Πως να εκμεταλλευτείς τις γιορτές για να προωθήσεις την επιχείρησή σου!

Οι γιορτές, είναι πάντα μια ευκαιρία για να προωθήσεις έξυπνα και στοχευμένα την επιχείρηση ή τα προϊόντα σου.

Έτσι, και αυτό το Πάσχα μπορείς να στοχεύσεις σε προωθητικές ενέργειες που θα τονώσουν τόσο το εμπορικό κομμάτι όσο και το πελατολόγιο της επιχείρησής σου.

Αν η επιχείρησή σου δραστηριοποιείται στον τομέα των υπηρεσιών ή του λιανεμπορίου σκέψου να εντάξεις εορταστικές προσφορές. Οι προσφορές αυτές μπορούν να αφορούν σε εκπτώσεις ή προσφορές- δώρο όπως 1+1 ή στην προώθηση συγκεκριμένων προϊόντων που έχουν κίνηση, ειδικά αυτές τις μέρες.

Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα προσελκύσεις νέους πελάτες που θα ενεργήσουν μάλλον παρορμητικά και χωρίς δεύτερη σκέψη σε μια δελεαστική προσφορά αλλά, θα παρασύρεις στον πυρετό των προσφορών και το υπάρχον πελατολόγιό σου.

Ωραίες ιδέες, όμως, πως θα ενημερώσω τoυς καταναλωτές για τις προσφορές;

Offline Προωθητικές Ενέργειες

Μία πρώτη κίνηση είναι η δημιουργία φυλλαδίων (flyers), εκπτωτικών κουπονιών, καταλόγου προϊόντων ή υπηρεσιών (brochure) με έμφαση στις προσφορές και πιθανότατα, η δημιουργία αφίσας που θα κολλήσεις στη βιτρίνα του καταστήματός σου ενημερώνοντας το κοινό.

Online Προωθητικές Ενέργειες

Σε περίπτωση που έχεις και παρουσία στο internet, πέραν της ενημέρωσης μέσω του website σου ή των social media, τότε έχεις ένα πλεονέκτημα. Mπορείς να ‘τρέξεις’ στοχευμένη διαφήμιση ή να λανσάρεις ένα διαγωνισμό όπου θα προτρέπεις το κοινό να αποκτήσει μεγαλύτερη διαδραστικότητα με την επιχείρησή σου. Τέλος, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τα social media ως αποκλειστική δίοδο σε συγκεκριμένη προσφορά.

Για τέτοιου είδους ενέργειες, ο ειδικός σου είναι ένας Digital Marketer και βρίσκεται στο Douleutaras.gr.

O Digital Marketer δε θα εκτελέσει απλά τους στόχους σου αλλά με την εμπειρία του θα αναγνωρίσει το κοινό σου και θα συντελέσει στην ολοκληρωμένη στρατηγική για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιπλέον, είναι εκείνος που θα μπορέσει να υλοποιήσει και προωθητικές ενέργειες μέσω SMS ή e-mail.

Αν χρειάζεσαι συνεργάτες για τον σχεδιασμό, την κατασκευή ιστοσελίδας ή τη διαχείρισή της, με σκοπό να κερδίσεις περισσότερους πελάτες, εμείς είμαστε εδώ. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε τους κατάλληλους!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα