5 Tips για τέλειο μακιγιάζ παραλίας!

Πολλές είναι οι γυναίκες που νιώθουν γuμνές χωρίς το μακιγιάζ τους. Όπως, όμως, αγαπάμε τα προϊόντα ομορφιάς και μακιγιάζ, ακριβώς έτσι λατρεύουμε και την θάλασσα, πράγμα που σημαίνει ότι το καλοκαίρι έχουμε περισσότερα προβλήματα να αντιμετωπίσουμε. Λίγο ο ήλιος και η άμμος, λίγο ο ιδρώτας και το νερό της θάλασσας, δεν μπορείς να κρατήσεις το makeup σου ανέπαφο. Το eDiva.gr όμως, συμβουλεύτηκε μερικούς από τους καλύτερους makeup artists και σου βρήκε την λύση! Υπάρχουν μερικά εύκολα tips, τα οποία θα κάνουν το μακιγιάζ σου αδιάβροχο και ελαφρύ, ενώ θα έχεις και την ιδανική εμφάνιση για την παραλία. Τι θα πρέπει να κάνεις λοιπόν;

Πώς να κάνεις το ιδανικό μακιγιάζ παραλίας!

Βάλε BB cream 2

Για να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι και να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις κάποιο foundation, επέλεξε μια καλή BB cream, η οποία έχει αρκετές χρήσεις. Έτσι, θα καταφέρεις να έχεις primer ενυδατική κρέμα, αντηλιακό, αλλά και ορό θεραπείας, όλα σε ένα, για να προστατεύσεις το πρόσωπο σου και να καλύψεις τυχόν σημάδια και κοκκινίλες. Αν πάλι θέλεις να βάλεις οπωσδήποτε foundation για να καλύψεις τα σπυράκια, μπορείς να αναμείξεις μια μικρή ποσότητα με το αντηλιακό προσώπου σου και έπειτα να το απλώσεις στο πρόσωπο σου.

Χρησιμοποίησε τζελ φρυδιών 3

Όσο για τα φρύδια σου, μην μπεις στον κόπο να χρησιμοποιήσεις κάποια σκιά ή μολύβι φρυδιών, μιας και από την ζέστη θα χαλάσει το σχήμα που θα τους δώσεις και θα τρέξει το χρώμα, πράγμα το οποίο φυσικά δεν το θέλεις. Αντ’ αυτού, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα τζελ φρυδιών με ελαφρώς φιμέ χρώμα, ώστε να τους δώσεις σχήμα σταθεροποιώντας τις τρίχες σου.

Βάλε ένα long-lasting κραγιόν

μακιγιάζ παραλίας

Τα lip gloss και τα κρεμώδη κραγιόν μπορούν να συγκεντρώσουν επάνω τους όλη την άμμο, με αποτέλεσμα να ψάχνεις κάθε τρεις και λίγο τρόπο για να βγάλεις το κραγιόν σου και να ξανά βάλεις άλλο. Αν ψάχνεις κάτι πιο αποτελεσματικό, μπορείς να διαλέξεις ένα κραγιόν σε μορφή lip gloss, το οποίο πέραν του ότι θα στεγνώνει γρήγορα και δεν θα είναι καθόλου κολλώδες μετά από λίγα λεπτά, θα διαρκεί και αρκετές ώρες αναλλοίωτο.

Χρησιμοποίησε bronzers και ρουζ 5

Αν θέλεις να έχεις ένα λαμπερό, υγιές και ελαφρώς ηλιοκαμένο αποτέλεσμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις bronzers, χωρίς να το παρακάνεις με την ποσότητα, ίσα ίσα για να ενισχύσεις το μαύρισμα σου και να έχεις χρυσή επιδερμίδα. Απαραίτητο όμως είναι και το ρουζ, για να φωτίσεις το πρόσωπο σου και να δείχνει πιο φυσικό το makeup σου.

Βάλε αδιάβροχη μάσκαρα 6

Τέλος, αν θέλεις να έχεις όμορφες βλεφαρίδες, οι οποίες δεν θα αρχίσουν να ξεβάφουν λόγω ζέστης και ιδρώτα πίσω από τα γυαλιά σου, κάνοντας τα μάτια σου να μοιάζουν σαν εκείνα του ρακούν, η μόνη σου λύση είναι η αδιάβροχη μάσκαρα. Απέφυγε τα προϊόντα με τα έντονα χρώματα και περιορίσου στην all time classic μαύρη μάσκαρα ή μια καφέ.

Ακολουθώντας τα συγκεκριμένα tips θα μπορέσεις να αναδείξεις τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, χωρίς να κάνεις υπερβολές, οι οποίες μόνο για καλό δεν τραβούν τα βλέμματα επάνω τους!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα