Τα χριστουγεννιάτικα σχέδια για νύχια που πάντα ήθελες!

Τα Χριστούγεννα είναι επίσημα εδώ! Ο Δεκέμβρης μπήκε και κινούμαστε πια για τα καλά σε γιορτινό κλίμα. Αν έχεις στολίσει, ήδη, το σπίτι σου, δεν μένει τίποτα άλλο πια από το να ασχοληθείς λίγο με τον εαυτό σου. Βρες λίγο χρόνο να κάνεις ένα όμορφο δώρο στον εαυτό σου.

Ένα μανικιούρ είναι απλό, οικονομικό και θα σου φτιάξει αμέσως τη διάθεση. Ακόμα και αν σου φαίνεται περιττό έξοδο, πρέπει να θυμάσαι πως ότι μας κάνει χαρούμενους δεν είναι ποτέ περιττό. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, για σένα τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα σχέδια για νύχια για να πάρεις ιδέες!

Ιδέες για χριστουγεννιάτικα σχέδια για νύχια!

Κλασσικά χριστουγεννιάτικα σχέδια

χτιστουγεννιάτικα σχέδια για νύχια

Αν είσαι απλός τύπος, αλλά σε έχει πιάσει και σένα το γιορτινό πνεύμα, η λύση υπάρχει. Ένα απλό μανό με χριστουγεννιάτικο σχεδιάκι που θα κάνει τη διαφορά. Τάρανδοι, χιονάνθρωποι και χιονονιφάδες είναι από τις πιο απλές επιλογές.

Nude χρώματα

χριστουγεννιάτικα σχέδια για νύχια

Αν είσαι λάτρης των ουδέτερων χρωμάτων, δεν χρειάζεται να πιέσεις τον εαυτό σου. Μπορείς εύκολα να τα συνδυάσεις με πιο χειμωνιάτικα σχέδια που θα τους δώσουν, αμέσως, μια διαφορετική όψη. Για παράδειγμα, μπορείς να επιλέξεις το κρεμ μανό που τόσο σου αρέσει , αλλά με κάποια ανάγλυφα σχέδια που θα το κάνουν να θυμίζει πουλόβερ.

Έμπνευση από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

χριστουγεννιάτικα σχέδια για νύχια

Πάρε έμπνευση από το δέντρο σου και άσε την φαντασία σου ελεύθερη. Το σκούρο πράσινο και το κόκκινο είναι από τα χρώματα που κυριαρχούν τα Χριστούγεννα. Γιατί λοιπόν να μην στολίσουν και τα νύχια σου; Κόκκινο με γιορτινά σχέδια ή επίσημο πράσινο που λαμπυρίζει; Ό,τι και να διαλέξεις, το σίγουρο είναι ότι θα ταιριάζει άψογα στις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν.

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

χριστουγεννιάτικα σχέδια για νύχια

Αν το μυαλό σου είναι ήδη στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, σίγουρα πρέπει να σκεφτείς και χριστουγεννιάτικα σχέδια για νύχια. Δοκίμασε μια εναλλακτική εφαρμογή του γαλλικού μανικιούρ ή την τάση με τα γκλίτερ, που επικρατεί. Όμπρε τεχνικές και πολύπλοκα σχέδια είναι κι αυτά ανάμεσα στις επιλογές σου. Το μόνο που έχεις εσύ να αποφασίσεις είναι πόσο ιδιαίτερα θέλεις να είναι τα νύχια σου.

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα