Το νέο Douleutaras.gr είναι εδώ!

Μετά από αμέτρητες ώρες δουλειάς και ελάχιστες ώρες ύπνου το νέο Douleutaras.gr είναι στον αέρα. Με σύνθημα “Βρες τον ιδανικό επαγγελματία με ένα κλίκ” και βασικούς μας άξονες την αξιοπιστία και την ταχύτητα καλούμε όλους μας τους χρήστες, παλιούς και καινούργιους, να εμπιστευθούν τη νέα μας υπηρεσία και να βρουν τον ιδανικό επαγγελματία εύκολα και γρήγορα! Τέρμα στα συνεχή τηλέφωνα, την ατελείωτη αναζήτηση στο Ίντερνετ και στην ασυνεπή και μη ποιοτική εξυπηρέτηση. Το νέο Douleutaras.gr μετατρέπει την εκτέλεση της εργασίας σας σε μία ευχάριστη εμπειρία, για τους παρακάτω λόγους:

  1. Βρίσκεις τους καλύτερους επαγγελματίες στην Ελλάδα. Στο Douleutaras.gr συμμετέχουν μόνο επαγγελματίες που έχουν περάσει επιτυχώς μία ενδελεχή διαδικασία αξιολόγησης με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.
  2. Ο ιδανικός επαγγελματίας έρχεται σε σένα, δεν πας εσύ σ᾽αυτόν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναρτήσεις την εργασία σου και να μας δώσεις τα στοιχεία επικοινωνίας σου. Πολύ σύντομα θα λάβεις εμπεριστατωμένες και πλήρεις προσφορές.
  3. Εκτελείς την εργασία σου άμεσα. Το Douleutaras.gr σου προσφέρει τον πιο γρήγορο τρόπο για να βρεις τον κατάλληλο επαγγελματία για εκτελέσει την εργασία σου. Κάνε κλικ, ανέβασε την εργασία σου και απλά επέλεξε αυτόν που ταιριάζει στις προδιαγραφές σου.
  Στο νέο Douleutaras.gr μπορείτε πλέον να βρείτε τους καλύτερους επαγγελματίες για τις εξής κατηγορίες: Οι προσφερόμενες μας υπηρεσίες αυξάνονται συνεχώς, συνεπώς εάν η επαγγελματική κατηγορία που ψάχνεις δεν προσφέρεται, μην ξεχάσεις να επιστρέψεις στην πλατφόρμα μας καθώς σύντομα μπορεί να είναι διαθέσιμη! Ψάχνεις τον ιδανικό επαγγελματία; Πάτα ΕΔΩ και βρες τον τώρα! Με εκτίμηση, Η ομάδα του Douleutaras.gr Email:[email protected] Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3000 990

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα