Διακόσμηση Γραφείου

Διακόσμηση Γραφείου

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

650.000+ ολοκληρωμένες εργασίες έως σήμερα
4.8/5 από 200.000+ αξιολογήσεις επαγγελματιών
1.500+ κορυφαίοι επαγγελματίες

Αξιολόγηση εργασιών

4.8

μέσος όρος από 30 αξιολογήσεις πελατών

Δες πόσο κοστίζει

Ενδεικτικό κόστος από 1.146 αντίστοιχες εργασίες:
250€ - 410€
Διακόσμηση σπιτιού έως 50 τ.μ. από
350€
Διακόσμηση επαγγελματικού χώρου έως 100 τ.μ. από
410€
Διακόσμηση σπιτιού άνω των 50 τ.μ. από
250€
Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.
Βρες επαγγελματία

Συχνές Ερωτήσεις

Τι πρέπει να προσέξεις στη διακόσμηση επαγγελματικών γραφείων;

Σκέψου αρκετά το κατάλληλο χρώμα

Είτε αφορά διακόσμηση λογιστικού γραφείου, είτε διακόσμηση γραφείου σπιτιού, το χρώμα που θα είναι κυρίαρχο στο γραφείο σου, είναι μία σημαντική επιλογή. Χρειάζεσαι ένα χρωματικό συνδυασμό που θα αυξήσει την απόδοσή σου αλλά ταυτόχρονα θα προσδίδει και ένα χαλαρό τόνο. Μπορείς να εντάξεις στο χρωματολόγιο του επαγγελματικού σου χώρου, γηίνους τόνους σε συνδυασμό με έντονες πινελιές χρώματος σε οριοθετημένα σημεία. 

Ιδιαίτερη περίπτωση αποτελεί η διακόσμηση των γραφείων που σχετίζονται με τα επαγγέλματα υγείας, όπως η διακόσμηση γραφείου ψυχολόγου. Σε αυτή την περίπτωση  θες ένα χρωματικό συνδυασμό που να προάγει τη χαλάρωση και τα αισθήματα ευεξίας.

Ο φωτισμός στο προσκήνιο

Το έχουμε αναφέρει σε πολλές συμβουλές μας αλλά ο φωτισμός είναι για άλλη μία φορά ιδιαίτερα σημαντικός και για τον επαγγελματικό σου χώρο! Η επιλογή μεγάλων παραθύρων και τζαμιών που επιτρέπουν το φως να διαχυθεί είναι ένα πολύ καλό βήμα που θα σε βοηθήσει στην εργασία σου. Επίσης επέλεξε με προσοχή τα φωτιστικά χώρου και τις λάμπες γραφείου που θα σου επιτρέπουν να δουλεύεις χωρίς.. πονοκέφαλο.

Ρύθμισε τη σωστή θερμοκρασία

Η θερμοκρασία που επικρατεί στον επαγγελματικό σου χώρο είναι σημαντική όχι μόνο για εσένα αλλά και για τους πελάτες σου! Απέφυγε τις ακρότητες και ρύθμισε τη θερμότητα του χώρου σε μία κανονική για την εποχή επίπεδα!

Οργάνωσε τα καλώδια

Ένας επαγγελματίας ηλεκτρολόγος θα σε βοηθήσει να οργανώσεις όλες τις καλωδιώσεις του γραφείου σου, ώστε να είναι τακτοποιημένα και να μη.. σκοντάφτεις πάνω σε αυτά.

Επίλεξε τα κατάλληλα έπιπλα

Τα έπιπλα είναι καθοριστικής σημασίας σε έναν επαγγελματικό χώρο. Χρειάζεσαι ιδανικά, έπιπλα που να είναι άνετα αλλά να μην εστιάζουν στη χαλάρωση. Επαγγελματίες επιπλοποιοί και ξυλουργοί θα σε βοηθήσουν να κάνεις την κατάλληλη επιλογή για το δική σου κατασκευή και διακόσμηση γραφείου. Επιπλέον, θα βοηθήσουν και στην κατασκευή του υπόλοιπου εξοπλισμού όπως βιβλιοθήκες, ράφια κτλ.

Γιατί να επενδύσεις σε διακοσμητή για τη διακόσμηση του γραφείου σου;

Η πρώτη εντύπωση είναι και η καθοριστική

Η επίπλωση και διακόσμηση του χώρου του γραφείου υποδηλώνουν την ταυτότητά σου. Έτσι, η κατάλληλη διάταξη των επίπλων και η διαρρύθμιση του χώρου περνούν σημαντικά μηνύματα στους πελάτες σου. Εάν κερδίσεις τις εντυπώσεις είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κερδίσεις και τον πελάτη!

Η ψυχολογία μετράει

Ένας σωστά διακοσμημένος χώρος βοηθά στη μείωση του στρες ενώ ενισχύεται η συγκέντρωση και η δημιουργικότητα. Το χρώμα επιδρά καθοριστικά στην εντύπωση και την ψυχολογία εργαζομένων και πελατών. Ταυτόχρονα, με το σωστός φωτισμός και τα κατάλληλα υλικά επένδυσης μπορείς να δημιουργήσεις την ατμόσφαιρα που επιθυμείς να έχει ο χώρος.

Η φύση έχει τη δική της δύναμη

Η ύπαρξη επαφής με το εξωτερικό περιβάλλον είναι ένας παράγοντας που δεν πρέπει να παραβλέπεται, αφού η επαφή με τη φύση αποφορτίζει και απαλύνει τις εντάσεις. Η λύση είναι να εντάξεις στην καθημερινότητα του γραφείου σου φυσικό φως και νότες από φυτά και πράσινο. Σημαντικό είναι, εργαζόμενοι και πελάτες να νιώθουν χαλαροί και ευδιάθετοι, προκειμένου να διευκολύνεται ο διάλογος και η συνεργασία.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία διακοσμητή για τη διακόσμηση γραφείου σου

Εφόσον όλα τα παραπάνω σου φαίνονται βουνό, οι επαγγελματίες διακοσμητές της πλατφόρμας μας, είναι στη διάθεσή σου για τη διακόσμηση επαγγελματικού γραφείου. Θα σου προτείνουν τις κατάλληλες μεθόδους για μία εντυπωσιακή, αλλά και αντιπροσωπευτική διακόσμηση γραφείου, που θα κερδίσει τις εντυπώσεις!

Πώς θα κάνεις την ιδανική διακόσμηση επαγγελματικού γραφείου;

Διάλεξε τα χρώματα με σοφία

Η επιστήμη της ψυχολογίας έχει αποδείξει ότι τα χρώματα επηρεάζουν άμεσα τη διάθεση μας. Κάθε χρώμα προσφέρει και κάτι διαφορετικό στην ψυχολογία μας και είναι καλό να γνωρίζεις ποιο χρώμα είναι κατάλληλο για το δικό σου χώρο εργασίας. Οι “ασφαλείς” επιλογές είναι πάντα το λευκό και το μπεζ, αλλά αν ενδιαφέρεσαι για κάτι πιο ξεχωριστό, μπορείς να γνωρίζεις και κάποιες άλλες εναλλακτικές όπως:

Πράσινο

Γενικά, το πράσινο είναι το χρώμα της αρμονίας και της ισσοροπίας. Κατευνάζει τον εκνευρισμό και μειώνει το άγχος, κάτι που είναι, πιθανώς, αναγκαίο σε έναν εργασιακό χώρο. Κυρίως σε ανοιχτές αποχρώσεις, μπορεί να δημιουργήσει αισθήματα χαράς και ασφάλειας. Σε πιο σκούρες αποχρώσεις, εκδηλώνει την υψηλή ποιότητα, τον πλούτο και το κύρος.

Πορτοκαλί

Αν η χαρούμενη ατμόσφαιρα είναι αυτό που έχει ανάγκη η διακόσμηση επαγγελματικού γραφείου σου, τότε μπορείς να εξετάσεις τη λύση του πορτοκαλί. Συνδύασε το με απαλά χρώματα, όπως το λευκό, ή το ανοιχτό κίτρινο, για να αυξήσεις το αίσθημα οικειότητας. Όμως πρόσεξε σε τι έκταση το χρησιμοποιείς, γιατί το πορτοκαλί δε θεωρείται χρώμα που συνδέεται με πολυτέλεια και ακριβές υπηρεσίες.

Μωβ

Από την άλλη πλευρά, αν το γραφείο σου ειδικεύεται σε δημιουργικές εργασίες, όπως, για παράδειγμα, ένα διαφημιστικό γραφείο, μπορείς να σκεφτείς αν θα σου άρεσε να προσθέσεις κάποια μωβ στοιχεία σε αυτό. Το μωβ είναι το χρώμα της δημιουργικής σκέψης και της υψηλής ποιότητας. Προσφέρει συγκέντρωση και εντυπωσιάζει. Μάλιστα, αν το επιλέξεις σε ανοιχτές αποχρώσεις, όπως το βιολετί, θα παρατηρήσεις ότι η ατμόσφαιρα εμπνέει για χαλάρωση και ηρεμία.

Τοποθέτησε τα σωστά έπιπλα στις σωστές θέσεις

Επιλογή των επίπλων

Τα έπιπλα του γραφείου είναι πολύ σημαντικά, τόσο για τους εργαζομένους, όσο και για τους πελάτες. Πρέπει να είναι άνετα και να μην προδιαθέτουν τους παρευρισκόμενους με διάθεση να αποχωρήσουν από το γραφείο. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στα καθίσματα. Μια άνετη καρέκλα μπορεί να σημαίνει για τον εργαζόμενο ότι δε χρειάζεται να αλλάζει στάση διαρκώς. Το αποτέλεσμα είναι ότι διασπάται δυσκολότερα η προσοχή του από την εργασία του, ενώ είναι πιο καλοδιάθετος και ικανός να ολοκληρώσει την εργασία πιο γρήγορα και πιο ποιοτικά. Από την άλλη πλευρά, για τον πελάτη μια άνετη καρέκλα, ή πολυθρόνα, στο χώρο αναμονής, μπορεί να σημαίνει ότι η εταιρία νοιάζεται για αυτόν. Επίσης, μπορεί να συμβολίζει ότι ο πελάτης είναι καλοδεχούμενος στο χώρο και ότι μπορεί να παραμείνει, χωρίς να δυσανασχετεί, για όσο χρειαστεί. Αν, λοιπόν, θέλεις η διακόσμηση επαγγελματικού γραφείου σου να εμπνέει φιλική διάθεση στον πελάτη, τότε διαμόρφωσε το χώρο υποδοχής και αναμονής, με τη μέγιστη δυνατή άνεση.

Θέση των επίπλων

Μιας και μιλάμε για καρέκλες, γνωρίζεις πόσο σημαντική είναι η θέση τους στο χώρο; Ο τρόπος που τοποθετούνται στο γραφείο αλλάζει την οπτική γωνία εκείνου που κάθεται, επηρεάζοντας τη διάθεση του. Συνεπώς, πρέπει να μελετήσεις προσεκτικά το θέαμα που αντικρύζουν οι εργαζόμενοι του γραφείου, γιατί δεν πρέπει να αποσπά την προσοχή τους, αλλά ούτε και να τους θλίβει, ή να τους κάνει να πλήττουν. Αλλά και οι θέσεις για τους πελάτες και τους συνεργάτες είναι πολύ σημαντικές. Θα πρέπει να επιλέξεις αν θέλεις να βάλεις ένα γραφείο ανάμεσα στον εργαζόμενο και στον άνθρωπο απέναντι του, ή αν είναι καλύτερο να συνομιλούν σε ένα πιο οικείο περιβάλλον. Η επιλογή σου θα πρέπει να γίνεται σε άμεση συνάρτηση με τις ανάγκες του επαγγέλματος.

Ο σωστός φωτισμός είναι ευλογία

Παραδέξου το, δε μπορείς να εργαστείς, όταν ο φωτισμός του γραφείου σου σε ενοχλεί. Η ιδανική διακόσμηση επαγγελματικού γραφείου προϋποθέτει την εγκατάσταση του σωστού συστήματος φωτισμού. Όταν η εποχή το επιτρέπει, ο χώρος μπορεί να φωτίζεται από το φως της μέρας, μέσα από μεγάλα παράθυρα. Όταν, όμως, η μέρα μικραίνει και το φυσικό φως είναι περιορισμένο, πρέπει να έχεις προνοήσει για το σωστό φωτισμό του γραφείου. Κατά γενική ομολογία, το φως στον επαγγελματικό χώρο δε μπορεί να είναι θαμπό, ούτε και εκτυφλωτικό, αλλά πρέπει, όσο γίνεται, να προσομοιάζει το φυσικό φως.

Πώς θα μοιάζει, ωστόσο, το σύστημα φωτισμού, για να έχουμε και μια αισθητικά τέλεια διακόσμηση επαγγελματικού γραφείου; Μια χρήσιμη λύση που μπορούμε να προτείνουμε, είναι το σύστημα κρυφού φωτισμού. Το σύστημα κρυφού φωτισμού επιτρέπει να φωτίζεται ο χώρος, χωρίς να φαίνονται αντιαισθητικά καλώδια. Μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στην οροφή, σε συνδυασμό με μια πανέμορφη ψευδοροφή από γυψοσανίδα, ή και σε έναν τοίχο! Ωστόσο, πάντα να λαμβάνεις υπόψιν σου και τις ανάγκες και τις επιθυμίες των εργαζομένων, γιατί η δική τους παραγωγικότητα διακυβεύεται.

Φέρε φυτά στον επαγγελματικό χώρο

Αν το σημείο αυτό σου φαίνεται περιττό, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείς. Τα φυτά εσωτερικού χώρου φέρνουν ηρεμία, χαλάρωση και συγκέντρωση. Αυτό συμβαίνει, γιατί η επαφή με τη φύση τείνει να ηρεμεί και να ισορροπεί τους ανθρώπους, ακόμα κι αν πρόκειται για κάτι μικρό. Δε χρειάζεται να γεμίσεις το γραφείο με γλάστρες, ούτε να φυτέψεις κανένα θάμνο! Αρκεί να τοποθετήσεις στρατηγικά στο χώρο μερικά διακριτικά φυτά εσωτερικού χώρου, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να έχουν οπτική επαφή με αυτά. Σύντομα, θα παρατηρηθεί ότι εργάζονται με μεγαλύτερη συγκέντρωση και περισσότερη ηρεμία, κάτι που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για την εταιρία.

Σχετικές υπηρεσίες