Πακέτα ανακαίνισης σπιτιού: Τι χρειάζεται να προσέξεις;

Αναζητάς τα κατάλληλα πακέτα ανακαίνισης για την αναδιαμόρφωση του χώρου σου; Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι η ιδανική περίοδος για να προχωρήσεις στην επιθυμητή ανακαίνιση σπιτιού, που σχεδίαζες τόσο καιρό. Τα συνεργεία ανακαίνισης είναι πολλά και οι επιλογές αμέτρητες. Πως θα διαλέξεις το κατάλληλο πακέτο ανακαίνισης σπιτιού;

Τι είναι τα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού και τι περιλαμβάνουν;

Τα πακέτα ανακαίνισης χρησιμοποιούνται από όλες τις έμπειρες κατασκευαστικές εταιρείες, ώστε να προσφέρεται στον πελάτη η επιλογή αυτού που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο του και στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα πακέτα ανακαίνισης εξαρτώνται από τρεις βασικούς παράγοντες:
 1. Τα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού
 2. Τις επιθυμητές εργασίες
 3. Τα υλικά υλοποίησης της ανακαίνισης
Ενδεικτικά, το οικονομικότερο πακέτο ανακαίνισης συνήθως περιλαμβάνει μερική ανακαίνιση σπιτιού, με τις εξής εργασίες:
 • Αποξηλώσεις
 • Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
 • Ολοκληρωμένος ελαιοχρωματισμός οικίας
 • Ανακαίνιση κουζίνας
 • Ανακαίνιση μπάνιου
Οι κατασκευαστικές εταιρείες της υπηρεσίας μας, διαθέτουν μεγάλη γκάμα πακέτων ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη και τσέπη.

Ποια είναι τα σημεία προσοχής όταν επιλέγεις ανάμεσα στα πακέτα ανακαίνισης;

Οι επαγγελματίες που ειδικεύονται στις ανακαινίσεις χώρων μας ενημέρωσαν για τα βασικά σημεία προσοχής κατά την επιλογή ενός πακέτου ανακαίνισης. Αρχικά, στις τιμές των πακέτων ανακαίνισης χρειάζεται να αναφέρονται ακριβώς τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν καθώς και το χρονολόγιο των εργασιών. Επίσης στην τιμή του πακέτου χρειάζεται να συμπεριλαμβάνονται:
 • οι απαραίτητες οικοδομικές άδειες
 • η σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς 
 • καθορισμός χρονολογίου, συγκεκριμένα για τις ανάγκες του χώρου που θα γίνει η ανακαίνιση
 • η οργάνωση και επίβλεψη των εργασιών
Το τελικό κόστος των εργασιών, χρειάζεται να συναποφασίζεται με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του χώρου. Ιδιαίτερη προσοχή προτείνεται να δοθεί στο γεγονός ότι, στις τιμές των πακέτων ανακαίνισης, συνήθως δε συμπεριλαμβάνεται ο Φόρος Προστιθέμενης Αξίας. Συνεπώς, θα πρέπει να διευκρινίζεται πριν την αποπληρωμή του έργου. Τέλος, πριν την αρχή των εργασιών, προτείνεται να διευκρινίζεται το χρονικό διάστημα της εγγύησης που συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο ανακαίνισης. Αυτό θα σε βοηθήσει σε περιπτώσεις αποκατάστασης μελλοντικών βλαβών.

πακέτα ανακαίνισης

Ποιο είναι το κατάλληλο πακέτο ανακαίνισης για το χώρο σου;

Υπάρχουν πολλές παράμετροι που καθορίζουν τις τιμές των πακέτων ανακαίνισης και χρειάζεται να συνυπολογιστούν πριν την επιλογή του κατάλληλου πακέτου για το χώρο σου. Σε πολλές περιπτώσεις το οικονομικότερο πακέτο δεν καλύπτει τις ανάγκες ενός χώρου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ξοδέψεις πολύ περισσότερα χρήματα στο μέλλον για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Από την άλλη μεριά, επιλέγοντας και το ακριβότερο πακέτο ανακαίνισης, δεν είναι πάντα η ταιριαστή λύση, ειδικά σε καλοδιατηρημένες οικίες με μικρότερες ανάγκες ανακαίνισης. Για αυτό το λόγο χρειάζεται να επιλέξεις μία κατασκευαστική εταιρεία με την ευελιξία και την εμπειρία να κατανοήσει το χώρο σου.  Με αυτό τον τρόπο θα υπολογίσει και τις απαιτούμενες εργασίες, ώστε να έχεις ακριβή αποτελέσματα. Η υπηρεσία μας διαθέτει επαγγελματικά συνεργεία ανακαίνισης και κατασκευαστικές εταιρείες με μοναδικά πακέτα ανακαίνισης και την απαιτούμενη εμπειρία να προσαρμοστούν σε κάθε ανάγκη. Tip: Μην ξεχάσεις, πως αν κάνεις γενική ανακαίνιση, θα χρειαστείς νέο ενεργειακό πιστοποιητικό για το κτίριο. Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι έτοιμοι να σε καθοδηγήσουν στην εύκολη, άμεση και οικονομική έκδοση του!
Διάβασε επίσης: Οδηγός για μια επιτυχημένη ανακαίνιση σπιτιού σε 5 απλά βήματα!

Μη διστάσεις να καταχωρήσεις την εργασία ανακαίνισης που επιθυμείς, ώστε να λάβεις άμεση επικοινωνία για το ιδανικό πακέτο ανακαίνισης σπιτιού!πακέτα ανακαίνισης

Σχετικά με το Douleutaras.com.cy

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.com.cy

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.com.cy

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Ο Ντίνος είναι πολύ καλός μάστορας. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, αλλά τα δείγματα γραφής από την πρώτη στιγμή, ήταν απόλυτα θετικά. Δεν έφερε αντίρρηση σε ότι κι αν του ζητήθηκε, και μάλιστα έκανε περισσότερα κι από αυτά που είχαμε συμφωνήσει. Μιλάω για τον Ντίνο τον καλό μάστορα, τον Ντίνο τον καλό άνθρωπο. Και όλα αυτά με μια συμφέρουσα οικονομική προσφορά!!!

Για: Ntinos Hamitaj / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
5,0

Ταχύτητα, εξυπηρέτηση, προσοχή στις λεπτομέρειες, ευγένεια. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. Γιάννης Βαγής

Για: PAULIN MARKU / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
4,9

ΠΕΡΑΣΜΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΕ ΜΠΑΝΙΟ.

Για: Αναστάσιος Σκορδάρης / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
1,8

Ξεκινήσαμε καλά, στα προφορικά μπορώ να πω ήταν καλή,όταν χρειάστηκαν οι πράξεις, απλά κομφούζιο δεν ήξερε πότε και ποιος θα έρθει, δεν γνωριζε την δουλειά του και πολλά άλλα, είχαμε καθυστέρηση και μέτρια αποτελέσματα,λυπάμαι πολύ για την επιλογή μου

Για: Νίκη Νίνου / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
5,0

Πολύ σωστός επαγγελματίας, τήρησε σωστά το αυστηρό χρονοδιάγραμμα που είχα και με πολύ καλές τιμές.

Για: Αργύρης Κουγιουμτσιάδης / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
4,0

Ο κύριος Μιχάλης Βαμβακάς ειναι ένας επαγγελματίας, συνεπείς στις υποχρεώσεις του και απο την αρχή του έργου η εργασίες κύλησαν ρολόι .

Για: Homeworks Constructions / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού