Top συμβουλές για τέλεια νυφικά χτενίσματα!

Αν σχεδιάζεις την ημέρα του γάμου σου και θέλεις να είσαι εκθαμβωτική, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Ψάχνοντας, είναι βέβαιο οτι θα βρεις αμέτρητες υπέροχες ιδέες και προτάσεις για νυφικά χτενίσματα που ξεχωρίζουν. Από τις τηλεοπτικές σειρές, το σινεμά, το θέατρο, το κόκκινο χαλί, το διαδίκτυο… οι εναλλακτικές ιδέες που εκτυλίσσονται μπροστά σου για νυφικά χτενίσματα δεν τελειώνουν ποτέ! Εμείς, παρ’ όλα αυτά , ρωτήσαμε τις κομμώτριες της πλατφόρμας μας τι άλλο θα πρέπει να προσέξουν οι μέλλουσες νύφες, όσον αφορά τα νυφικά χτενίσματα, αν θέλουν να είναι σίγουρες πως η επιλογή τους, δεν θα τις προδώσει. Συλλέξαμε τις καλύτερες συμβουλές και είμαστε έτοιμοι να τις μοιραστούμε μαζί σου!

1. Η πρόβα είναι το κλειδί της επιτυχίας για τα νυφικά χτενίσματα!

Όσο σημαντική είναι η πρόβα νυφικού και μακιγιάζ άλλο τόσο σημαντική είναι και η δοκιμή νυφικού χτενίσματος, για να είσαι υπέροχη σε μια τόσο ξεχωριστή για σένα ημέρα. Προγραμμάτισε την πρόβα περίπου 2 μήνες πριν το γάμο! Έτσι θα έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου να αλλάξεις γνώμη και να δεις αν το χτένισμα, που έχεις διαλέξει, σου ταιριάζει πραγματικά ή όχι. Ακόμα καλύτερα, μπορείς να σχεδιάσεις, την ημέρα της δοκιμής νυφικού χτενίσματος, να βγεις έξω για ένα ποτό. Μπορεί να υπάρχουν χιλιάδες νυφικά χτενίσματα που θα σου πηγαίνουν και θα σου αρέσουν, ενδέχεται όμως να σε πιέζουν ή να μην αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου και κυρίως του χορού!

2. Προετοίμασε υλικό για να κατοπίσεις την κομμώτρια σου!

Καταρχάς, είναι απαραίτητο τα νυφικά χτενίσματα να ταιριάζουν με το ύφος των φορεμάτων, ώστε να δημιουργείται ένα αρμονικό και καλαίσθητο οπτικό αποτέλεσμα. Γι’αυτό να έχεις μαζί σου μία τουλάχιστον φωτογραφία του νυφικού σου ή ακόμα καλύτερα ένα κομμάτι υφάσματος, για να μπορέσει και ο κομμωτής-τρια να καταλάβει ακόμη καλύτερα τις επιθυμίες σου και το στυλ σου. Μπορείς να κατεβάσεις φωτογραφίες, να πάρεις αποκόμματα από περιοδικά μόδας ή και να δείξεις video με νυφικά χτενίσματα που σου κέντρισαν το ενδιαφέρον, προτού προχωρήσεις στην πράξη.

3. Να είσαι ανοιχτή σε προτάσεις!

Προσπάθησε, όσο μπορείς, να μην πάθεις εμμονή με ένα συγκεκριμμένο look προτού δεις πώς ταιριάζει στο πρόσωπο σου. Η πρόβα νυφικού χτενίσματος γίνεται ακριβώς για να έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις εναλλακτικά νυφικά χτενίσματα στο κεφάλι σου και να ανακαλύψεις κατά πόσο σου ταιριάζουν και σε κάνουν να νιώθεις άνετα ή όχι. Αν η κομμώτρια σου, προτείνει κάτι διαφορετικό, που ενδεχομένως δεν είχες σκεφτεί μέχρι τότε, δεν χρειάζεται φυσικά να πιεστείς, αλλά μπορείς να εκμεταλλευτείς την εμπειρία της προς όφελος σου, με μια απλή δοκιμή!

4. Η ευελιξία θα σε σώσει από το περιττό άγχος!

Καλώς ή κακώς, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που δεν μπορείς να ελέγξεις όσον αφορά τα νυφικά χτενίσματα. Παραδείγματος χάριν, έχεις ορίσει ημερομηνία για το γάμο σου στα μέσα του Ιουλίου και ξαφνικά αρχίζει να βρέχει ή έχει τρομαχτικό αέρα! Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεσαι, να είσαι όσο το δυνατόν πιο χαλαρή γίνεται αλλά κυρίως να είσαι προετοιμασμένη! Ζήτησε από την κομμώτρια σου να έχει έτοιμο ένα Plan B -αφού το δοκιμάσεις- σε περίπτωση που ο καιρός σου τα χαλάσει.   Αυτές ήταν οι συμβουλές που ξεχωρίσαμε από τις κομμώτριες της πλατφόρμας μας! Η δική μας συμβουλή είναι να διαλέξεις το χτένισμα που πραγματικά σε αντιπροσωπεύει και σε κάνει να νιώθεις υπέροχα! Σου στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας για αυτή την τόσο όμορφη μέρα!  

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα