Βάψιμο Σπιτιού - Ελαιοχρωματισμοί στην Κύπρο

Βάψιμο Σπιτιού - Ελαιοχρωματισμοί στην Κύπρο

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

86.000+ αξιολογήσεις πελατών
No1 Πάροχος Υπηρεσιών και Λύσεων για το Σπίτι
4.200+ αξιολογημένοι επαγγελματίες

Αξιολόγηση εργασιών

4.8

μέσος όρος από 343 αξιολογήσεις πελατών

Βασίλης Τ.
5.0

Επαγγελματίας. Έκανε ότι συμφωνήσαμε και ακόμα περισσότερα από μόνος του, στο χρόνο που συμφωνήσαμε .

Για: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΚΚΑΡΗΣ
Anna
5.0

Πολύ καλή δουλειά. Συνεπής και γρήγοροι.

Για: ΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΦΟΛΗΣ
Βιργινία Π.
5.0

Άμεση επικοινωνία και εξυπηρέτηση, εξαιρετικό αποτέλεσμα. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα

Για: ΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΦΟΛΗΣ
Michalis K.
5.0

Άριστη συνεργασία

Για: Roberto Saeed
Georgios Y.
5.0

Πολύ ευχαριστημένος με την ποιότητα της δουλειάς. Συνεπής στα χρονοδιαγράμματα και πάντα εξυπηρετικός.

Για: Aris Antoniou
Photini V.
5.0

Εξαιρετικός

Για: The top Finish
Νικόλαος
5.0

Όταν αναζητά κανείς έναν ελαιοχρωματιστή, οι λέξεις που έρχονται κατά νου είναι "ακρίβεια", "λεπτομέρεια" και "αξιοπιστία". Αυτές ακριβώς τις λέξεις θα χρησιμοποιούσα για να περιγ…

Για: The top Finish
Ο.χ
5.0

Εξαιρετικη επαγγελματικη και ανθρωπινη προσεγγιση. Αμεση εξυπηρετηση. Ευχαριστουμε!

Για: Perlato painting

Ποιες είναι οι τιμές για βάψιμο - ελαιοχρωματισμό;

Ενδεικτικό κόστος από 13.034 αντίστοιχες εργασίες:
150€ - 1000€
Εξωτερικό βάψιμο άνω των 25 τ.μ. από
1000€
Τεχνοτροπία από
210€
Εσωτερικό βάψιμο άνω των 25 τ.μ. από
550€
Εσωτερικό βάψιμο έως 25 τ.μ. από
150€
Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Βάψιμο - Ελαιοχρωματισμοί

Ποιες εργασίες αναλαμβάνουν οι ελαιοχρωματιστές μας;

Για κάθε είδος βαψίματος που θα χρειαστείς, έχουμε κατάλληλους μπογιατζήδες που μπορούν να σε εξυπηρετήσουν. Οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες που αναλαμβάνουν είναι:

 • Ελαιοχρωματισμός εσωτερικών χώρων

 • Ελαιοχρωματισμός εξωτερικών χώρων

 • Ελαιοχρωματισμοί κατοικιών

 • Ελαιοχρωματισμοί διαμερισμάτων

 • Ελαιοχρωματισμοί πολυκατοικιών

 • Ελαιοχρωματισμοί επαγγελματικών χώρων

 • Ελαιοχρωματισμοί με τεχνοτροπίες

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τις τιμές για ελαιοχρωματισμό;

Οι τιμές στο βάψιμο σπιτιών διαμορφώνονται με βάση συγκεκριμένους παράγοντες: τα τετραγωνικά μέτρα, την κατάσταση των τοίχων, το κόστος των υλικών, τις τεχνοτροπίες βαψίματος αλλά και τον αριθμό των επαγγελματιών.

Αναλυτικά:

1. Τετραγωνικά μέτρα επιφάνειας για βάψιμο

Ο βασικότερος παράγοντας που θα καθορίσει το κόστος του έργου είναι τα τετραγωνικά μέτρα της επιφάνειας που θα καλυφθεί με χρώμα. Οι επαγγελματίες γνωρίζουν ότι η αυτή η επιφάνεια είναι περίπου 3,5 φορές μεγαλύτερη από τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου. Έτσι για ένα δωμάτιο 10 τ.μ. θα χρειαστεί να βαφτούν περίπου 35 τ.μ. τοίχου. Η τιμή στην αγορά ανα τετραγωνικό που θα καλυφθεί για υλικά και εργασία είναι 3-5€*. 
Ο υπολογισμός της τελικής τιμής και του εμβαδού του χώρου γίνεται ως εξής: τ.μ * 3.5 * τιμή/τ.μ 

Όταν πρόκειται για μία μικρή επιφάνεια, όπως το βάψιμο μεμονωμένου τοίχου, τότε συνήθως η αγορά τιμολογεί με βάση ημερομίσθιο 40-80€*.

2. Κατάσταση των τοίχων & μερεμέτια

Ανάλογα με το πόσο καλή είναι η κατάσταση των τοίχων του σπιτιού σου αυτή τη στιγμή, εξαρτάται και το πόση δουλειά θα χρειαστεί να κάνει ο μπογιατζής. Ελαιοχρωματισμοί που γίνονται σε τοίχους σε καλή κατάσταση, χρειάζεται μόνο 1-2 χέρια μπογιάς. 

Αντιθέτως, σε περίπτωση που χρειάζεσαι βάψιμο τοίχου με υγρασία ή ρωγμές, θα είναι πιο απαιτητική η εργασία και συνεπώς θα αυξηθεί η τιμή. Αυτό συμβαίνει, γιατί ο μπογιατζής πρέπει να κάνει διάφορα μερεμέτια, π.χ. πέρασμα με αστάρι, για να προετοιμάσει τις επιφάνειες για βάψιμο. 

3. Κόστος των υλικών 

Μπορείς να επιλέξεις προϊόντα από μία τεράστια γκάμα από μάρκες χρωμάτων, αλλά και συγκεκριμένους κωδικούς προϊόντων βαφής. Εκτός από την απόχρωση, οι εταιρείες παραγωγής χρωμάτων προσφέρουν μεγάλη γκάμα επιλογών σε προϊόντα, ως προς την ποιότητα και τις ιδιότητες των χρωμάτων.

Για παράδειγμα, μπορείς να επιλέξεις οικολογικά χρώματα, αντιμυκητιακά ή υποαλλεργικά, ανάλογα τις ανάγκες σου. Επίσης, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από υλικά όπως αστάρια και στόκοι σπατουλαρίσματος για να επιλέξεις. Αν θέλεις να γλιτώσεις χρόνο, κόπο και έξτρα κόστος, ένας μπογιατζής μας μπορεί να σε προμηθεύσει με τα απαραίτητα υλικά και τον εξοπλισμό που θα χρειαστείς, στις πιο προσιτές τιμές.

4. Τεχνοτροπίες στο βάψιμο

Οι τεχνοτροπίες συνήθως γίνονται σε μία μικρή επιφάνεια, ώστε να αποκτήσει μία ιδιαίτερη αισθητική. Υπάρχουν ελαιοχρωματιστές που μπορούν να δημιουργήσουν πλήθος τεχνοτροπιών, από το stencil μέχρι την απομίμηση ξύλου.

Το κόστος είναι σίγουρα μεγαλύτερο σε σχέση με το κλασικό βάψιμο, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα μοναδικό. Το κόστος ξεκινάει από τα 15-18€/τ.μ.*.

5. Αριθμός των επαγγελματιών

Αν χρειάζεσαι ο ελαιοχρωματισμός να γίνει άμεσα, χρειάζονται αρκετοί μπογιατζήδες και συνεπώς αυξάνεται το κόστος. Επίσης, αν χρειαστούν αρκετά παραπάνω μεροκάματα για το βάψιμο σπιτιού πάλι είναι πιθανό να ανέβει η τιμή.

* Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Γιατί να επιλέξεις το βάψιμο σπιτιού εσωτερικά για την ανανέωση του σπιτιού;

1. Πλήρης ανανέωση του σπιτιού 

Με το βάψιμο σπιτιού μπορείς να ανανεώσεις άμεσα και οικονομικά τον χώρο σου. Τα ανοιχτά και γήινα χρώματα μεγαλώνουν τον χώρο και επηρεάζουν θετικά την ψυχολογία σου.

2. Συντήρηση του σπιτιού

Αν έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που έβαψες το σπίτι, τότε ο ελαιοχρωματισμός είναι μονόδρομος. Μάλιστα, οι μπογιατζήδες συνιστούν μεταξύ 3-5 ετών το φρεσκάρισμα των τοίχων. 

3. Ανακαίνιση σπιτιού

Δεν γίνεται να ανακαινίσεις το σπίτι, χωρίς να το βάψεις. Σε περίπτωση μερικής ανακαίνισης μπορείς να βάψεις κάποια δωμάτια, δίνοντας άλλο άερα στον χώρο σου. Μάλιστα, βάφοντας το σπίτι ανεβάινει και η αξία του σε περίπτωση που θέλεις να το πουλήσεις ή να το ενοικιάσεις. 
 

Πόσο κοστίζει το βάψιμο σπιτιού;

Το κόστος για βάψιμο σπιτιού ανέρχεται περίπου στα 5€ ανά τετραγωνικό μέτρο (όπου περιλαμβάνονται υλικά και εργατικά κόστη). 

Συγκεκριμένα:

 • Τιμή για βάψιμο δωματίου 15 τ.μ. από 235€

 • Τιμή για βάψιμο σπιτιού 55 τ.μ. από 865€

 • Τιμή για βάψιμο σπιτιού 80 τ.μ. από 1260€

 • Τιμή για εξωτερικό βάψιμο τοίχου 10 τ.μ. από 200€

 • Τιμή για εξωτερικό βάψιμο σπιτιού 70 τ.μ. και άνω από 1400€
Μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα για να σου προτείνουμε άμεσα αξιολογημένους μπογιατζήδες.

Πότε πρέπει να κάνεις το βάψιμο σπιτιού εσωτερικά;

Η ιδανική περίοδος είναι το καλοκαίρι ή άλλες περίοδοι χωρίς υψηλά επίπεδα υγρασίας. Συγκεκριμένα, οι ηλιόλουστες ζεστές μέρες βοηθούν ώστε να έχεις ανοιχτά παράθυρα και να στεγνώσει πιο γρήγορα το χρώμα. 

Από την άλλη πλευρά, οι βροχερές μέρες είναι απαγορευτικές καθώς λόγω της υγρασίας είναι πολύ δύσκολο να στεγνώσει το χρώμα.

Aκόμη, είναι πιθανό να παρουσιαστούν προβλήματα που μπορεί να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα, όπως γραμμώσεις, ρυτιδώσεις και μειωμένη γυαλάδα.

Πώς γίνεται η προετοιμασία για βάψιμο τοίχου;

Η σωστή προετοιμασία πριν περαστεί ένας τοίχος με χρώμα αποτελείται από 5 στάδια:

1. Προετοιμασία εσωτερικού χώρου

Είναι αναγκαίο πριν ξεκινήσεις το βάψιμο σπιτιού να προετοιμάσεις τον χώρο. Ειδικότερα, χρειάζεται να σκεπάσεις όλα τα έπιπλα με νάυλον ή μεγάλα σεντόνια ώστε να μην λερωθούν με χρώμα. Επίσης, χρειάζεται να αφαιρέσεις από τον τοίχο οποιδήποτε κρεμαστό υπάρχει καθώς και να βγάλεις τις κουρτίνες. Είναι σημαντικό ο μπογιατζής να έχει άπλετο ελεύθερο χώρο για να μπορεί να βάψει το σπίτι με προσοχή στη λεπτομέρεια. Μάλιστα, η καλύτερη λύση που προτείνουμε είναι να εξαφανίσεις κάθε αντικείμενο από το δωμάτιο ώστε να παραμείνει εντελώς άδειο. Αν το δωμάτιο, έχει ντουλάπες φρόντισε να τις αδειάσεις καθώς η μυρωδιά του χρώματος θα κάνει αρκετό καιρό να φύγει από τα ρούχα.

2. Καθάρισμα τοίχου 

Εαν έχεις προσθέσει ταπετσαρίες στον τοίχο ή αυτοκόλλητα είναι αναγκαίο να τα αφαιρέσεις πριν περαστεί η πρώτη στρώση ώστε να μην δημιουργηθούν ανάφλυφα σημάδια στον τοίχο. Ακόμη, σε περίπτωση που αντιμετωπίζεις πρόβλημα με την υγρασία στους τοιχους χρειάζεται να φωνάξεις ένα έμπειρο συνεργείο καθαρισμού για να την απομακρύνει. Εκτός από τους τοίχους, φρόντισε να καθαρίσεις και τον χώρο γύρω από τα σοβατεπί ώστε να μην ανασηκώσει σκόνη πιο μετά ο αέρας και κολλήσει πάνω στον φρεσκοβαμμένο τοίχο.

3. Ξύσιμο τοίχου & στοκάρισμα 

Αν ο τοίχος έχει τρύπες από καρφιά ή ρωγμές τότε είναι αναγκαίο να στοκαριστεί για να δημιουργηθεί μία λεία επιφάνεια. Σε πολλές περιπτώσεις, χρειάζεται να λειανθεί η επιφάνεια και με γυαλόχαρτο ώστε να δημιουργηθεί η ιδανική βάση για ελαιοχρωματισμό. Έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι ομοιόμορφο και θα έχει μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ο στόκος να στεγνώσει καλά προτού προχωρήσεις στο βάψιμο.

4. Πέρασμα με αστάρι πριν το βάψιμο

Η τοποθέτηση ασταριού στον τοίχο είναι απαραίτητη για να ενισχυθεί η μόνωσή του και να προστατευτεί από οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκαλέσει το χρώμα. Μάλιστα, εφαρμόζεται υποχρεωτικά σε τοίχους που είναι φθαρμένοι και ταλαιπωρημένοι αλλά και σε όσους δεν έχουν βαφτεί στο παρελθόν. Αν θέλεις ο τοίχος να έχει λαμπερό και ομοιόμορφο χρώμα μην παραλείψεις αυτό το βήμα. Αραίωσε το αστάρι με τον τρόπο που γράφει στην συσκευασία ώστε να εισχωρήσει καλά στον τοίχο. 

5. Πέρασμα με μπογιά (1-3 στρώσεις)

Αφού στεγνώσει καλά το αστάρι, χρειάζεται να αραιωθεί η μπογιά με διαλυτικό σε έναν μεγάλο κουβά. Οι αξιολογημένοι ελαιοχρωματιστές μας ξεκινούν το βάψιμο κάνοντας τις γωνίες, τα σημεία γύρω από τα κουφώματα και τις πρίζες. Στη συνέχεια, με  μεγάλο ρολό γεμίζουν την επιφάνεια, εκτελώντας σταθερές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω και από πάνω προς τα κάτω σε στυλ W. Είναι απαραίτητο να περαστούν 2-3 χέρια μπογιάς ειδικά αν το προηγούμενο χρώμα του τοίχου ήταν σκούρο προκειμένου να μην κάνει νερά το χρώμα. 

Φρόντισε, λοιπόν, αφου έχεις αποφασίσει να βάψεις το σπίτι, να το κάνεις σωστά και με προσοχή στη λεπτομέρεια! Συμπλήρωσε τη φόρμα για να σου προτείνουμε άμεσα αξιολογημένους επαγγελματίες και να πάρεις προσφορές.

Να βάψω το σπίτι μόνος μου ή να το αναθέσω σε μπογιατζή;

Είναι λογικό να σκέφτεσαι να βάψεις το σπίτι μόνος σου, για λόγους οικονομίας. Όμως, ακόμα και η προετοιμασία για το βάψιμο ενός τοίχου δεν είναι απλή διαδικασία. Γι’ αυτό, ένας επαγγελματίας μπογιατζής μπορεί να σου προσφέρει πολλά οφέλη.

1. Σου γλιτώνει κόπο και χρόνο

2. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις εξοπλισμό

3. Σε προμηθεύει με τη σωστή ποσότητα χρωμάτων

4. Φροντίζει για την προετοιμασία του τοίχου

5. Προσφέρει εγγυημένα ποιοτικό αποτέλεσμα, χωρίς ατέλειες

Ωστόσο, σε περίπτωση που αποφασίσεις να βάψεις μόνος σου το σπίτι χρειάζεται να προμηθευτείς την απαραίτητη ποσότητα χρώματος. Μπορεί η επιλογή αυτή να είναι πιο οικονομική αλλά απαιτεί γνώσεις, κόπο και χρόνο από σένα. 

Μην ξεχνάς ότι στην πλατφόρμα μας έχεις τη δυνατότητα να βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες, να πάρεις και να συγκρίνεις οικονομικές προσφορές για ελαιοχρωματισμό, ώστε να διαλέξεις αυτή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου και σε συμφέρει περισσότερο!

Ποια είναι τα κατάλληλα χρώματα για βάψιμο μικρού σαλονιού;

Το σαλόνι είναι ένας από τους πιο κομβικούς χώρους ενός σπιτιού. Η επιλογή χρώματος για το βάψιμο του σαλονιού δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, καθώς πρέπει να ταιριάζει με τα υπόλοιπα στοιχεία του χώρου. Τα κατάλληλα χρώματα για βάψιμο μικρού σαλονιού είναι: 

1. Γκρι ανοιχτό

Αν σου αρέσει το μίνιμαλ στυλ διακόσμησης τότε το γκρί χρώμα είνα το κατάλληλο για το σαλόνι σου καθώς προσφέρει ηρεμία και αρμονία. Μάλιστα, ενδείκνυται και για το βιομηχανικό στυλ διακόσμησης, αν συνδυαστεί με μαύρες και χρυσές λεπτομέρειες. Ωστόσο, είναι καλύτερο να επιλέξεις ανοιχτούς τόνους γκρι, αφού οι σκούρες αποχρώσεις κάνουν τον χώρο να δείχνει μικρότερος.

2. Γαλάζιο 

Αν το σαλόνι σου είναι μικρό, τότε το γαλάζιο χρώμα ενδείκνυται προκειμένου να μεγαλώσει τον χώρο. Μάλιστα, είναι ένα χρώμα που αποπνέει καθαριότητα και φρεσκάδα, ενώ ταιριάζει πολύ με το λευκό και το γκρι. Αυτοι οι συνδυασμοί χρωμάτων θεωρούνται πολύ χαλαρωτικοί και είναι κατάλληλοι ώστε να ανανεώσουν τον χώρο σου και να μειώσουν το άγχος. 

3. Μπεζ

Οι γήινες αποχρώσεις είναι κατάλληλες για κάθε στυλ διακόσμησης. Το μπεζ είναι μια ανοιχτή απόχρωση του καφέ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε ρουστίκ όσο και σε μίνιμαλ διακόσμηση. Μπορείς να το συνδυάσεις με λευκό χρώμα σε περίπτωση που το σαλόνι σου είναι μικρό για να προσδώσει φωτεινότητα στον χώρο. 

4. Ροζ σομόν

Το σομόν είναι από τα καλύτερα χρώματα για μικρό σαλόνι αφού είναι φωτεινό και πιο απαλό από άλλες αποχρώσεις του ροζ. Μάλιστα, αποτελεί βάση για ρομαντική διακόσμηση, ενώ αν το συνδυάσεις με λευκό χρώμα μπορεί να αναδείξει τον τόνο και την μοναδικότητά του.

Ποια είναι τα κατάλληλα χρώματα για βάψιμο υπνοδωματίου;

Ανάλογα με το στυλ σου, αλλά και το ύφος διακόσμησης που σε εκφράζει, μπορείς να επιλέξεις τα κατάλληλα χρώματα και αποχρώσεις για το βάψιμο του υπνοδωματίου σου. Πιο συγκεκριμένα:

1. Μπλε

Το μπλε χρώμα είναι κατάλληλο για το βάψιμο της κρεβατοκάμαρας καθώς προσφέρει χαλάρωση και αρμονία. Μπορείς να το συνδυάσεις τόσο με κίτρινο χρώμα όσο και με λευκό για να δημιουργήσεις αντίθεση στον χώρο. Μάλιστα, ταιριάζει άψογα τόσο με μοντέρνα στοιχεία όσο και με ξύλινα έπιπλα.

2. Συνδυασμός γκρι & μπεζ

Δεν πρόκειται ούτε για γκρι αλλά ούτε για μπεζ. Ο συνδυασμός αυτών των δυο χρωμάτων προσφέρει ζεστασιά στο υπνοδωμάτιο, δίνοντας παράλληλα κομψό ύφος. Μην ξεχνάς ότι είναι ένα χρώμα που μπορείς να το συνδυάσεις αρμονικά με ό,τι αλλαγή κι αν θες να κάνεις. 

3. Λευκό της βανίλιας

Το λευκό της βανίλιας είναι ένα χρώμα που ενδείκνυται για βάψιμο υπνοδωματίου, καθώς δεν πρόκειται για ψυχρό χρώμα. Μπορείς να το συνδυάσεις με μια απαλή απόχρωση του καφέ για να πετύχεις μια έντονη διχρωμία.  

4. Πράσινο

Μετά το μπλε χρώμα, το πράσινο έχεις τις καλύτερες χαλαρωτικές ιδιότητες αφού πρόκειται για χρώμα της φύσης. Μπορείς να το συνδυάσεις με λευκό η μπεζ για να φωτίσεις τον χώρο. Ακόμη, μπορείς να επιλέξεις και πιο σκούρες αποχρώσεις όπως το κυπαρισσί η το πράσινο της ελιάς.

Ποια εργαλεία βαφής χρειάζομαι;

Στα βασικά εργαλεία βαφής για το αποτελεσματικό βάψιμο ενός σπιτιού περιλαμβάνονται:

 • Ρολά βαφής: Στην αγορά υπάρχουν διάφορα μεγέθη ρολών που μπορείς να επιλέξεις. Προτείνουμε να επιλέξεις ρολό με στρογγυλλεμένες άκρες ώστε να αποφύγεις την εμφάνιση γραμμών φινιρίσματος στην επιφάνεια.
   
 • Πινέλα βαφής: Δεν αρκεί μόνο ένα πινέλο για να βάψεις το σπίτι. Ειδικότερα, χρειάζεσαι τετράγωνα πινέλα για μεγάλες επιφάνειες αλλά και πινέλα με λυγισμένη λαβή για να βάψεις δύσκολα σημεία και γωνίες. 
 • Δοχεία ή σχάρες χρώματος: Τα δοχεία που θα τοποθετηθεί το χρώμα χρειάζεται να είναι από ανθεκτικό πλαστικό καλής ποιότητας ώστε να μην ξηραίνεται το χρώμα. Ακόμη, με τις σχαρες χρώματος μπορείς να στραγγίσεις το ρολό ώστε να αφαιρεθεί η περιττή ποσότητα χρώματος. 

 • Σπάτουλα στοκαρίσματος: Είναι απαραίτητη όταν θέλεις να περάσεις τον τοίχο με στόκο ή να σοβατίσεις. 

 • Προστατευτικές μεμβράνες: Για να προστατεύσεις τo δάπεδο και τα έπιπλα χρειάζεται να τοποθετήσεις προστατευτικές μεμβράνες, νάυλον ή μεγάλα σεντόνια. 
   
 • Αυτοκόλλητες ταινίες: Μπορεί να σου χρησιμεύσουν για να οριοθετήσεις την περιοχή που θέλεις να βάψεις σε σχέση με άλλες επιφάνειες, π.χ. πόρτες και παράθυρα, για τις οποίες δεν θα χρησιμοποιήσεις χρώμα. 

Αν δεν γνωρίζεις ποια εργαλεία πρέπει να προμηθευτείς για τη δική σου εργασία βαψίματος, μην ανησυχείς. Οι μπογιατζήδες της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν να σε προμηθεύσουν εκείνοι με ό,τι χρειάζεσαι και στις σωστές ποσότητες, ώστε να μην χρειαστεί να μπεις σε περιττά έξοδα.

Ποιος είναι ο κατάλληλος οδηγός χρωμάτων;

Ελαιοχρωματισμοί με τεχνοτροπίες: Τι να προσέξεις;

Οι τεχνοτροπίες τοίχων είναι ο τρόπος να πας το βάψιμο σπιτιού ένα βήμα παραπέρα. Αντί για ένα απλό χρώμα, μπορούν να σου χαρίσουν ιδιαίτερα σχέδια που κάνουν ένα δωμάτιο πραγματικά μοναδικό και ξεχωριστό. Ωστόσο, αν θέλεις να κλείσεις βάψιμο με τεχνοτροπία, πρέπει να προσέξεις έναν σημαντικό παράγοντα.

Λόγω της δυσκολίας που παρουσιάζει η εφαρμογή τεχνοτροπίας στον ελαιοχρωματισμό, είναι πιο δύσκολο να βρεις τεχνίτη με εμπειρία στο συγκεκριμένο είδος βαψίματος. Έτσι, είναι σημαντικό να έχεις υποδείξει στον ελαιοχρωματιστή το αποτέλεσμα που θέλεις να δεις στον χώρο, για να σε ενημερώσει από πριν αν είναι ο κατάλληλος για να αναλάβει την εργασία.

Ποια είναι τα συστατικά ενός χρώματος;

 • Ο φορέας, που προσδιορίζει την αντοχή του χρώματος στις καιρικές συνθήκες, στους λεκέδες και το σπάσιμο.

 • Τα πιγμέντα, που προσφέρουν στο χρώμα αδιαφάνεια και είναι υπεύθυνα για την καλυπτικότητα, αλλά και την απόχρωση του χρώματος ή άλλες έξτρα ιδιότητες.

 • Τα πρόσθετα, που δίνουν μια τελική ένδειξη για την ποιότητα του χρώματος, το κάνουν να στεγνώνει πιο γρήγορα ή προσδίδουν άλλες ιδιότητες.

 • Το μέσο αραίωσης, όπου πρόκειται για νερό ή για κάποιο οργανικό διαλύτη.

Τι είναι τα πλαστικά χρώματα;

Είναι τα χρώματα που χρησιμοποιούνται κατεξοχήν στο βάψιμο σπιτιού εσωτερικά. Όταν είναι καλής ποιότητας, προσφέρουν πολύ καλή καλυπτικότητα, δεν λερώνονται εύκολα, απλώνουν με άνεση και η απόχρωσή τους αντέχει για χρόνια. 

Πότε χρησιμοποιούνται τα πλαστικά χρώματα;

Χρησιμοποιούνται κυρίως στους τοίχους και τα ταβάνια στο εσωτερικό του σπιτιού.

Τι είναι τα ακρυλικά χρώματα;

Είναι τα χρώματα που χρησιμοποιούνται κυρίως στο εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού, καθώς διαθέτουν μεγάλη αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες. 

Πότε χρησιμοποιούνται τα ακρυλικά χρώματα;

Με ακρυλικά χρώματα συνήθως βάφονται εξωτερικοί τοίχοι και επιφάνειες από σοβά ή μπετόν.

Τι είναι το αστάρι & πότε χρησιμοποιείται;

Το αστάρι είναι ένα αδιαφανές υλικό που εφαρμόζεται ως υπόστρωμα σε επιφάνειες που είναι έτοιμες για βαφή. Πρόκειται για το πιο σημαντικό στάδιο πριν το βάψιμο τοίχου με μπογιά. Προετοιμάζουν την επιφάνεια που θέλουμε να βάψουμε, ώστε να είναι έτοιμη για περαστεί το τελικό χρώμα. Το αστάρι προσφέρει μονωτικές ιδιότητες και εξασφαλίζει ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα βαφής, με διάρκεια στον χρόνο. 

Εάν ένας τοίχος ή επιφάνεια βάφεται για πρώτη φορά, τότε το πέρασμα με αστάρι είναι απαραίτητο. Εάν έχει ξαναβαφτεί, τότε ο μπογιατζής θα κρίνει εάν χρειάζεται να ασταρωθεί, αφού μελετήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η επιφάνεια που σε ενδιαφέρει.

Τα αστάρια τοίχων υψηλής ποιότητας ενισχύουν τη μόνωση της επιφάνειας και βοηθούν στην καλύτερη εφαρμογή του χρώματος.

Τι είναι η βελατούρα & πότε χρησιμοποιείται;

Βελατούρα ονομάζουμε το υπόστρωμα που χρησιμοποιούμε για βερνίκια χρωμάτων σε ξύλινες επιφάνειες, πριν τη βαφή. Μία πολύ καλή βελατούρα για βάψιμο σε ξύλο πρέπει να έχει μεγάλη καλυπτικότητα και να εφαρμόζει πολύ καλά στην ξύλινη επιφάνεια. Επίσης, πρέπει να στεγνώνει γρήγορα, αλλά και φεύγει εύκολα με το τρίψιμο. Βελατούρες με υλικά όπως μόλυβδος και χρωμικά συστατικά, καλό είναι να τα αποφεύγουμε. 

Τι είναι οι ριπολίνες & πότε χρησιμοποιούνται;

Οι ριπολίνες αποτελούν κατηγορία χρωμάτων που χρησιμοποιείται για το βάψιμο ξύλινων και μεταλλικών επιφανειών. Διακρίνονται σε κλασικές ριπολίνες και ριπολίνες νερού

Οι κλασικές ριπολίνες προτείνονται για ξύλινες επιφάνειες σε εσωτερικό χώρο, ενώ οι ριπολίνες νερού, οι οποίες είναι και πιο οικολογικές, μπορούν να εφαρμοστούν και σε ξύλο που βρίσκεται σε εξωτερικούς χώρους. Οι ριπολίνες απλώνονται εύκολα, δεν απαιτούν εφαρμογή πολλών στρώσεων χρώματος και στεγνώνουν γρήγορα. Κυκλοφορούν σε λευκό χρώμα, το οποίο συνδυάζεται εύκολα με άλλα χρώματα, ώστε να επιτύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τι πρέπει να προσέξεις στα διαλυτικά χρώματος;

Κάθε είδος χρώματος έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις για διαλυτικό (π.χ. νέφτι), οι οποίες αναγράφονται στη συσκευασία. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στη χρήση του σωστού διαλυτικού που είναι συμβατά με το χρώμα σου για ιδανικό αποτέλεσμα.

Τι να προσέξεις στην επιλογή χρωμάτων;

Η επιλογή του χρώματος είναι ένα από τα πιο κρίσιμα σημεία. Ακολούθησε 6 απλές συμβουλές και βρες το χρώμα ή τα χρώματα που θα ντύσουν υπέροχα τον χώρο σου:

1. Προτίμησε έντονα χρώματα για μικρές επιφάνειες και απαλά για μεγάλες

Τα έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο και το πορτοκαλί, δεν συστήνονται για να βάψεις ολόκληρα δωμάτια. Παρόλο που είναι χαρούμενα χρώματα και εμπνέουν ζωντάνια, σε μεγάλες επιφάνειες γίνονται κουραστικά και προκαλούν υπερένταση. 

Για το βάψιμο σπιτιού εσωτερικά, σε μεγάλες επιφάνειες συνήθως επιλέγονται άλλα χρώματα, όπως λευκό, μπλε, γκρι και μπεζ. Με αυτό τον τρόπο ο χώρος σου δείχνει μεγαλύτερος και εκπέμπει ηρεμία και καθαριότητα. 

2. Απόφυγε τα σκούρα χρώματα σε μικρά δωμάτια

Τα σκούρα χρώματα όπως το μωβ, το πορτοκαλι, το μπλε δεν ενδείκνυνται για μικρά δωματια καθώς μικραίνουν τον χωρο. Αν θέλεις το σπίτι να παραμείνει φωτεινό, μετά το βάψιμο, περιόρισε τα σκούρα χρώματα στο ελάχιστο. Ωστόσο, μπορείς να επιλέξεις αυτές τις αποχρώσεις για μικρότερες επιφάνειες (δοκάρια, κολώνες κ.λπ).

3. Επίλεξε συνδυασμό χρωμάτων από την ίδια σελίδα στο χρωματολόγιο

Θέλεις να βάψεις το σπίτι σου με διχρωμίες; Η διχρωμία είναι μια πολύ καλή ιδέα για να αποφύγεις τη μονοτονία στο βάψιμο τοίχων. Παρόλα αυτά, μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο να κάνεις συνδυασμούς που ταιριάζουν σε κάθε δωμάτιο. 

Υπάρχουν πολλα χρώματα, τα οποία δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Γι' αυτό χρειάζεται να επιλέξεις δύο αποχρώσεις από την ίδια σελίδα στο χρωματολόγιο ώστε να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Διαφορετικά χρώματα ίδιας τονικότητας μπορεί να δημιουργήσουν ένα μπερδεμένο αποτέλεσμα. 

4. Απόφυγε συνδυασμούς χρωμάτων με 3 αποχρώσεις και άνω στον ίδιο χώρο

Είναι γνωστό ότι όσο περισσότερα χρώματα προσπαθείς να συνδυάσεις, τόσο πιο δύσκολο είναι. 

Αν θέλεις να αποφύγεις το ρίσκο της απογοήτευσης από το τελικό αποτέλεσμα, δοκίμασε το βάψιμο τοίχων με έως δύο αγαπημένες σου αποχρώσεις. Μπορείς να τις συνδυάσεις με τα υφάσματα και τα έπιπλα του σπιτιού σου και σίγουρα θα σου αρέσει το αποτέλεσμα. Μάλιστα, μπορείς να επιλέξεις κάποια τεχνοτροπία ή μοτίβο που θα ανανεώσει άμεσα το σπίτι σου. 

5. Επίλεξε χρώματα που συνδυάζονται αρμονικά με τα στοιχεία του χώρου

Η επιλογή χρωμάτων πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζουν με την υπόλοιπη διακόσμηση. Για παράδειγμα, αν τα κουφώματα έχουν έντονο χρώμα, δεν χρειάζεται να επιλέξεις εξίσου έντονο χρώμα για τους τοίχους. 

6. Μην χρησιμοποιείς άσκοπα ταπετσαρίες ή τεχνοτροπίες

Η αλόγιστη χρήση ταπετσαριών, τεχνοτροπιών ή επενδύσεων σε μικρούς χώρους μπορεί να υποβιβάσει τον χώρο σου. Πιο συγκεκριμένα, οι επενδύσεις θα πρέπει να ταιριάζουν με τη διακόσμηση του χώρου σου. 

Τι είναι τα στεγανωτικά χρώματα τοίχων και ταρατσών;

Τα στεγανωτικά χρώματα για τοίχους και ταράτσες ανήκουν στην οικογένεια των ακρυλικών χρωμάτων, έχουν υγρομονωτικές ιδιότητες και παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή στο νερό, την υγρασία και τις καιρικές συνθήκες.

Λόγω των παραπάνω ιδιοτήτων τους, χρησιμοποιούνται με πολύ καλά αποτελέσματα στις μονώσεις ταρατσών και είναι μια από τις μεθόδους που συμβάλλουν στη μόνωση ενός κτιρίου και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Τι χρώματα χρησιμοποιούνται σε μεταλλικές επιφάνειες;

Το βάψιμο μεταλλικών επιφανειών, π.χ. στα κάγκελα της βεράντας, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, κυρίως σε ό,τι αφορά την απομάκρυνση και την προστασία των επιφανειών από τη σκουριά. Αρχικά, θα πρέπει να αφαιρεθούν κομμάτια σκουριάς και προηγούμενης βαφής από την επιφάνεια με γυαλόχαρτο ή συρματόβουρτσα. 

Μάλιστα, πριν το βάψιμο χρειάζεται να εφαρμοστεί στην επιφάνεια αντισκωριακό υπόστρωμα (αστάρι), το οποίο θα της χαρίσεις μεγαλύτερη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου.

Όσον αφορά το είδος των χρωμάτων, για μεταλλικές επιφάνειες ενδείκνυνται οι ριπολίνες και το ντουκόχρωμα. Πιο συγκεκριμένα, οι ριπολίνες απλώνονται πολύ εύκολα και έχουν πολύ μεγάλη κάλυψη. Μάλιστα, για την εφαρμοφή τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί ρολό, πινέλο αλλά και πιστόλι ψεκασμού. 

Ακόμη, το ντουκόχρωμα φημίζεται για την αντοχή του, ενώ έχει υψηλή καλυπτικότητα, σκληρότητα και γυαλάδα. Μάλιστα, οι αποχρώσεις του μένουν αναλλοίωτες στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και το πλύσιμο. 

Ποιες είναι οι συμβουλές για αρχάριους για το βάψιμο τοίχου;

Προτίμησε Χρώματα με Κάλυψη Κατηγορίας 1

Όσο δελεαστικό κι αν είναι να επιλέξεις φθηνά χρώματα, πρέπει να αντισταθείς. Τα οικονομικά χρώματα, συνήθως έχουν μικρότερη δυνατότητα κάλυψης, με αποτέλεσμα να χρειάζεται δεύτερο και τρίτο χέρι πέρασμα με την μπογιά. Αυτό με την σειρά του οδηγεί στο να χρειάζεσαι περισσότερη ποσότητα χρώματος άρα να ξοδεύεις περισσότερα χρήματα. Τα επώνυμα χρώματα που αναγράφουν επάνω καλυπτικότητα κατηγορίας 1, είναι η πιο ασφαλής και συμφέρουσα επιλογή για το βάψιμο εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.

Χρησιμοποίησε σχάρα στραγγίσματος και σκαφάκι

Είναι απαραίτητα στην διαδικασία του βαψίματος καθώς βοηθούν στην ομοιόμορφη κατανομή του χρώματος στα ρολά και την καλύτερη εφαρμογή του χρώματος στους τοίχους. Χωρίς αυτά τα εργαλεία, τα ρολά και τα πινέλα δεν στραγγίζονται και έτσι δημιουργούν νερά στους τοίχους.

Επίλεξε οικολογικά χρώματα

Τα οικολογικά χρώματα, θα τα βρεις στην αγορά και σε μορφή πούδρας που αναμειγνύεται με νερό. Δεν διαθέτουν διαλύτες ή πτητικά συστατικά και αυτό βοηθάει την επιφάνεια στην οποία τοποθετούνται να αναπνέει. Πολλά από αυτά έχουν και αντιμουχλική δράση, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την υγεία. Τέλος, θεωρούνται και μία ιδιαίτερα συμφέρουσα επιλογή αφού διακρίνονται για τον βαθμό καλυπτικότητας που προσφέρουν.

Χρησιμοποίησε κολλητική ταινία

Με τη χρήση κολλητικής ταινίας είναι σίγουρο ότι το βάψιμο σπιτιού γίνεται πιο εύκολο. Πιο συγκεκριμένα, κόλλησε την ταινία γύρω από τις πρίζες ώστε να παραμείνουν καθαρές και να μην πιτσιλιστούν με χρώμα. Ακόμη, μπορεί να την χρησιμοποιήσεις σε περίπτωση που θέλεις να διαχωρίσεις δύο χρώματα μεταξύ τους και να έχεις ομοιόμορφο αποτέλεσμα. 

Αραίωσε το αστάρι 

Για καλύτερα αποτελέσματα και μεγαλύτερη κάλυψη μπορείς να αραιώσεις το αστάρι με λίγη μπογιά από το χρώμα που θα βάψεις τον τοίχο. Με αυτό τον τρόπο θα πετύχεις πιο έντονο χρώμα και συνεπώς μεγαλύτερη κάλυψη. 

Πώς να βάψεις έναν τοίχο με υγρασία;

1. Εξάλειψη σημαδιών και αιτιών υγρασίας

Σε έναν τοίχο με σημάδια υγρασίας δεν μπορείς απλώς να περάσεις το χρώμα από πάνω. Όσες φορές και να το κάνεις, θα είναι μάταιο, αφού το πρόβλημα θα παραμένει. Αρχικά, για να πετύχει το βάψιμο τοίχου με υγρασία πρέπει να εξαλείψεις την πηγή του κακού. Αυτή μπορεί να είναι μια υδραυλική βλάβη ή τα υψηλά επίπεδα υγρασίας της περιοχής που πρέπει να αντιμετωπίσεις.

Κάλεσε, λοιπόν, έναν υδραυλικό να διορθώσει το πρόβλημα εάν πρόκειται για βλάβη σωλήνων. Εναλλακτικά, σου προτείνουμε να οπλίσεις τους τοίχους σου με μονωτικό υλικό. Πιο συγκεκριμένα, κάνε τρύπες στο κάτω μέρος του τοίχου και μέσω αυτών εφάρμοσε στο εσωτερικό του το υλικό. Αυτό θα σε προστατέψει από τη μελλοντική προσβολή της υγρασίας. Φρόντισε, όμως, να έχεις καλύψει το δάπεδο και οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια δε θέλεις να λερωθεί.

2. Τρίψιμο & καθαρισμός τοίχου

Εάν ο τοίχος σου έχει ξεφλουδίσει ή έχει φουσκώσει είναι ένα δείγμα υγρασίας. Θα πρέπει, λοιπόν, να τον τρίψεις μέχρι να αφαιρεθεί το παλιό χρώμα. Είναι απαραίτητο να φτάσεις σε ένα καθαρό και υγιές υπόστρωμα, που να μπορεί να υποδεχθεί τις επόμενες στρώσεις στόκου και βαψίματος.

Για τον καλύτερο καθαρισμό των επίμαχων σημείων με σημάδια μούχλας, χρησιμοποίησε μυκητοκτόνο υγρό. Ψέκασε με αυτό και τρίψε καλά, μέχρι να καθαριστούν πλήρως όλα τα σημεία. Τέλος, για μεγαλύτερη μελλοντική προστασία, σου προτείνουμε να περάσεις όλο τον τοίχο με ειδικό προϊόν για την ανερχόμενη υγρασία από το έδαφος, που θα βρεις στο εμπόριο.

3. Στοκάρισμα τοίχου

Το στοκάρισμα τοίχου με υγρασία είναι βασικό βήμα, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα καλό υπόστρωμα του χρώματος. Αρχικά, φτιάξε το στόκο προσθέτοντας νερό στη σκόνη σύμφωνα με τις οδηγίες. Στη συνέχεια, προσπάθησε να στοκάρεις πρώτα τυχόν ρωγμές ή τρύπες που έχουν δημιουργηθεί. Έπειτα, πέρνα με στόκο την υπόλοιπη επιφάνεια του τοίχου με φορά από δεξιά προς αριστερά ξεκινώντας από το ψηλότερο σημείο.

Για την καλύτερη διευκόλυνσή σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις γωνιακή σπάτουλα για την ένωση των τοίχων ή μια μικρότερη για τα δύσκολα σημεία. Μόλις στεγνώσει, λείανε όλη την επιφάνεια του τοίχου με ένα τριβείο χειρός για να μπορέσει να βαφτεί. Επίσης, πέρασε τον τοίχο με ένα καθαρό και ελαφρώς βρεγμένο σφουγγάρι. Με τον τρόπο αυτό θα αφαιρεθεί κάθε ίχνος σκόνης. Ενώ αν πιστεύεις ότι χρειάζεται, μπορείς να περάσεις και δεύτερο χέρι στόκου.

4. Βάψιμο τοίχου με υγρασία

Πριν από το βάψιμο τοίχου με υγρασία, θα ήταν καλό να περάσεις αστάρι. Φρόντισε να το αραιώσεις με βάση τις οδηγίες του κατασκευαστή και να το αφήσεις να στεγνώσει. Αφού περάσει ο απαιτούμενος χρόνος, ήρθε η ώρα για το πιο κρίσιμο σημείο. Για το βάψιμο τοίχου με υγρασία σου προτείνουμε να περάσεις δύο χέρια πλαστικό μυκητοκτόνο χρώμα.

Η απόχρωση αφήνεται στα δικά σου γούστα, αλλά το είδος αυτό είναι αναγκαίο για έναν προβληματικό τοίχο. Επιπλέον, μπορείς να περάσεις ένα χέρι θερμομονωτικό χρώμα. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα αυτού του χρώματος είναι η ικανότητά του να προστατεύει τους τοίχους από την υγρασία. Τέλος, φρόντισε να αφήνεις το απαιτούμενο χρονικό διάστημα μεταξύ των βαψιμάτων, ώστε να έχεις ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Ποιες είναι οι νεες τάσεις στο βάψιμο σπιτιού;

1. Ρετρό

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να δώσεις ρετρό αίσθηση σε ένα χώρο είναι τα χρώματα. Πιο συγκεκριμένα, το ανοιχτό πράσινο είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές και συνδυάζεται όμορφα με ένα βαθύ κίτρινο. Ακόμη, μπορείς να προσθέσεις φλοράλ ή με ασπρόμαυρα μοτίβα ταπετσαρίες για να δώσεις μεγαλύτερη ένταση.

2. Ριγέ 

Οι ρίγες στον τοίχο επιμηκύνουν τον χώρο και τον κάνουν να δείχνει πιο ψηλός όταν είναι κάθετες ή πιο φαρδύς όταν είναι οριζόντιες. Ωστόσο, για να γίνουν οι ρίγες στον τοίχο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχη στη λεπτομέρεια. Ένας έμπειρος ελαιοχρωματιστής μπορεί να αναλάβει να βάψει τον χώρο σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες.

3. Μαυροπίνακας

Με ένα μαυροπίνακα θα μετατρέψεις το μαύρο χρώμα σε ένα από τα πιο αγαπημένα διακοσμητικά στοιχεία. Μάλιστα, μπορείς να γράψεις πάνω στον τοίχο με κιμωλία και να τον χρησιμοποιήσεις ως πίνακα. Επίσης, η μπογιά κυκλοφορεί και σε πράσινο χρώμα, σε περίπτωση που θέλεις να αποφύφεις το μάυρο.

4. Μεταλλική υφή

Για να αποκτήσει μεταλλική υφή ο τοίχος αρκεί να τον βάψεις με το χρώμα που θες και στη συνέχεια να προμηθευτείς το ειδικό βερνίκι που κάνει το χρώμα μεταλλικό. Τα κατάλληλα μεταλλικά χρώματα είναι το γκρί, το μαύρο ή το χακί. Ωστόσο, προτίμησε να βάψεις μόνο μια επιφάνεια με μεταλλικό χρώμα για να μην δημιουργηθεί μεγάλη ένταση στον χώρο. 


 

Πού μπορείς να βρεις τις υπηρεσίες Βαψίματος - Ελαιοχρωματισμού του Douleutaras;

Προς το παρόν, η Douleutaras λειτουργεί στην Κύπρο, παρέχοντας υπηρεσίες βαψίματος - ελαιοχρωματιστών σε όλες τις μεγάλες πόλεις. Επιπλέον, εκτός από την Κύπρο, προσφέρει επίσης υπηρεσίες βαψίματος - ελαιοχρωματιστών στην Ελλάδα, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία.

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Seller photo
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΚΚΑΡΗΣ
Λάρνακα

Οι Ελαιοχρωματισμοί είναι η ειδικότητα της εταιρείας μου F.G.T. PAINTERS LTD. Είμαι ο Γιώργος Φουκκαρής και διαθέτω 25 χρόνια στο…

4.8
(65)
4.8
Ποιότητα εργασίας
4.9
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.8
Ποσό
Seller photo
D.K.G.P FATHER & SON PAINTERS
Ύψωνας

Με λένε Θεόδωρο Ντανιελόβ και είμαι επαγγελματίας ελαιοχρωματιστής με μεγάλη πείρα στο χώρο. Για περισσότερο από 13 χρόνια εκπληρ…

5.0
(18)
5.0
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.9
Ποσό
Seller photo
A.A Painting Services
Στρόβολος

Η A.A Painting Services δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και τη…

5.0
(7)
5.0
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
5.0
Ποσό
Seller photo
Perlato painting
Στρόβολος

Με λένε Σπύρο Γεωργίου, διαθέτω την επιχείρηση "Perlato Painting", η οποία διεκπεραιώνει εργασίες όπως οι Ελαιοχρωματισμοί για επ…

4.7
(12)
4.8
Ποιότητα εργασίας
4.8
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.3
Ποσό
Seller photo
Λούκας Γεωργίου
Πάφος

Εάν οι Ελαιοχρωματισμοί σας τρομάζουν απο το μέγεθος της εργασίας, τότε καλέστε εμένα! Είμαι ο Λούκας Γεωργίου και αναλαμβάνω να …

4.3
(6)
4.0
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
3.3
Ποσό