Εγγύηση Εξυπηρέτησης

Ολοκλήρωσε τις εργασίες σου με ασφάλεια!

Θέλουμε κάθε εργασία που αποφασίζεις να κάνεις στο σπίτι να γίνεται με συνέπεια, ποιότητα και ασφάλεια. Γι’ αυτό εγγυόμαστε να είμαστε δίπλα σου από την αρχή έως το τέλος, μέχρι η δουλειά να γίνει σωστά, μέσω των αξιολογημένων επαγγελματιών και της τεχνολογίας μας. Δες παρακάτω πως το πετυχαίνουμε:

1. Σου προτείνουμε πάντα τους καλύτερους Επαγγελματίες

Αμέσως μολις συμπληρώσεις την εργασία που θες σου προτείνουμε τους καλύτερους επαγγελματίες βάσει κορυφαίων αξιολογήσεων και περιοχής.

Σε περίπτωση που θέλεις και άλλη επιλογή, μπορείς εύκολα μέσω του Πίνακα Ελέγχου σου (dashboard) να ζητήσεις με ένα μόνο κλικ έξτρα επαγγελματία.

2. Ενισχύουμε τη Συνέπεια σε κάθε στάδιο της εργασίας σου

Επειδή γνωρίζουμε ότι τόσο ο δικός σου χρόνος όσο και των επαγγελματιών μας είναι πολύτιμος φροντίζουμε τα ραντεβού να γίνονται στην ώρα τους.

Γι΄αυτό, πριν από κάθε προγραμματισμένο ραντεβού, στέλνουμε αυτόματες υπενθυμίσεις τόσο σε εσένα όσο και στον επαγγελματία.

3. Είμαστε δίπλα σου από την αρχή ως το τέλος για να γίνουν όλα σωστά

Αναπτύσσουμε συνεχώς νέα τεχνολογικά εργαλεία που εξασφαλίζουν την άμεση επικοινωνία με τον επαγγελματία καθώς στόχος μας είναι κάθε φορά να επικοινωνείς γρήγορα και χωρίς καθυστέρηση.

Επιπλέον, για να διασφαλίσουμε την ποιότητας της υπηρεσίας, παρακολουθούμε την πορεία της εργασίας σου από την αρχή μέχρι το τέλος, ενώ η Ομάδα Υποστήριξης της πλατφόρμας είναι δίπλα σου για την άμεση παροχή υποστήριξης και συμβουλών μέχρι να ολοκληρωθεί επιτυχώς η εργασία σου.

4. Σε υποστηρίζουμε ακόμη και σε περίπτωση που η εργασία σου δεν έγινε όπως συμφωνήθηκε

Με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίησή σου, οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα και συνέπεια την εργασία σου. Στη σπάνια περίπτωση που κάτι πάει στραβά, θα επικοινωνήσουμε με τον επαγγελματία και θα βρούμε μαζί τη καλύτερη δυνατή λύση στο ζήτημά σου στα πλαίσια του διαμεσολαβητικού μας ρόλου.

Μάλιστα, στη περίπτωση ζημίας/κακοτεχνίας ή αν η εργασία δεν ολοκληρωθεί, εγγυόμαστε επιστροφή χρημάτων έως 10.000€ από το συνολικό ποσό που έχεις καταβάλει, εφόσον πληρούνται οι όροι και προϋποθέσεις.

Δες περισσότερα για την

Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων