Εξυπηρετούμε κανονικά τηρώντας τα μέτρα Υγιεινής
Μυοκτονία

Μυοκτονία

3.500+ αξιολογημένοι επαγγελματίες
245.000+ ολοκληρωμένες εργασίες
800.000+ αναρτήσεις εργασιών

Αξιολόγηση εργασιών

4.8

μέσος όρος από 496 αξιολογήσεις πελατών

Λένα Π.
5.0

Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά. Τα σιχαμερα ζωύφια εξαφανίσθηκαν!! Άριστοι στην δουλειά, λειτούργησαν με λεπτομέρεια και υπομονή!

Για: Pest Busters
Γεωργια Τ.
4.2

το αρχικό ποσό πληρωμής ήταν 50 ευρώ αλλά ο επαγγελαμτίας ζη΄τησε παραπάνω γιατί τα τετραγωνικά ήταν περισσότερα από αυτά που είχα υπολογίσει. Συμφωνήσαμε στα 60 ευρώ

Για: ENERGEIA MOU
Ελπιδα Κ.
5.0

Σωστός επαγγελματίας, συνεπής στην δουλειά του.

Για: χρηστος κωνσταντακος
Ε. Ν.
5.0

Είχα πρόβλημα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας με μυρμήγκια. Μία εφαρμογή απεντόμωσης και εξεφανίστηκαν. Τυπικοί στο ραντεβού τους, προσιτή τιμή και άμεσο αποτέλεσμα. Σίγουρα θα ξανασυ…

Για: Dominus Home Partners
Σίσσυ Ζ.
5.0

Εξαιρετικός σε όλα όσα είχαμε συμφωνήσει. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!

Για: Γιάννης Μπαλούρδος
Σταυρος Σ.
4.4

ήταν κατατοπιστικος και καταρτισμενος

Για: Γιάννης Μπαλούρδος
Διονυσια Α.
5.0

Εξαιρετική και αποτελεσματική δουλειά. Συνεπής στο ραντεβού.

Για: Χρήστος Σαπλατέρας
Νεφέλη Χ.
4.2

Καλοι επαγγελματιες με σοβαροτητα και τα φαρμακα που χρησιμοποιουν ειναι αρκετα αποτελεσματικα.

Για: Γιάννης Μπαλούρδος
Dimitris M.
4.4

Ήταν οκ το όλο έργο συνολικά. Στην ώρα του ήταν η εταιρεία

Για: AGROZA ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ
Αθηνα Κ.
5.0

O κ. Μπαλούρδος ήταν αμεσότατος στην επικοινωνία, ήρθε αμέσως κ υπήρξε πολύ αναλυτικός στο να μου εξηγήσει τα πάντα για το πρόβλημα κ την αντιμετώπισή του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτ…

Για: Γιάννης Μπαλούρδος

Δες χρήσιμες πληροφορίες

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής
Seller photo
REPERA - Μάριος Αδαμίδης
Αθήνα

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με την απεντόμωση και απολύμανση των προσωπικών και επαγγελ…

0.00
(0)
0.0
Ποιότητα εργασίας
0.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
0.0
Ποσό
Douleutaras.com.cy logo
Κατι Κατι αλλο
Θεσσαλονίκη

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης με μοναδικό στόχο να εξασφαλίσουμε για το…

0.00
(0)
0.0
Ποιότητα εργασίας
0.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
0.0
Ποσό
Douleutaras.com.cy logo
Φεύγας Αντώνης
Χαλάνδρι

Προσφέρουμε απαλλαγή των χώρων από ανεπιθύμητα έντομα όπως κατσαρίδες σε εστιατόρια, χώρους παρασκευής φαγητών και νοικοκυριά προ…

4.27
(11)
0.0
Ποιότητα εργασίας
0.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
0.0
Ποσό
Seller photo
Ορεστης Κυριάζος
Αθήνα

Η εταιρεία μας, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εφαρμόζοντας απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία στο χώρο σας. Η εταιρεία δημιουρ…

4.69
(23)
4.6
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.4
Ποσό
Seller photo
ΙΩΑΚΕΙΜ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ
Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες απεντομόσεων, μυοκτονιών και απολυμάνσεων στον χώρο σας με άμεση εξυπηρέτηση και ριζική αντιμετώ…

4.84
(7)
4.8
Ποιότητα εργασίας
4.7
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.4
Ποσό

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς μέθοδοι που ακολουθούνται για μυοκτονίες;

Τα εξειδικευμένα συνεργεία της υπηρεσίας μας, που διαθέτουν υπηρεσίες μυοκτονίας, μας έδωσαν μία λίστα με τις ενέργειες που πραγματοποιούν για την αντιμετώπιση των ποντικών και των αρουραίων:

  • Αιμολυτικά δολώματα ενός γεύματος: Είναι ιδιαίτερα ελκυστικά προς τα τρωκτικά και δεν αφήνουν δυσάρεστες οσμές μετά την εξόντωση των τρωκτικών.

  • Δολωματικοί σταθμοί: Το βασικό τους πλεονέκτημα είναι, ότι προστατεύουν τα δολώματα από την κακοκαιρία, ενώ παράλληλα δεν αφήνουν τα κατοικίδια να έρθουν σε επαφή. Είναι ιδιαίτερα ελκυστικοί προς τα τρωκτικά και συνεπώς αποτελεσματικοί στην αντιμετώπιση αυτών.

  • Απωθητικές πάστες: Αποτελούν ισχυρά αντιπηκτικά τρωκτικοκτόνα που συνήθως τοποθετούνται στο εσωτερικό των δολωματικών σταθμών.

  • Κολλητικές παγίδες: Εγκλωβίζουν τα τρωκτικά κάνοντας ευκολότερη την αντιμετώπισή τους.

Σημείο προσοχής: Σε οικίες ή επαγγελματικούς χώρους που κυκλοφορούν παιδιά, όπως νηπιαγωγεία, η μυοκτονία θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή. Για την προφύλαξή τους, τα δολώματα θα πρέπει να τοποθετούνται σε δολωματικούς σταθμούς.

μυοκτονίες

Μάθε περισσότερα

Ποια είναι τα προληπτικά μέτρα για την αποφυγή των τρωκτικών μετά τη μυοκτονία;

Τα επαγγελματικά συνεργεία για μυοκτονία, μετά την καταπολέμηση των ποντικών και αρουραίων, χρειάζεται να εφαρμόσουν και μία μέθοδο για την πρόληψη της επανεμφάνισής τους. Μία από αυτές τις διαδικασίες είναι και η εξής:

Βιοακουστικά συστήματα απώθησης: Για να παρεμποδίσουν τους αρουραίους και τα ποντίκια να εισέλθουν για ακόμη μια φορά στο χώρο, οι επαγγελματίες στην μυοκτονία χρησιμοποιούν βιοακουστικά συστήματα απώθησης.

Τα συγκεκριμένα συστήματα, παράγουν υπερήχους που δημιουργούν περιβάλλον όχλησης για τα τρωκτικά που εν τέλει δεν εισέρχονται στο χώρο. Τα βιοακουστικά συστήματα απώθησης, λειτουργούν ως μέτρο πρόληψης για να μην χρειαστείς ξανά μυοκτονία στο χώρο.

Επιπλέον, εφόσον θέλεις να αποφύγεις εντελώς τη μυοκτονία, υπάρχουν δύο βασικοί κανόνες, που πρέπει να έχεις υπόψη σου. Αρχικά, πρέπει να δώσεις μεγάλη σημασία στον καθαρισμό και την απολύμανση του σπιτιού σου, ώστε να μην προσελκύονται τρωκτικά. Επίσης, πρέπει να μην υπάρχουν τρύπες και άλλα πιθανά σημεία εισόδου, από όπου μπορεί να δεχτείς εισβολή.

Μάθε περισσότερα

Γιατί να επιλέξεις τα συνεργεία του Douleutaras.gr για μυοκτονία;

Η αποτελεσματική μυοκτονία προϋποθέτει την ύπαρξη εμπειρίας και εξειδίκευσης από το συνεργείο που αναλαμβάνει την εργασία. Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις συνεργεία απολυμάνσεων με σημαντική τεχνογνωσία στις μυοκτονίες, που θα κάνουν άμεση διάγνωση του προβλήματος που αντιμετωπίζεις.

Με μια απλή επίσκεψη στο χώρο σου, θα μελετήσουν τις ανάγκες του και θα σου προτείνουν την καλύτερη λύση, για να απαλλαγείς ριζικά από ποντίκια, αρουραίους και άλλα τρωκτικά κάθε είδους. Επίσης, θα σου δώσουν χρήσιμες συμβουλές, για να αποφύγεις μελλοντικές εισβολές από τα ανεπιθύμητα ζωύφια.

Λοιπόν, αν χρειάζεσαι υπηρεσίες για μυοκτονία στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα την καλύτερη προσφορά για μυοκτονίες, από έμπειρο συνεργείο στην περιοχή σου!

Μάθε περισσότερα

Συμβουλές

Πώς λειτουργεί
1 Μας περιγράφεις την εργασία που θέλεις να πραγματοποιήσεις
2 Μέσα σε 10'' σου προτείνουμε τους καλύτερους επαγγελματίες που θα έρθουν σε επαφή μαζί σου
3 Επιλέγεις τον καταλληλότερο για την εργασία σου