5 tips για μια απόλυτα επιτυχημένη ανακαίνιση ξενοδοχείου!

ανακαίνιση του ξενοδοχείου

Είσαι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου; Τότε υπάρχουν κάποια σημάδια που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις. Είναι τα σημάδια εκείνα που δείχνουν ότι το ιδιοκτησία σου χρειάζεται απεγνωσμένα την προσοχή σου και κάτι προσπαθεί να σου πει. Ναι, η ανακαίνιση ξενοδοχείου είναι μονόδρομος.

Ίχνη μούχλας και ρωγμές στους τοίχους, ξεθωριασμένα ή λεκιασμένα χαλιά και μπάνια στα οποία μονίμως κάτι στάζει, είναι μόνο μερικά από τα σημάδια που πρέπει να σε ανησυχήσουν. Πέρα όμως από το τεχνικό κομμάτι πρέπει να καταλάβεις ότι το ξενοδοχείο σου χρειάζεται ανανέωση αν η διακόσμηση του μοιάζει βγαλμένη από άλλη εποχή ή τα προϊόντα τεχνολογίας που έχεις μοιάζουν εντελώς ξεπερασμένα. Μην ανησυχείς όμως. Πάρε εσύ την απόφαση και εμείς έχουμε τις καλύτερες συμβουλές για να οργανώσεις με απόλυτη επιτυχία την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σου.

Πώς θα πετύχεις την τέλεια ανακαίνιση ξενοδοχείου;

Διάλεξε προσεχτικά την ομάδα σου.

Για να γίνει μια σωστή ανακαίνιση ξενοδοχείου είναι δεδομένο ότι θα χρειαστείς έναν υπεύθυνο να την αναλάβει και να τη συντονίσει. Ανάλογα με το εύρος της ανακαίνισης που θέλεις να κάνεις μπορεί να χρειαστεί να εμπλακούν πολλοί διαφορετικοί τεχνίτες. Επομένως είναι φυσικό η οργάνωση τους να μην είναι κάτι απλό για κάποιον χωρίς εμπειρία. Για αυτό, φρόντισε να επιλέξεις κάποιον που εξειδικεύεται σε τέτοιες εργασίες και θα ξέρει ακριβώς πως και τι πρέπει να κάνει, χωρίς να ξεφεύγει από το χρόνο ή προϋπολογισμό

Η οργάνωση είναι το παν.

Πριν ξεκινήσεις με τις δουλειές στο ξενοδοχείο σου πρέπει να έχεις στο μυαλό σου το τελικό αποτέλεσμα. Σκέψου προσεχτικά τι είναι αυτό που θες να πετύχεις, σε τί χρονικό διάστημα και πόσα λεφτά έχεις τη διάθεση να ξοδέψεις. Φτιάξε ένα πλάνο στο μυαλό σου και έπειτα επικοινώνησε με έναν επαγγελματία. Εκείνος θα σε κατατοπίσει στα πρακτικά ζητήματα, ώστε να καταλήξετε στο οριστικό χρονοδιάγραμμα.

Οι πελάτες είναι προτεραιότητα σου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανακαίνισης πρέπει να φροντίζεις για την καλή επικοινωνία με τους πελάτες σου. Αν δεν μπορείς να κάνεις τις εργασίες ένα διάστημα στο οποίο δεν θα έχεις φιλοξενούμενους , τότε πρόσεξε ιδιαίτερα. H διαμονή τους πρέπει να επηρεαστεί όσο το δυνατόν λιγότερο από τις αναστάτωση που θα υπάρχει. Κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις είναι να ενημερώνεις τους πελάτες σου κατά τη στιγμή της κράτησης ότι στο ξενοδοχείο διενεργούνται εργασίες και ίσως να τους παρέχεις χαμηλότερες τιμές για εκείνη τη περίοδο.

Δώσε βάση στο φωτισμό και τη τεχνολογία.

Σε μία ανακαίνιση ξενοδοχείου έχει αποδειχτεί ότι τη μεγάλη διαφορά κάνουν αυτοί οι δύο παράγοντες. Ένα φωτεινό ξενοδοχείο φαίνεται πολύ πιο καθαρό και φιλόξενο, από ένα πιο σκοτεινό που μοιάζει κρύο και καταθλιπτικό. Ακόμη ένα “έξυπνο” ξενοδοχείο με σύγχρονα συστήματα θα εντυπωσιάσει πραγματικά τους πελάτες σου και θα καταλάβουν αμέσως τη διαφορά. Ένα τεχνολογικά μοντέρνο ξενοδοχείο, αυτόματα αλλάζει επίπεδο και ανεβαίνει στα μάτια των πελατών.

Επικοινώνησε την ανανέωση.

Για να πετύχεις απόλυτα το στόχο σου και να αποδώσει η ανακαίνιση σου, πρέπει να το μάθουν όχι μόνο οι πελάτες που θα το επισκεφτούν, αλλά και οι δυνητικοί σου πελάτες. Χρησιμοποίησε τα social media, το site σου ή όποιο άλλο μέσο διαθέτεις και ενημέρωσε τον κόσμο για τις αλλαγές που έκανες. Η συνεχής εξέλιξη και βελτίωση είναι κάτι που εκτιμάται από όλους, γιατί να αφήσεις τη δικιά σου να περάσει απαρατήρητη;

Μην περιμένεις μέχρι οι κακές κριτικές να αρχίσουν να συγκεντρώνονται. Τότε η φήμη του ξενοδοχείου σου ίσως έχει αμαυρωθεί ανεπιστρεπτί. Μπες τώρα στο Douleutaras.gr, καταχώρησε την εργασία σου και διάλεξε την προσφορά που σε ικανοποιεί καλύτερα. Στην ιστοσελίδα μας, θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες που θα κάνουν το ξενοδοχείο σου σαν καινούργιο!

ανακαίνιση σπιτιού

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα