5 λόγοι που αξίζει να επιλέξεις γνήσια ανταλλακτικά κινητού τηλεφώνου!

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων, για τους οποίους το τηλέφωνο αποτελεί τη φυσική προέκταση του χεριού τους, τότε η πιθανότητα να έχει χρειαστεί κάποια στιγμή να το επισκευάσεις είναι πολύ μεγάλη. Πώς καταλήγεις, όμως, σε μία επιλογή για την επισκευή της συσκευής σου;

Ένα πολύ βασικό ερώτημα που προκύπτει πολλές φορές είναι το εξής: “Γιατί υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές στις τιμές επισκευής κινητών τηλεφώνων στην αγορά;”. “Αφού θα το ξανασπάσω γιατί να μην επιλέξω την φθηνότερη τιμή επισκευής;”. Η αλήθεια είναι ότι σπάνια αναρωτιόμαστε αν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν γνήσια ανταλλακτικά κινητού τηλεφώνου. Aυτό, συνήθως, είναι ένα λάθος, που στοιχίζει ακριβά! Υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος λόγος, που μπορεί να βρεις υπερβολικά χαμηλές τιμές για την επισκευή της συσκευής σου. Αυτός ο λόγος ονομάζεται ποιότητα.

Γιατί αξίζει να επιλέξεις γνήσια ανταλλακτικά κινητού τηλεφώνου; Μπορούν να σου προσφέρουν πραγματικά κάποιο όφελος; Οι λόγοι είναι πολλοί και η απάντηση είναι, φυσικά, θετική. Ας δούμε τους πιο σημαντικούς από αυτούς.

5 οφέλη που σου προσφέρει η επιλογή γνήσιων ανταλλακτικών κινητού τηλεφώνου (OEM)!

Αξία

Το φθηνό, κοστίζει ακριβά, ειδικά στην περίπτωση των ανταλλακτικών κινητού τηλεφώνου. Τα γνήσια ανταλλακτικά εξασφαλίζουν υψηλότερες αντοχές και διάρκεια στο χρόνο, εν αντιθέσει με τις φθηνές απομιμήσεις. Επομένως δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις την οθόνη σου τρεις φορές μέσα σε ένα χρόνο, για να παραμείνει σε άριστη κατάσταση. Μία και καλή αρκεί για να μοιάζει το κινητό σου σαν καινούργιο!

Αντοχή

Τα γνήσια ανταλλακτικά κινητού τηλεφώνου είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εξασφαλίζουν σωστή λειτουργία και άριστη απόδοση. Είναι αποδεδειγμένο ότι τα γνήσια ανταλλακτικά διαρκούν περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου. Αυτό συμβαίνει κυρίως χάρη στην υψηλή τους ποιότητα και τις συνεχείς δοκιμές, από τις οποίες περνούν, προτού κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Εγγύηση

Κανείς δεν θα σου έδινε εγγύηση καλής λειτουργίας, ενός έτους, αν δεν είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ποιότητα του ανταλλακτικού. Εμείς σου παρέχουμε αυτό το πλεονέκτημα, έχοντας εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα και γνησιότητα των ανταλλακτικών, που προσφέρουμε μέσω των αξιολογημένων επαγγελματιών μας.

Ασφάλεια

Όταν διαβάζεις στο διαδίκτυο ή ακούς έναν επαγγελματία να μιλά για γνήσια ανταλλακτικά, σημαίνει ότι εγγυάται απόλυτη ασφάλεια. Τα ανταλλακτικά κινητού τηλεφώνου που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για την επισκευή της συσκευής σου, είναι ολόιδια με αυτά χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ακολουθούν όλες τις προδιαγραφές, ώστε να λειτουργεί το τηλέφωνο σου, όπως πρέπει, και πάνω από όλα, με ασφάλεια.

Συμβατότητα

Σου έχει τύχει ποτέ να αγοράσεις κάποιον φθηνό φορτιστή και μετά τον πρώτο μήνα να μην λειτουργεί λόγω ασυμβατότητας; Φαντάσου αυτό να γίνει με την μπαταρία ή με το λογισμικό της συσκευής σου. Σίγουρα θα μετανιώσεις που δεν επέλεξες γνήσια ανταλλακτικά κινητού τηλεφώνου. Καλώς ή κακώς οι εταιρίες φροντίζουν ώστε οι συσκευές να λειτουργούν άριστα μόνο με αυτά, κάνοντας την επιλογή των φθηνών ανταλλακτικών αρκετά ριψοκίνδυνη για το κινητό σου.

Θέλεις να επισκευάσεις ο κινητό σου τηλέφωνο σε λιγότερα από 30', εξασφαλίζοντας εγγύηση ενός έτους και στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς για γνήσια ανταλλακτικά; Καταχώρησε την εργασία σου & πάρε άμεσα προσφορά για να γίνει το κινητό σου σαν καινούργιο!

episkevi_kinitou_blog_banner

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα