επιλογές υπάρχουν για χειρισμό ρολών ασφαλείας - γκαραζόπορτας;

Τα ρολά ασφαλείας και οι γκαραζόπορτες προσφέρουν δύο επιλογές χειρισμού: τον αυτόματο ή ηλεκτρικό / ηλεκτροκίνητο χειρισμό και τον χειροκίνητο μηχανισμό.

Συγκεκριμένα:

 • Ο αυτόματος χειρισμός απαιτεί την παρουσία τηλεχειριστηρίου και δεν επιτρέπει την χειροκίνητη κίνηση του ρολού από τη στιγμή που θα κλείσει. Ο τρόπος αυτός προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια στα ρολά του χώρου σου. Επίσης, προσφέρει άνεση και ευκολία χρήσης, ακόμα και από απόσταση.

 • Ο χειροκίνητος μηχανισμός για ρολά ασφαλείας και γκαραζόπορτες είναι πιο οικονομικός και παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία χειρισμού σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Ωστόσο, δεν είναι εξίσου βολικός στη χρήση, όπως ο ηλεκτρικός μηχανισμός.

Ποια είναι τα κατάλληλα υλικά για πόρτες γκαράζ;

Στις περισσότερες πόρτες γκαράζ το κυρίως υλικό εξαρτάται από τις απαιτήσεις του κτίσματος και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή. Τα κυριότερα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κατασκευή γκαραζόπορτας είναι τα εξής:

 • Ξύλο

 • Μασίφ Ξύλο

 • Αλουμίνιο

 • Γαλβανισμένο ατσάλι

 • Πλαστικοποιημένη λαμαρίνα

γκαραζόπορτες

Τι να προσέξεις στην επιλογή γκαραζόπορτας;

Σε μια τόσο σημαντική αγορά, όπως της πόρτας γκαράζ (ή των ρολών ασφαλείας), είναι σημαντικό να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή πριν την τελική επιλογή. Τα πιο σημαντικά σημεία που πρέπει να προσέξεις είναι:

1. Κάνε έρευνα αγοράς: Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες που αναλαμβάνουν γκαραζόπορτες με την τοποθέτησή τους στον χώρο της επιλογής σου. Είναι καλό να δεις διαφορετικές τιμές (στο διαδίκτυο ή σε φυσικά καταστήματα).

2. Βρες το είδος γκαραζόπορτας που σου ταιριάζει: Να βάλεις συρόμενες γκαραζόπορτες, ανοιγόμενες γκαραζόπορτες ή οροφής; Η ασφάλεια του γκαράζ σου είναι πολύ σημαντική για να την αφήσεις στην τύχη. Μπορεί να είδες μια οικονομική γκαραζόπορτα που σου αρέσει και οπτικά, αλλά πώς ξέρεις αν είναι η κατάλληλη για σένα; Πάρε τη γνώμη εξειδικευμένων τεχνιτών, αφού μελετήσουν τις ανάγκες σου. 

3. Πάρε προσφορές ειδικά για σένα: Αφού μιλήσεις με επαγγελματίες, μπορείς να πάρεις προσφορές ειδικά για τον χώρο σου. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και σίγουρα υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στα προϊόντα για κατοικίες και για επαγγελματικούς χώρους.

4. Μελέτησε το ζήτημα του χειρισμού: Σίγουρα, ο χειροκίνητος μηχανισμός ανοίγματος είναι πιο οικονομικός από τον αυτόματο. Όμως, ο αυτόματος θα σε γλιτώσει από τον κόπο να ανοίγεις και να κλείνεις τη γκαραζόπορτα μόνος σου κάθε φορά. Ειδικά αν πρόκειται για μια βαριά πόρτα, ίσως αξίζει να επενδύσεις στον αυτόματο χειρισμό.

Ψάχνεις ρολά ασφαλείας ή πόρτες γκαράζ για το σπίτι και τον επαγγελματικό σου χώρο; Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν. Εμείς θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλους επαγγελματίες για να σου δώσουν προσφορές με τοποθέτηση, ειδικά προσαρμοσμένες στα μέτρα σου!

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Seller photo
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
Λευκωσία

Σήμερα η Τέντοταπ είναι μια υπερσύγχρονη εταιρεία που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών όπως τέντες, Ρολά Ασφαλ…

5.0
(52)
5.0
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.9
Ποσό
Seller photo
Sks Door System And Rolex Ltd
Αραδίππου

Στην Sks Door System And Rolex Ltd, θα βρείτε μια πληθώρα από Ρολά Ασφαλείας - Γκαραζόπορτες‎ για το σπίτι ή τον επαγγελματι…

5.0
(5)
5.0
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
5.0
Ποσό