Διαμόρφωση Κήπου με Πέτρα

Διαμόρφωση Κήπου με Πέτρα

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

650.000+ ολοκληρωμένες εργασίες έως σήμερα
1.500+ κορυφαίοι επαγγελματίες
4.8/5 από 200.000+ αξιολογήσεις επαγγελματιών

Αξιολόγηση εργασιών

4.8

μέσος όρος από 715 αξιολογήσεις πελατών

Christos S.
5.0

Είμαστε πάρα πολύ ευχαρηστημένοι . Είναι επαγγελματίας με Ε κεφαλαίο. Πολύ τυπικός στις ώρες του ,πολύ καλές τιμές και πολύ καλός στη δουλειά του. Εννοείτε οτι τον συστήνω ενεπιφύ…

Για: Χρύσανθος Κωνσταντίνου
Stella O.
4.9

Πρόσχαροι άνθρωποι. Ο Μιχάλης ειλικρινής σε ότι υποσχέθηκε. Πολύ καλή και καθαρή δουλειά. Το συστήνω και θα τον ξαναενοχλήσω.

Για: Μιχάλης Σπύρου
Constantinos
5.0

Εξαιρετικός

Για: Μιχάλης Σπύρου
Σουλα Κ.
5.0

Τέλειος σε όλα. Σε συμπεριφορά στη ολοκλήρωση της εργασίας. Εξυπηρετικος.Για μένα είναι ο καλύτερος που γνώρισα ever.Αν υπήρχε πάνω από Άριστα θα έβαζα. Άρα βάζω με θαυμαστικό.Αρι…

Για: Μιχάλης Σπύρου
Anastasia S.
5.0

ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΗΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ !!!

Για: Χρίστος Σαμαρά
Μιχάλης Λ.
5.0

Εξαιρετικοί στην δουλειά τους, εξυπηρετικότατοι και ευγενέστατοι.

Για: Castanea Gardens
Eleni Y.
5.0

Πάρα πολύ καλή δουλειά και εξυπηρέτηση !!!

Για: Σπυρος Σωτηριου
Παναγιώτης Κ.
5.0

Από την αρχή της επικοινωνίας μέχρι και το πέρας των εργασιών είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τον επαγγελματία. Εκ του αποτελέσματος και της συνολικής εμπειρίας, τον συστήνω ανεπι…

Για: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΙΟΛΑΡΗΣ

Συχνές Ερωτήσεις

Τι θα σου προσφέρει η διαμόρφωση εξωτερικών χώρων με πέτρα;

Οι επαγγελματίες μας στις κατασκευές κήπων, μάς έδωσαν μία λίστα με τους λόγους που πρέπει να προχωρήσεις στην τοποθέτηση πέτρας στην αυλή σου. Ποιοι είναι αυτοί;

Καλύπτει κενά: Υπάρχουν πολλά σημεία στους κήπους που δεν υπάρχει η δυνατότητα φύτευσης φυτών και δέντρων. Ένας διάδρομος με βότσαλα ή ένα πέτρινο παρτέρι στο οποίο μπορείς να τοποθετήσεις γλάστρες με λουλούδια, καλύπτουν αυτά τα σημεία προσφέροντας παράλληλα ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.

Οριοθέτηση Χώρου: Οι πέτρες πολύ συχνά χρησιμοποιούνται και για να οριοθετήσουν κάποιο κομμάτι της αυλής. Σε εκείνο το κομμάτι μπορεί να κατασκευαστεί μία τεχνητή λίμνη ή ένα συντριβάνι και έτσι να υπάρχει το υγρό στοιχείο στην αυλή. Επίσης η πέτρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος για την ανάπτυξη συγκεκριμένων φυτών που επιθυμούμε να ξεχωρίζουν από τα άλλα.

Κατασκευή Επίπλων: Κι όμως πολλοί χρησιμοποιούν πέτρινα καθίσματα και τραπέζια για τον κήπο τους. Εκτός του ότι είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά, η αντοχή τους στις καιρικές συνθήκες και την φθορά του χρόνου είναι μεγάλη.

Οικονομική Πρόταση: Εάν ο κήπος διαθέτει ήδη πέτρες που μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε χωρίς ιδιαίτερη διεργασία, τότε η διαμόρφωση του κήπου με πέτρα δεν θα στοιχίσει. Σε αντίθετη περίπτωση, η αγορά από λατομείο θα στοιχίσει ανάλογα το είδος που ποικίλει και μπορεί να είναι σχιστόλιθος, γρανίτης, δολομίτης, ψαμμίτης, αμμόλιθος, βασάλτης, πορφυρίτης, μάρμαρα, λίθοι κ.α.

Τι κατασκευές για εξωτερικούς χώρους μπορείς να φτιάξεις με πέτρα;

Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας στην αρχιτεκτονική κήπων και αυλών, μπορεί να μελετήσει τις ιδιομορφίες του εξωτερικού χώρου της οικίας ή του καταστήματός σου και να σου προτείνει δημιουργικές και πρωτότυπες κατασκευές με πέτρα ώστε να αξιοποιήσει το υλικό που σου αρέσει τόσο πολύ στο έπακρο. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς κατασκευές από πέτρα θα τις βρεις στην παρακάτω λίστα:

  • Διάδρομοι με βότσαρα
  • Βάσεις τραπεζιών
  • Καθίσματα
  • Συντριβάνια
  • Παρτέρια
  • Γλάστρες

Με λίγα μόνο κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου και να διαμορφώσεις μία γωνιά ή και όλο τον κήπο σου με πέτρες. Οι επαγγελματίες μας, θα βρεθούν δίπλα σου να σου προτείνουν ιδέες και λύσεις που θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σου και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Σχετικές υπηρεσίες