Τι περιλαμβάνει ένα Έντυπο Προσφοράς Ηλεκτρολογικής Εγκατάστασης;

Το έντυπο προσφοράς ηλεκτρολογικής εγκατάστασης συντάσσεται από τον υπεύθυνο ηλεκτρολόγο. Είναι το επίσημο έγγραφο στο οποίο αναγράφονται όλες οι εργασίες ηλεκτρολογικής εγκατάστασης που θα γίνουν σε ένα χώρο. Επίσης αναγράφονται αναλυτικά οι απαιτήσεις του χώρου, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν και οι τιμές τους. Δίνεται από τον ηλεκτρολόγο στον ιδιοκτήτη του χώρου, πριν ξεκινήσουν οι εργασίες. Με αυτό τον τρόπο ο ιδιοκτήτης ενημερώνεται πλήρως για για όλες τις ηλεκτρολογικές εργασίες που αφορούν το ακίνητο. Επιπλέον ενημερώνεται για τις υποχρεώσεις που έχει ο ηλεκτρολόγος απέναντι στον ιδιοκτήτη μέχρι το πέρας των εργασιών.

Τι περιλαμβάνει το έντυπο προσφοράς ηλεκτρολογικής εγκατάστασης;

Το έντυπο προσφοράς ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, περιλαμβάνει λεπτομέρειες για την εγκατάσταση ισχυρών και ασθενών ρευμάτων καθώς και τη λεπτομερή οικονομική ανάλυση. Η εγκατάσταση ισχυρών ρευμάτων περιλαμβάνει:
  • Τη γενική παροχή μετρητή ΔΕΗ, η διατομή και ο τύπος του καλωδίου και με το γενικό πίνακα του ακινήτου.
  • Τους χώρους που θα ηλεκτροδοτηθούν από το μετρητή ΔΕΗ, καθώς και τι περιλαμβάνουν.
  • Τον τύπο των ηλεκτρολογικών πινάκων, καθώς και τη μάρκα των ασφαλειών που χρησιμοποιούνται σε αυτούς.
  • Τη θέση που θα λάβουν οι ρευματοδότες, τα φωτιστικά και τους διακόπτες, που έχει υποδείξει ο υπεύθυνος αρχιτέκτονας και ο ιδιοκτήτης. Επίσης, αναφέρεται και η υποχρέωση του υπεύθυνου ηλεκτρολόγου για την τοποθέτησή τους.
  • Αναφέρεται επίσης η λειτουργία ηλεκτρικών ρολών.
  • Η εγκατάσταση και οι παροχές φωτιστικών σωμάτων στον περιβάλλοντα χώρο.
Έντυπο προσφοράς ηλεκτρολογικής εγκατάστασης Επίσης στο έντυπο προσφοράς ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, πρέπει να αναγράφεται η εγκατάσταση ασθενών ρευμάτων, που περιλαμβάνει:
  • Εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης
  • Εγκατάσταση συναγερμού και συστημάτων ασφαλείας
  • Εγκατάσταση καλωδίωσης δορυφορικής κεραίας και τηλεόρασης
  • Καλωδίωση συστημάτων κουδουνιών και θυροτηλεόρασης

Τι αναφέρεται στην Οικονομική προσφορά;

Η οικονομική προσφορά, χρειάζεται να περιλαμβάνει όλα τα υλικά και τις εργασίες που αποτελούν μια ολοκληρωμένη ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Επίσης αναφέρονται και οι εργασίες που είναι απαραίτητες για την ολοκληρωμένη λειτουργία των εγκαταστάσεων, που όμως δεν επιβαρύνουν οικονομικά των ιδιοκτήτη.
Διάβασε επίσης: Πως προκαλείται ένα Βραχυκύκλωμα στο σπίτι;

Πλέον είσαι σε θέση να γνωρίζεις τα βασικά σημεία σε ένα έντυπο προσφοράς ηλεκτρολογικής εγκατάστασης! Αναζητάς προσφορά για ηλεκτρολογική εγκατάσταση; Oι έμπειροι ηλεκτρολόγοι της υπηρεσίας μας είναι στη διάθεσή σου να σε εξυπηρετήσουν άμεσα και αξιόπιστα! Έντυπο προσφοράς ηλεκτρολογικής εγκατάστασης

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα