Ημέρα του Πατέρα 2016: Έξυπνες ιδέες για μοναδικά δώρα!

Η ημέρα του πατέρα εορτάζεται, κάθε χρόνο εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, την 3η Κυριακή του Ιουνίου. Αν, λοιπόν, προσπαθείς να σκεφτείς τι δώρο να κάνεις στον αγαπημένο σου άνθρωπο, καθώς η ημερομηνία πλησιάζει, είμαστε εδώ για να σου δώσουμε όμορφες και δημιουργικές ιδέες! Αν σκεφτόσουν να του πάρεις πάλι μπλουζάκι “Είσαι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου” ή ακόμη ένα σετ για barbeque, ξέχασε το! Ήρθε η ώρα να επιστρατεύσεις την φαντασία σου και να κάνεις στον άνθρωπο σου, ένα δώρο έξυπνο και πρακτικό, που δεν πρόκειται να ξεχάσει! Σου παρουσιάζουμε, λοιπόν, πολλές εναλλακτικές προτάσεις για διαφορετικούς τύπους μπαμπάδων, ώστε να έχεις ένα ευρύ φάσμα επιλογών για να διαλέξεις!

1. Massage για τον “χαλαρό” τύπο

Αν ο πατέρας σου απολαμβάνει στο έπακρον μια δόση περιποίησης και χαλάρωσης, πού και πού, τότε είναι σίγουρο πως θα εκτιμήσει μία ή περισσότερες συνεδρίες massage, επιλέγοντας έναν από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, που μπορεί να τον επισκεφθεί ακόμη και στον χώρο του. Διάλεξε τον τύπο του massage που πιστεύεις οτι θα απολαύσει περισσότερο, την ώρα και τον αριθμό συνεδριών και κάνε την ημέρα του πατέρα, μια γιορτή χαλάρωσης και αναζωογόνησης!

2. Personal Training για τον αθλητικό τύπο

Αν ο πατέρας σου αισθάνεται πάντα νέος και ακμαίος ή αν πιστεύεις πως ήρθε η ώρα να χάσει 1-2 κιλάκια, τότε μπορείς να τον μυήσεις στον μαγικό κόσμο του personal training. Για την ημέρα του πατέρα, κάνε δώρο στον μπαμπά σου μερικά μαθήματα personal ή ακόμη καλύτερα, ξεκινήστε μαζί για να περάσετε όμορφο και ποιοτικό χρόνο που σίγουρα θα χαροποιήσει και τους δύο! Tο personal training είναι ένας πολύ δημοφιλής τρόπος εκγύμνασης που μπορεί να προσαρμοσθεί σε όλες τις ηλικίες και τις ανάγκες!

3. Κηπουρική για τον “νοικοκύρη” τύπο

Αν ο μπαμπάς σου είναι από εκείνους τους τύπους ανδρών, που έχουν μανία με τον κήπο και την ψησταριά τους, τότε μια εξαιρετική ιδέα για την ημέρα του πατέρα, είναι να προσλάβεις έναν κηπουρό για να περιποιηθεί τον αγαπημένο του χώρο. Πηγαίντε μια όμορφη βόλτα οικογενειακώς, όση ώρα ο έμπειρος κηπουρός θα αναλάβει να ομορφύνει τον κήπο ή το μπαλκόνι του πατέρα σου και επιστρέψτε για να απολαύσετε το αποτέλεσμα. Ξεκούρασε τον αγαπημένο σου άνθρωπο από τις κουραστικές διαδικασίες του κουρέματος και του κλαδέματος και απόλαυσε τον ποιοτικό χρόνο που θα κερδίσει μαζί του.

4. Κούρεμα για τον τύπο “παλαιάς κοπής”

Αν ο πατέρας σου είναι ο τύπος του άνδρα που απολαμβάνει ένα παραδοσιακό κούρεμα και ξύρισμα με το πινέλο, τότε είναι σίγουρο πως θα εκτιμήσει ένα τέτοιο δώρο. Αν δουλεύει και έχει περιορισμένο ελεύθερο χρόνο, μπορείς να καλέσεις έναν έμπειρο επαγγελματία για να τον περιποιηθεί στο σπίτι του, για την ημέρα του πατέρα. Ειδικά, αν έχει συνηθίσει να τον κουρεύει η μητέρα σου και να τον αφήνει ημι-φαλακρό, είναι σίγουρο πως θα εκτιμήσει ιδιαίτερα το δώρο σου! Όποιος και αν είναι ο “τύπος” του δικού σου πατέρα, είναι βέβαιο οτι μπορούμε να σε βοηθήσουμε να κάνεις αυτή την ημέρα πολύ ξεχωριστή για τον αγαπημένο σου άνθρωπο! Επισκέψου την σελίδα του Douleutaras.gr για να πάρεις ακόμη περισσότερες έξυπνες και πρακτικές ιδέες για την ημέρα του πατέρα!  

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα