10 χρώματα τοίχου για σαλόνι με γκρι καναπέ!

Γκρι καναπές

Έχεις μόλις αγοράσει τον καινούριο σου γκρι καναπέ και έχεις ήδη ξεκινήσει να σκέφτεσαι με ποια χρώματα τοίχου θα μπορούσε να συνδυαστεί για να αναδειχθεί το σαλόνι σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;

Το γκρι είναι από τις αγαπημένες μας minimal τάσεις. Είναι ουδέτερο και ξεκούραστο, έτσι μπορεί να ταιριάξει με αρκετές χρωματικές επιλογές, θερμές ή ψυχρές. Γι΄αυτό μην ανησυχείς! Είμαστε εμείς εδώ για να σου προτείνουμε χρώματα τοίχου, που ταιριάζουν απόλυτα με το γκρι σου καναπέ.  

Top 10 χρώματα τοίχου για γκρι καναπέ!

 #1. Άσπρο χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ 

Ίσως μία από τις πιο safe και κλασικές επιλογές που μπορείς να δοκιμάσεις στο σαλόνι σου για να ταιριάξεις απόλυτα το γκρι καναπέ είναι το λευκό χρώμα. Το λευκό χρώμα από μόνο του μπορεί να δώσει τη φωτεινότητα και καθαρότητα που χρειάζεται ο χώρος σου. Αν το συνδυάσεις και με ένα γκρι καναπέ, τότε πραγματικά θα αποκτήσει το σαλόνι σου ένα ιδιαίτερο στυλ.
άσπρο χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ

#2. Μαύρο χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ  

Άμα θέλεις το σαλόνι σου να αποκτήσει έναν αέρα πολυτέλειας και κομψότητας, τότε δεν πρέπει να φοβηθείς το μαύρο χρώμα στον τοίχο σου. Προφανώς θα ταιριάξει τέλεια με το γκρι σου καναπέ, καθώς το γκρι είναι ένας συνδυασμός άσπρο - μαύρο. Αν θέλεις να απογειώσεις την αισθητική του χώρου σου ίσως να δοκίμαζες να βάλεις και έναν vintage πολυέλαιο στο σαλόνι.
μαύρο χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ

#3. Γκρι ανοιχτό χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ 

Δεν υπάρχει κάτι που θα ταίριαζε περισσότερο στον χώρο σου από ένα total grey σαλόνι. Παίξε με τους τόνους του γκρι στο χώρο σου και διακόσμησε τον με έντονα στοιχεία και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.
Γκρι ανοιχτό χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ  

#4. Γκρι σκούρο χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ 

Το γκρι είναι ένα χρώμα που τονίζει την ουδετερότητα. Αν θέλεις το σαλόνι σου να έχει ένα πιο σκούρο και χειμωνιάτικο τόνο, τότε μη διστάσεις να βάψεις έναν τοίχο του σαλονιού σκούρο γκρι. Θα αποκτήσει αυτόματα ο χώρος σου,την minimal διάθεση που ζητάς.
γκρι σκούρο χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ

#5. Μπεζ χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ  

Θέλεις το σαλόνι σου να έχει πιο γήινες αποχρώσεις και πιο φυσικά χρώματα που θα ζεσταίνουν το σπίτι σου και θα σε ηρεμούν; Τότε μην διστάσεις να συνδυάσεις τον γκρι καναπέ σου με το μπέζ χρώμα της άμμου στον τοίχο σου. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!  
μπεζ χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ

#6. Γαλάζιο χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ 

Το μπλε είναι το χρώμα του ουρανού και της θάλασσας. Είναι μια χρωματική επιλογή που μπορεί να βοηθήσει στη χαλάρωση και την καθαρή σκέψη. Το γαλάζιο είναι μια αρχοντική επιλογή για το σαλόνι σου, ειδικότερα αν συνδυαστεί και με το γκρι σου καναπέ.
γαλάζιο χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ

#7. Πετρόλ χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ 

Το πετρόλ είναι η απόλυτη χρωματική επιλογή που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα πολύ μοντέρνο και έντονο χρώμα, το οποίο μπορεί να απογειώσει την αισθητική του σαλονιού σου, ειδικότερα αν συνδυαστεί σωστά με μια ανοιχτή απόχρωση ενός γκρι καναπέ.
πετρόλ χρώμα γραφείου με γκρι καναπέ

#8. Πράσινο χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ  

Το πράσινο είναι αρκετά έντονο και ζεστό χρώμα το οποίο εκφράζει τη ζεστασιά και την αισιοδοξία. Ένας ιδανικός συνδυασμός του πράσινου είναι το γκρι χρώμα. Μη διστάσεις λοιπόν να συνδυάσεις το πράσινο χρώμα στον τοίχο σου μαζί με το γκρι σου καναπέ.
πράσινο χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ

#9. Λιλά χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ 

Μια χρωματική επιλογή που θα δέσει απόλυτα με το γκρι σου καναπέ είναι το λιλά. Το λιλά είναι μία απόχρωση του μωβ. Όπως και το γκρι είναι αρκετά ψυχρα και ουδέτερα χρώματα και για αυτό το λόγο μπορούν να αλληλοσυμπληρωθούν απόλυτα.   
λιλά χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ

#10. Ροζ χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ 

Αν θέλεις το σαλόνι σου να αποκτήσει μια πιο ρομαντική διάθεση και στυλ τότε μη διστάσεις να το βάψεις ροζ. Θα ταιριάξει απόλυτα με την ουδετερότητα που έχει ένας ανοιχτός γκρι καναπές.  
ροζ χρώμα τοίχου με γκρι καναπέ

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε να επιλέξεις το κατάλληλο χρώμα τοίχου που θα ταιριάζει με το γκρι σου καναπέ. Αν θέλεις να βάψεις τους τοίχους του σπιτιού σου χωρίς κούραση και κόπο, είμαστε εμείς εδώ. Καταχώρησε την εργασία σου εντελώς δωρεάν και θα λάβεις άμεσα προσφορές στα μέτρα σου από έμπειρους επαγγελματίες.   

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα