6 Πρωτότυπες ιδέες για μπάνια με μπανιέρα που θα σε εμπνεύσουν!

Έχεις μεγάλο μπάνιο και ψάχνεις ιδέες για να το διαμορφώσεις; Υπάρχουν πολλές ιδέες για μοντέρνα μπάνια με μπανιέρα που μπορούν να σου δώσουν έμπνευση. Το τρέχον διάστημα, η τάση στο μπάνιο προβλέπει μεγάλους χώρους και μεγάλα παράθυρα. Το σύγχρονο μπάνιο πρέπει να είναι μεγάλο, άνετο και να έχει μόνο τα απαραίτητα. Προσπάθησε να μην υπερφορτώνεις το χώρο με πολλά έπιπλα και πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων. Για τη διακόσμηση στο μπάνιο σου, προτίμησε απλές και λιτές γραμμές επίπλων.

Ποιες είναι οι τάσεις στο μπάνιο και ποιοι συνδυασμοί χρωμάτων μπορούν να γίνουν στα μοντέρνα μπάνια με μπανιέρα; Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε μερικά τα 6 καλύτερα μοντέρνα μπάνια με μπανιέρα και στα παρουσιάζουμε παρακάτω.

5+1 Υπέροχα Μοντέρνα Μπάνια με Μπανιέρα για να Εμπνευστείς!

1. Μοντέρνο μπάνιο με μπανιέρα σε σιέλ & λευκή απόχρωση

Στα περισσότερα μοντέρνα μπάνια με μπανιέρα που συναντάμε, οι μπανιέρες είναι λευκές και έχουν οβάλ σχήμα. Οι οβάλ μπανιέρες δίνουν μια διαφορετική οπτική στο χώρο και μπορούν να αναδείξουν τη μοντέρνα πλευρά διακόσμησή σου.

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα μπάνιου επικρατεί η σιέλ και η λευκή απόχρωση, ενώ η μονοτονία σπάει με την προσθήκη των ξύλινων στοιχείων και των μαύρων ματ στοιχείων, στα υδραυλικά. Η σιέλ απόχρωση ταιριάζει απόλυτα στο χώρο του μπάνιου και μπορείς να την προσθέτεις είτε επιλέγοντας σιέλ πλακάκια, είτε προσθέτοντας στο χώρο έπιπλα και αντικείμενα σε σιέλ αποχρώσεις.

Στα μοντέρνα μπάνια παρατηρούμε πως έχουμε λίγα ή και καθόλου πλακάκια. Σε αυτή την περίπτωση μπάνιου, έχουμε μικρές εσοχές με πλακάκια που δίνουν ένα μοναδικό στυλ στη διακόσμηση.

5 Super Ιδέες για να βάλεις χρώμα και στο μπάνιο σου!

2. Μοντέρνο μπάνιο με μπανιέρα σε γκρι αποχρώσεις και ξύλινες προσθήκες

Μια υπέροχη ιδέα και ξεχωριστή ιδέα στα μοντέρνα μπάνια με μπανιέρα, αποτελεί η επένδυση του ενός τοίχου με ξύλο. Σε αυτό το μπάνιο, έχει επιλεγεί μια οβαλ μπανιέρα σε σκούρη απόχρωση με νερά και ασορτί νιπτήρες. Ο χώρος της μπανιέρας χωρίζεται από το υπόλοιπο δωμάτιο με το υπερυψωμένο δάπεδο. Αυτός ο διαχωρισμός σε συνδυασμό με το ξύλο και τα φωτιστικά,  δίνουν στο χώρο υψηλή αισθητική, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα πολυτελές σπα. Αν είσαι φαν των σκούρων αποχρώσεων και δε σου αρέσουν τα μπάνια με πλακάκια, αυτό το μπάνιο είναι για εσένα!

3. Μοντέρνο μπάνιο με μπανιέρα και μάρμαρο

Αυτό το μπάνιο κινείται σε πιο παραδοσιακές γραμμές, αλλά παραμένει στα καλύτερα μοντέρνα μπάνια με μπανιέρα. Είναι ένα ολοκληρωμένο μπάνιο, ιδανικό να καλύψει τις ανάγκες μια οικογένειας, αφού έχει αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους. Η μπανιέρα και το δάπεδο καλύπτονται από μάρμαρο με υπέροχα νερά, που αναβαθμίζει αρκετά την αισθητική του χώρου. Τα έπιπλα, έχουν την κατάλληλη απόχρωση ξύλου, ώστε να ταιριάζουν μοναδικά με τα μαύρα ματ μεταλλικά στοιχεία του χώρου. Οι μαύρες ματ μεταλλικές βρύσες αποτελούν μια τάση που εμφανίζεται αρκετά συχνά στα μοντέρνα μπάνια με μπανιέρα ή χωρίς, οπότε προτίμησε να εντάξεις στο χώρο του μπάνιου στου τέτοια στοιχεία.

4. Μοντέρνο μπάνιο με μπανιέρα και μπαρόκ στοιχεία

Αν έχεις επιλέξει μια διακόσμηση σε μπαρόκ στυλ, αυτό το μπάνιο μπορεί να την αναδείξει πλήρως. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα μπάνια, σε αυτή την περίπτωση, η μπανιέρα έχει γωνίες, που αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο το ντεκόρ.

Παρόλο που ακολουθεί λιτές γραμμές, αυτό το μπάνιο είναι αρκετά εντυπωσιακό. Παντρεύει το μπαρόκ στυλ με τις τάσεις που ακολουθούν τα  μοντέρνα μπάνια με μπανιέρες και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

5. Μοντέρνο μπάνιο με μπανιέρα με συνδυασμό λευκών και ξύλινων στοιχείων

Στα μοντέρνα μπάνια με μπανιέρα παρατηρούμε ένα μινιμαλιστικό ύφος. Η μπανιέρα απαιτεί χώρο για να αναδειχθεί και να μην επισκιάζεται από τα υπόλοιπα έπιπλα. Για ακόμη μια φορά βλέπουμε τον συνδυασμό του λευκού χρώματος με τα ξύλινα στοιχεία και τις ματ μεταλλικές προσμίξεις. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να εμπλουτίσεις ακόμη περισσότερο το χώρο. Μπορείς να προσθέσεις περισσότερα ραφάκια ή κάποιο ξύλινο έπιπλο με συρτάρια για να κερδίσεις αποθηκευτικό χώρο και να εμπλουτίσεις τη διακόσμηση του μπάνιου.

8 φανταστικά σχέδια για πλακάκια μπάνιου με στυλ!

6. Μοντέρνο μπάνιο με μπανιέρα σε παστέλ αποχρώσεις

Αυτό το μπάνιο παρουσιάζει μια εξαιρετική συνοχή στη διάταξη, τους συνδυασμούς και τα έπιπλα. Στους τοίχους έχει επιλεγεί μια λαδί παστέλ απόχρωση που ταιριάζει εκπληκτικά με το λευκό έπιπλο του νιπτήρα και την λευκή μπανιέρα. Ο επιπλέον φωτισμός δίπλα και ανάμεσα στους καθρέφτες προσδίδει μικρή αίσθηση πολυτέλειας και αναδεικνύει τη διακόσμηση.

Ελπίζουμε να πήρες ιδέες και να εμπνεύστηκες από τα μοντέρνα μπάνια με μπανιέρα που σου παρουσιάσαμε. Αν πάλι χρειάζεσαι τη γνώμη κάποιου έμπειρου διακοσμητή, που θα ανανεώσει το χώρο σου, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στο Douleutaras.gr. Συμπληρώνοντας μια σύντομη φόρμα θα λάβεις τις καλύτερες προσφορές από τους αξιολογημένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας.   

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα