Τα 5 πράγματα που θα κερδίσεις από την κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας!

Είναι η κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας στα άμεσα σχέδια σου; Η αλήθεια είναι ότι και πολύ άργησες! Το 2016 δεν νοείται σύγχρονη επιχείρηση χωρίς τη δική της προσωπική σελίδα. Μπορεί να έχεις blog, μπορεί να έχεις ενεργή παρουσία στα social media, τίποτα, όμως, από αυτά δεν είναι αρκετό από μόνο του.

Τα social media έχουν μεγάλη αποτελεσματικότητα, λειτουργώντας βοηθητικά στην ιστοσελίδα, αλλά δεν προσφέρουν τα πλεονεκτήματα της. Δεν ξέρεις ποια είναι αυτά; Ρωτήσαμε τους έμπειρους επαγγελματίες μας και μάθαμε εμείς για σένα!

Κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας: Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι; 

1. Κύρος και αξιοπιστία

Για οτιδήποτε χρειαστούμε σχεδόν αυτόματα πια το ψάχνουμε στο ιντερνετ. Φαντάσου, λοιπόν, να ψάξει σε ο δυνητικός πελάτης και να μη σε βρει πουθενά. Αυτόματα χάνεις μεγάλο μέρος του κύρους σου, αλλά και των κερδών σου. Αντίθετα μια καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα θα σε ανεβάσει στα μάτια του πελάτη σου.

2. Αμεσότητα και διαθεσιμότητα

Οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην επιχείρηση σου οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θελήσουν. Τους προσφέρεις τη δυνατότητα να μπορούν να βρουν εύκολα οτι πληροφορία χρειάζονται από την άνεση του καναπέ τους. Ποιος καταναλωτής δεν θα το εκτιμήσει αυτό;

3. Μεγαλύτερο εύρος

Μέσω του ίντερνετ μπορείς να φτάσεις σε κάθε γωνιά όχι μόνο της χώρας αλλά του κόσμου. Εκμεταλλεύσου τη δυνατότητα, που σου δίνει η διαδικτυακή παρουσία και αύξησε το κοινό που στοχεύεις. Οι πελάτες σου είναι εκεί έξω και σε περιμένουν. Μην γυρνάς τη πλάτη στις ευκαιρίες που σου ανοίγονται.

4. Μόνιμη διαφήμιση

Η κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας βοηθάει και στη διαφήμιση της επιχείρησης σου. Και μάλιστα χωρίς χρονικούς περιορισμούς και επιπλέον κόστη. Παρουσίασε τα προιόντα ή υπηρεσίες σου και εμπλούτισέ τα με πληροφορίες, φωτογραφίες και ότι άλλο υλικό έχεις. Φτιάξε την εικόνα σου και δείξε στον καταναλωτή γιατί πρέπει να σε προτιμήσει.

5. Ανταγωνιστική λειτουργία

Είναι γεγονός ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις μικρές ή μεγάλες έχουν δικιά τους ιστοσελίδα. Αν θες λοιπόν να παραμείνει η επιχείρησή σου ανταγωνιστική πρέπει να συμβαδίσεις με την εποχή. Διαφορετικά οι πελάτες που θα μπορούσαν να είναι δικοί σου θα επιλέξουν κάποιον που το έχει κάνει. Φυσικά και τα κέρδη σου θα ακολουθήσουν την ίδια πορεία.

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα