21η Απριλίου, ώρα μηδέν. Το website σου κινδυνεύει να εξαφανιστεί από τη Google!

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, περισσότερο από 60% όλων των αναζητήσεων στην Google, γίνονται από κάποια φορητή συσκευή (κινητό ή tablet).  

Αλλαγές στην κατάταξη προμηνύει η Google για την 21η Απριλίου. Συγκεκριμένα, η επίσημη ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Ξεκινώντας από την 21η Απριλίου, θα επεκτείνουμε τη χρήση ως προς τη φιλικότητα σε κινητές συσκευές ως σημείο αναφοράς για την κατάταξη. Αυτή η αλλαγή θα επηρεάσει τις αναζητήσεις από κινητές συσκευές σε όλες τις γλώσσες παγκοσμίως και θα επιφέρει σοβαρές επιπτώσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης. Κατά συνέπεια, οι χρήστες θα μπορούν ευκολότερα να βρίσκουν σχετικά, υψηλής ποιότητας αποτελέσματα αναζήτησης που είναι βελτιστοποιημένα για τη συσκευή τους.”

Τι θα συμβεί δηλαδή;

Αν το site σου είναι ήδη mobile friendly, δε χρειάζεται να ανησυχείς.

Αν όμως δεν είναι, αυτό που ουσιαστικά θα συμβεί είναι ότι όταν κάποιος αναζητήσει τη σελίδα του site σου μέσω κινητής συσκευής, δε θα μπορέσει ποτέ να τη βρει αφού αυτή, δε θα εμφανιστεί ποτέ στα αποτελέσματα.

Τι χρειάζεται να κάνω;

Η Google απαιτεί το site σου να είναι responsive. Αυτός ο όρος σημαίνει ότι το website σου ή το e-shop σου, μπορεί και προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε συσκευή αν το δει κανείς. Η δημιουργία ενός πλήρους responsive site μπορεί να δημιουργήσει πονοκέφαλο σε αρκετές μικρές επιχειρήσεις.

Για να ελέγξεις αν τελικά το site σου είναι mobile friendly, ακολούθησε τα 3 παρακάτω βήματα: Έλεγξε αν η Google το χαρακτηρίζει ‘mobile friendly’ εδώ. Δες πως ‘βλέπει’ η Google το site σου εδώ. Έλεγξε την ταχύτητα του site σου εδώ.

Αν η Google βρει λάθη σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω βήματα, αυτά, θα πρέπει να φτιαχτούν άμεσα!

Δράσε!

Αν για οποιονδήποτε λόγo τα βρίσκεις σκούρα και το site σου δεν περνάει τα τεστ, τότε χρειάζεσαι επειγόντως ανασχεδιασμό σε fully responsive site.

Σχετικά με το Douleutaras.com.cy

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.com.cy

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.com.cy

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Ξερει να αφουγκραστει τις αναγκες των πελατων ,αξιολογει και συμβουλευει .Επισης μετα το "ανεβασμα" του site μενει διπλα στον πελατη και με μεγαλη ΑΝΟΧΗ. Τον ευχαριστω.

Για: Ανδρέας Συμιακάκης / Κατασκευή ιστοσελίδας / E-shop
5,0

ο Ανδρέας αντέδρασε άμεσα στο αίτημα μου , από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο του πρόκειται για έναν επαγγελματία που σου αποπνέει αμέσως εμπιστοσύνη , με προθυμία και υπομονή απαντούσε σε όλες τις απορίες μου και με βοήθησε να μπω σε έναν χώρο που δεν είχα ιδέα πως λειτουργεί.. τον συνιστώ ανεπιφύλακτα

Για: Ανδρέας Συμιακάκης / Κατασκευή ιστοσελίδας / E-shop
5,0

ολα μια χαρά-γρήγοροι-αποτελεσματικοι-σωστοι επαγγελματιες!

Για: Dimitris Meimaris / Κατασκευή ιστοσελίδας / E-shop
3,0

Θα ήταν καλύτερα να υπήρχε διάρκεια στη συνεργασία και υποστήριξη.

Για: Unidast Computer Solutions / Κατασκευή ιστοσελίδας / E-shop
5,0

Ο κ. Κωνσταντινίδης είναι ένας επαγγελματίας με όλη την σημασία της λέξεως.Κατάφερε και δημιούργησε ακριβώς, το eshop, όπως το είχα στο μυαλό μου με συνέπεια να μείνω πάρα πολύ ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα.Είναι πλέον ένας αξιόπιστος και πολύ σημαντικός συνεργάτης για εμένα.

Για: Γιώργος Κωνσταντινίδης / Κατασκευή ιστοσελίδας / E-shop
5,0

Άμεσος και συνεπής!

Για: Γιώργος Κωνσταντινίδης / Κατασκευή ιστοσελίδας / E-shop