2017 κορυφαία trends για τη φωτογράφιση του γάμου σου!

Η φωτογράφιση του μυστηρίου και φυσικά της δεξίωσης είναι μία υπηρεσία που δεν εκλείπει από κανένα γαμήλιο προϋπολογισμό. Όσο περιορισμένο και αν είναι το budget όλα τα ζευγάρια επιθυμούν να απαθανατίσουν τις μοναδικές στιγμές από την ημέρα του γάμου τους.

Είσαι έτοιμος/-η να ανακαλύψεις ποιες θα είναι οι κορυφαίες τάσεις για τη φωτογράφιση της μεγάλης ημέρας τη φετινή χρονιά; Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr μοιράζονται μαζί μας τα top trends στη φωτογραφια γαμου για το 2017!

Φυσικότητα

Η εξέλιξη της τεχνολογίας και τα social media έχουν βάλει τα φίλτρα φωτογραφίας για τα καλά στη ζωή μας! Είναι πολύ εύκολο πλέον να τραβήξεις μία εκπληκτική φωτογραφία με το κινητό σου τηλέφωνο και να επεξεργαστείς λιγάκι τα χρώματα και την αντίθεση της, με μερικά φίλτρα, ώστε να γίνει ακόμη πιο εντυπωσιακή. Παρ’ όλα αυτά καμία φωτογραφία δεν μπορεί να συγκριθεί με την μοναδική ανάλυση και τα χρώματα που αποδίδει μία επαγγελματική φωτογραφική μηχανή. Το 2017 αναμένεται να συναντήσουμε την εξέλιξη μίας τάσης που δημιουργήθηκε ήδη από τη περσινή χρονιά.

Οι φωτογράφοι με την παρότρυνση των μελλόνυμφων τείνουν να αποφεύγουν την υπερβολική επεξεργασία των γαμήλιων φωτογραφιών, αφήνοντας την φυσικότητα και τον ρεαλισμό να αναδείξει την αληθινή ομορφιά κάθε στιγμής.

Keep it Vintage

Το ασπρόμαυρο φιλμ προσδίδει, αναμφίβολα, μία πολύ διαφορετική διάσταση σε όλες τις φωτογραφίες. Το ύφος της εικόνας αλλάζει εξολοκλήρου, επιτρέποντας να σκιαγραφηθούν πολύ πιο έντονα τα συναισθήματα, που απαθανατίζονται κάθε στιγμή.

Ολοένα και περισσότερα ζευγάρια ζητούν από ασπρόμαυρο φίλτρο για τη φωτογραφια γαμου, αντί για έγχρωμο. Αυτή είναι μία τάση, που αγαπούν πολύ και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες. Οι γαμήλιες φωτογραφίες με vintage ύφος αναμένεται να αναδειχθούν σε must το 2017!

Βιντεοσκόπηση προετοιμασίας

φωτογραφία γάμου

bridesmaid tying bow on wedding dress

Οι ομορφότερες αναμνήσεις δεν διαμορφώνονται μόνο κατά τη διάρκεια του μυστηρίου και της εκδήλωσης αλλά και πριν από αυτά. Μερικά χρόνια αργότερα θα θελήσεις να κοιτάζεις τις φωτογραφίες του γάμου σου, με τρυφερότητα και συγκίνηση. Μπορεί, όμως, να θέλεις να θυμηθείς και την απίστευτη λαχτάρα της προετοιμασίας ή τις αστείες στιγμές που έζησες με τις καλύτερες φίλες και φίλους σου, πριν καταφθάσεις στην εκκλησία. Μία από τις πιο δημοφιλείς “extra” υπηρεσίες που προσφέρουν οι επαγγελματίες φωτογράφοι είναι η βιντεοσκόπηση όλων των μοναδικών σκηνών, που προηγούνται του μυστηρίου!

Eπιστροφή στο κλασσικό

Όπως η μόδα, έτσι και η τέχνη της φωτογραφίας φαίνεται ότι κάνει κύκλους και επιστρέφει πίσω στην κλασική εποχή. Παρά τις αμέτρητες δυνατότητες που προσφέρει ο ψηφιακός κόσμος, αρκετά είναι τα ζευγάρια που προτιμούν τελευταία το κλασσικό φιλμ. Το κλασικό φιλμ επιτρέπει να αναδειχθούν οι λεπτές αποχρώσεις και οι λεπτομέρειες κάθε εικόνας. Αυτή η δυνατότητα, δυστυχώς, χάνεται πολλές φορές στις ψηφιακές φωτογραφίες.

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα