Top 5 κορυφαίες τάσεις στην ανακαίνιση κουζίνας για το 2016!

Αν σκέφτεσαι να ανακαινίσεις το μαγειρικό σου βασίλειο και δεν έχεις αποφασίσει ακόμα τις λεπτομέρειες, το Douleutaras.gr είναι εδώ για να σε βοηθήσει! Θέλεις να μάθεις ποιες είναι οι κορυφαίες τάσεις στην ανακαίνιση κουζίνας για τον 2016;

Οι “2016 Δημιουργικές Τάσεις για την Ανακαίνιση Σπιτιού” περιλαμβάνουν όλες τις νέες, μοντέρνες και κλασσικές, τάσεις στην ανακαίνιση της κουζίνας, του μπάνιου αλλά και του σαλονιού. Καθώς ο καιρός κυλά ανακαλύπτουμε συνεχώς καινούργιους τρόπους, για να ομορφύνουμε το χώρο σου και φυσικά την καθημερινή σου ζωή!

Top 5 κορυφαίες τάσεις στην ανακαίνιση κουζίνας για το 2016!

1. Ανοιχτά ράφια

  detail of contemporary kitchen

Τα ανοιχτά ράφια έχουν αναδειχθεί σε μια από τις πιο αγαπημένες τάσεις στην ανακαίνιση κουζίνας τη φετινή χρονιά. Φωτίζουν τον χώρο, προσφέρουν μοναδική ευκολία, ενώ αν τα συνδυάσεις με πιο “σκληρά” υλικά, όπως το μάρμαρο ή η πέτρα, προσδίδουν ιδιαίτερα μοντέρνα αίσθηση στην κουζίνα. Από πρακτικής απόψεως, δεν θα ξεχάσεις ποτέ σε πιο ντουλάπι έχεις κρύψει το μέλι, αφού θα το βλέπεις μπροστά σου.

2. Πάγκοι από φυσικές πέτρες

  https://www.youtube.com/watch?v=9owsCkp6Kf8  

Οι φυσικές πέτρες διεκδικούν τη δική τους θέση στο χώρο της κουζίνας τα τελευταία χρόνια και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Μάρμαρο, γρανίτης, σαπουνόχωμα και σχιστόλιθος είναι μόνο μερικές από τις πιο κοινές πέτρες που συναντάμε στον πάγκο της κουζίνας σήμερα και μας αρέσουν όλες πολύ. Φυσικά σε κάθε ανακαίνιση, το προσωπικό γούστο έρχεται να σταθμίσει τα θετικά και τα αρνητικά κάθε επιλογής, προτού ληφθεί μια απόφαση.

Πάντως ο μεγάλος νικητής φαίνεται πως εξακολουθεί να είναι ο λευκός γρανίτης, ο οποίος παίρνει συχνά μια γκρίζα απόχρωση. Το χρώμα της επιφάνειας του τον καθιστά μια ασφαλή και κομψή επιλογή που ταιριάζει σε ποικίλα στυλ κουζίνας.

3. Ανοξείδωτος μαύρος χάλυβας

  interior, beautiful kitchen of an old loft.3d rendering

Όλα δείχνουν πως το μαύρο αποκτά τη δική του θέση στη διακόσμηση του σπιτιού, κερδίζοντας συνεχώς έδαφος. Ιδιαίτερα στον χώρο της κουζίνας πολλοί είναι εκείνοι που προτιμούν πλέον τον ανοξείδωτο μαύρο χάλυβα αντί του γυαλιστερού Inox για τις ηλεκτρικές τους συσκευές. Ο συνδυασμός δε του μαύρου με το γκρι θα βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες προτιμήσεις των καταναλωτών για τον επερχόμενο χειμώνα.

4. Χρώματα: Γκρι, το νέο μαύρο

  fotolia_46372270-1

Το 2016, για ακόμη μια χρονιά, πρωταγωνιστές στα χρώματα της κουζίνας είναι το λευκό και το μαύρο. Τα δύο αυτά χρώματα συνδυάζονται δημιουργικά με μεταλλικές λεπτομέρειες, παστέλ ή πολύχρωμες πινελιές, διαμορφώνοντας έτσι μοναδικά οπτικά αποτελέσματα.

Το γκρι, παράλληλα, φαίνεται οτι κερδίζει σταδιακά το δικό του πιστό καταναλωτικό κοινό και δικαιολογημένα ! Το “νέο μαύρο”, όπως αποκαλείται από πολλούς είναι ευπροσάρμοστο, μοντέρνο αλλά ταιριάζει ταυτόχρονα και με συντηρητικές επιλογές, γεγονός που το καθιστά ασφαλή λύση για όλα τα γούστα. Αν αναζητάς μια επιλογή που δεν θα μετανιώσεις για τον χώρο της κουζίνας σου, το γκρι είναι ιδανικό για εσένα!

5. Δάπεδο Laminate

  τάσεις στην ανακαίνιση κουζίνας

Το δάπεδο, ανάλογα με το μοτίβο , το design και το υλικό που θα επιλέξεις μπορεί να μεταμορφώσει το χώρο σου! Μια από τις κορυφαίες τάσεις στην ανακαίνιση κουζίνας για το 2016 είναι το δάπεδο laminate. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα συνθετικό δάπεδο αποτελούμενο από πολλά φύλλα, δηλαδή από πολλές στρώσεις υλικών, η τελική όψη του οποίου θα λέγαμε οτι μοιάζει ιδιαίτερα με ξύλου. Το κλασσικό ξύλινο δάπεδο, από την άλλη, εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο , με σκούρα χρώματα και πλούσιους τόνους να κεντρίζουν την προσοχή των ενδιαφερόμενων.

Θέλεις να ανακαλύψεις περισσότερες τάσεις για την ανακαίνιση της κουζίνας, του μπάνιου και του σαλονιού σου; Διάβασε τον Οδηγό του Douleutaras.gr και εντόπισε τις καλύτερες ιδέες και λύσεις για το σπίτι σου!

Ό,τι ψάχνεις για το σπίτι σου, σε βρίσκει!

 

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα