5 μοναδικές συμβουλές ομορφιάς για να λάμπεις και το φθινόπωρο!

Οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή των περισσότερων γυναικών. Ο ήλιος, η θάλασσα, οι διακοπές και το μαυρισμένο δέρμα μας φτιάχνουν τη διάθεση και φυσικά μας ομορφαίνουν! Αν αναζητάς συμβουλές ομορφιάς για να μεταφέρεις τη καλοκαιρινή σου λάμψη και στο φθινόπωρο, βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος!

Ποιες είναι οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στους τομείς της ομορφιάς και της περιποίησης τους φθινοπωρινούς μήνες; Mε ποιους τρόπους μπορείς να διατηρήσεις την καλοκαιρινή λάμψη και την αυτοπεποίθηση σου; Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις τις καλύτερες φθινοπωρινές συμβουλές ομορφιάς;

Τop 5 φθινοπωρινές συμβουλές ομορφιάς!

1. Καθαρισμός προσώπου

Μην ξεχνάς να καθαρίζεις καθημερινά το πρόσωπο σου με αφρό ή γαλάκτωμα, ακόμη και αν δεν έχεις βαφτεί. Έτσι, θα απομακρύνεις τους ρύπους και το σμήγμα από την επιδερμίδα σου, διατηρώντας την καθαρή και λαμπερή! Ένας βαθύς καθαρισμός μετά το καλοκαίρι πιθανότατα είναι η καλύτερη λύση για το δέρμα σου.

2. Φρύδια

Απόφυγε τις υπερβολές στο σχήμα και τον καθαρισμό των φρυδιών σου. Η μόδα των υπερβολικά έντονων φρυδιών ανήκει στην περσινή χρονιά. Το φετινό φθινόπωρο η φυσικότητα θα είναι η απόλυτη τάση. Ένα απλό καθάρισμα σε συνδυασμό με μια απαλή κάλυψη των κενών με ειδικό μολύβι στο χρώμα της τρίχας, είναι ό,τι χρειάζεσαι για να λάμψεις.

3. Χρώμα νυχιών

Αν θέλεις να ακολουθήσεις τις επιταγές της μόδας στην επιλογή χρώματος για τα νύχια σου, μπορείς εμπνευσθείς από το Ασιατικό φθινόπωρο. Το σκούρο μωβ, το κεραμιδί, το κόκκινο της βουργουνδίας αλλά και το ελεφαντί θα επιστρέψουν δυναμικά στις συλλογές των καλύτερων μανικιουρίστ!

4. Κόμμωση

Τα μαλλιά είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία στην εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας. Αν δεν ήσουν ιδιαίτερα προσεκτική με την περιποίηση των μαλλιών σου το καλοκαίρι, μάλλον θα πρέπει να τους χαρίσεις ένα ραντεβού φροντίδας και επανόρθωσης. Είσαι έτοιμη για μια αλλαγή; Πρέπει να ξέρεις ότι έχεις επιστρέψει στη μόδα το ογκώδες καρέ και οι αφέλειες!

5. Περιποίηση μαλλιών

Η θεραπεία κερατίνης βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες συμβουλές ομορφιάς της τελευταίας διετίας. Παρά την πεποίθηση ότι απευθύνεται μόνο σε σγουρομάλλες, η θεραπεία κερατίνης είναι η ιδανική λύση για όλα τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Ειδικά αν πρόκειται να χρησιμοποιείς σίδερο καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, πρέπει να σκεφτείς διπλά αυτή την εναλλακτική!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα