Ενοικίαση Αποθήκης

Ενοικίαση Αποθήκης

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

Εξυπηρέτηση 24/7
86.000+ αξιολογήσεις πελατών
330.920 ολοκληρωμένες εργασίες
review image

Αξιολόγηση εργασιών

4.8

μέσος όρος από 15 αξιολογήσεις πελατών

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει η ενοικίαση αποθήκης για φύλαξη οικοσκευών;

Οι τιμές ενοικίασης αποθήκης για οικοσκευές ξεκινούν περίπου στα 80€ / μήνα. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και αν θέλεις να μάθεις το πραγματικό κόστος για τη φύλαξη της οικοσκευής σου, καταχώρησε την εργασία σου εντελώς δωρεάν. 

Θα σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες για να πάρεις προσφορές στα μέτρα σου, με μεταφορά ή χωρίς.

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τις τιμές για αποθήκευση;

Οι βασικοί παράγοντες που θα καθορίσουν το κόστος για ενοικίαση αποθήκης είναι:

 • Το χρονικό διάστημα που χρειάζεσαι ενοικίαση αποθήκης.

 • Ο όγκος αντικειμένων προς φύλαξη.

 • Αν πρόκειται να χρειαστείς μεταφορά από τον επαγγελματία ή όχι.

Όπως είναι φυσικό, αν σου αρκεί μια μικρή αποθήκη για ενοικίαση, δηλαδή έχεις μικρό όγκο αντικειμένων που θέλεις να φυλάξεις, το κόστος θα είναι χαμηλότερο. 

Με την ίδια λογική, η φύλαξη στην αποθήκη για ένα μήνα θα έχει χαμηλότερη τιμή από τη φύλαξη των ίδιων αντικειμένων για 6 μήνες. Για οτιδήποτε χρειαστείς, συνεργαζόμαστε με τους κατάλληλους επαγγελματίες που θα αναλάβουν την ασφαλή αποθήκευση των αντικειμένων που θέλεις.

Ποιες περιοχές εξυπηρετούν οι επαγγελματίες μας;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους ειδικούς για φύλαξη οικοσκευών και ενοικίαση αποθήκης στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Οι συνεργάτες μας εξυπηρετούν όλο το λεκανοπέδιο Αττικής και όλη τη Θεσσαλονίκη, προάστια και κέντρο.

Τι είδους αντικείμενα μπορείς να αναθέσεις για αποθήκευση και φύλαξη;

Η υπηρεσία ενοικίασης αποθήκης μπορεί να σου φανεί χρήσιμη για αντικείμενα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου. Συγκεκριμένα, μερικά παραδείγματα για αντικείμενα που αναλαμβάνουν συχνά οι επαγγελματίες μας είναι:

 • Μεγάλα ή μικρά έπιπλα

 • Ηλεκτρικές / οικιακές συσκευές

 • Ρούχα και παπούτσια

 • Άλλα προσωπικά αντικείμενα

 • Αντικείμενα μεγάλης αξίας (π.χ. έργα τέχνης)

 • Χαλιά και μοκέτες

 • Έπιπλα και εξοπλισμό γραφείου

Φυσικά, αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα. Μπορείς να νοικιάσεις χώρο αποθήκευσης για πληθώρα αντικειμένων και να έχεις τη σιγουριά ότι είναι ασφαλή, για όσο διάστημα χρειαστεί.

Τι επιπλέον υπηρεσίες παρέχουν οι μεταφορικές μας;

Υπάρχουν διάφορες υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστείς, ειδικά αν θέλεις να βάλεις τα πράγματά σου σε αποθήκη για ένα μικρό διάστημα, με σκοπό να μετακομίσεις σε νέο σπίτι. 

Οι πιο δημοφιλείς εργασίες που ζητούν οι πελάτες μας είναι:

 • Συσκευασία - αμπαλάζ αντικειμένων

 • Αποσύνδεση οικιακών συσκευών

 • Αποσυναρμολόγηση επίπλων

 • Αποθήκευση οικοσκευών σε ειδικά διαμορφωμένες αποθήκες

 • Μεταφορά αντικειμένων στην αποθήκη

 • Μεταφορά αντικειμένων στο νέο σου σπίτι

Όπως αναφέρουμε παραπάνω, η ενοικίαση αποθήκης για να φυλάξεις τις οικοσκευές μπορεί να διαρκέσει για όσο διάστημα κρίνεις εσύ ότι χρειάζεται. 

Αν θέλεις μεταφορά οικοσκευών στην αποθήκη από τον ίδιο τον επαγγελματία, σίγουρα θα σου κοστίσει λίγο πιο ακριβά. Παρόλα αυτά, πολλοί προτιμούν αυτή την επιλογή, γιατί είναι βολική, γρήγορη και δεν απαιτεί σημαντική προσπάθεια.

Τι να προσέξεις πριν την ενοικίαση αποθήκης;

Κάτι που σίγουρα αξίζει την προσοχή σου είναι ο τρόπος που θα συσκευάσεις τα έπιπλα και τα προσωπικά σου αντικείμενα. 

Πρέπει να οργανωθείς και να συγκεντρώσεις όλα τα αντικείμενα με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι πολύ εύκολο να θυμηθείς που βρίσκεται το καθετί, ακόμα και μήνες αργότερα.

Κάθε κούτα πρέπει να έχει ετικέτα που αναγράφει τα περιεχόμενα. Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ μετά την αποθήκευση των αντικειμένων, όταν έρθει η στιγμή να τα τοποθετήσεις στο σπίτι.

Όμως, το πιο σημαντικό σημείο που πρέπει να προσέξεις είναι ο επαγγελματίας που θα αναλάβει την ενοικίαση αποθήκης και τη φύλαξη για όσο διάστημα χρειαστεί.

Αν ψάχνεις τους κατάλληλους για ενοικίαση αποθήκης για φύλαξη οικοσκευών, εμείς είμαστε εδώ. Καταχώρησε την εργασία σου εντελώς δωρεάν. Θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλους επαγγελματίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για να πάρεις προσφορές στα μέτρα σου.

Σχετικές υπηρεσίες