3 Λόγοι για τους οποίους οι freelancers αγαπούν το καλοκαίρι!

Αύγουστος! Βρίσκεσαι αραχτός σε μια μαγευτική παραλία, πασαλειμμένος με αντηλιακό και διαβάζεις το αγαπημένο σου βιβλίο, πίνοντας freddo cappuccino κάτω από τη δροσερή σκιά μιας ομπρέλας..  Η ζωή δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη! Για τους freelancers το καλοκαίρι είναι αρκετά διαφορετικό.

Ξαφνικά ένας εκτυπωτής τίθεται σε λειτουργία, ένα τηλέφωνο χτυπά και ο συνάδελφός σου σου φωνάζει να ρίξεις μια ματιά στην αναφορά που ετοίμασε! Επανέρχεσαι στην πραγματικότητα... Eίσαι στο γραφείο, σε ένα καθόλου εξωτικό περιβάλλον και έχεις μείνει να κοιτάς την οθόνη του υπολογιστή σου, στην οποία προβάλλουν ατελείωτες φωτογραφίες διακοπών που ανάρτησαν οι φίλοι σου στο Facebook.

Περιμένεις καρτερικά να σχολάσεις ενώ τα βάζεις με τη μοίρα σου... Πόσες φορές σου έχει συμβεί όντας υπάλληλος πλήρους απασχόλησης;

Για τους freelancers τα πράγματα το καλοκαίρι είναι αρκετά διαφορετικά. Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος, μπορείς τόσο να απολαύσεις το καλοκαίρι σου, όσο και να αδράξεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρει.

1. Οι freelancers μπορούν να ορίσουν το διάστημα των διακοπών τους.

Ως αυτοαπασχολούμενος εσύ επιλέγεις το πότε και πόσο θα δουλέψεις. Αυτό σημαίνει οτι μπορείς να κάνεις διακοπές ακόμη και ολόκληρο τον Αύγουστο, απλά αποφασίζοντας να μην αναλάβεις κανένα πρότζεκτ για αυτό το διάστημα. Κάτι τέτοιο φυσικά θα απαιτούσε και τον κατάλληλο οικονομικό προγραμματισμό.

2. Οι freelancers μπορούν να συνδυάσουν δουλειά & διασκέδαση.

Η ομορφιά του να εργάζεσαι για τον εαυτό σου είναι οτι μπορείς να επιλέξεις τις ώρες και το μέρος που θα εργαστείς. Αν αποφασίσεις οτι θα δουλέψεις αξιοποίησε όλα τα προνόμια που σου προσφέρει το freelancing.

Σήκω σχετικά νωρίς το πρωί, πήγαινε μερικές ώρες στη θάλασσα και εργάσου τις απογευματινές ώρες. Αν πάλι σε ευχαριστεί να εργάζεσαι απολαμβάνοντας παράλληλα το ζεστό και ηλιόλουστο καιρό, πάρε το λαπτοπ σου και πήγαινε για δουλειά σε μια καφετέρια με θέα τη θάλασσα, σε ένα σκιερό μέρος στην εξοχή ή όπου κάνεις κέφι . Έχοντας σύμμαχο την τεχνολογία μπορείς να εξασφαλίσεις ίντερνετ σχεδόν παντού.

Ακόμη καλύτερα, αν έχεις τη δυνατότητα, μεταφέρσου τους καλοκαιρινούς μήνες στο εξοχικό σου σπίτι και συνδύασε χαλαρούς ρυθμούς δουλειάς με διακοπές.

3. Οι freelancers μπορούν να εκμεταλλευτούν το μειωμένο ανταγωνισμό.

Όλοι είναι διακοπές... Κι’ όμως όχι όλοι! Οι ανάγκες μιας επιχείρησης δεν σταματούν ποτέ! Ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχουν πρότζεκτ που “τρέχουν” και επείγουν κι εσύ μπορείς να εκμεταλλευτείς την απουσία της πλειοψηφείας ώστε να γίνεις περιζήτητος επαγγελματίας.

Εσύ θα δουλεύεις τον Αύγουστο;

 Από την ομάδα του Douleutaras.gr

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα