Μετακόμιση στο Εξωτερικό: Τα Καλύτερα Tips πριν Πακετάρεις!

Η μετακόμιση στο εξωτερικό, είναι σίγουρα μία μεγάλη αλλαγή είτε μετακομίζεις μόνος σου είτε με όλη την οικογένεια. Μία τέτοια αλλαγή χρειάζεται προετοιμασία και οργάνωση. Πέρα από το πακετάρισμα των προσωπικών αντικειμένων και των οικοσυσκευών, υπάρχουν και γραφειοκρατικά θέματα που πρέπει να λύσεις. Πριν ξεκινήσεις να πανικοβάλεσαι, συγκεντρώσαμε μία λίστα με οδηγίες που θα σε καθοδηγήσουν σε μία ασφαλή και άμεση μετακόμιση στο εξωτερικό.

Οδηγίες για Εύκολη Μετακόμιση στο Εξωτερικό!

#1 Έλεγξε το διαβατήριο ή την ταυτότητα σου.

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ενημερώσει ταυτότητες και διαβατήρια. Δες την νομοθεσία της χώρας στην οποία ταξιδεύεις και πάρε μαζί σου τα απαραίτητα έγγραφα. Μην αμελήσεις αυτό το θέμα γιατί είναι πολύ πιθανό να έχεις προβλήματα με τον νόμο και εντέλει να μην καταφέρεις να ταξιδέψεις ή να μετεγκατασταθείς.

#2 Βρες την νέα σου κατοικία.

Οι περισσότεροι που βρίσκονται σε διαδικασία μετακομίσεων προς το εξωτερικό, έχουν ήδη βρει κατοικία ή πολλές φορές τους παρέχετε από την νέα τους εργασία. Εάν δεν είσαι από τους τυχερούς και πρέπει να βρεις μόνος σου σπίτι, ψάξε σε τοπικά μεσιτικά γραφεία και στο διαδίκτυο. Ακόμη, μπορείς να διαβάσεις σε forum τις περιοχές με τις καλύτερες τιμές για ενοικίαση ή αγορά ακινήτου.

#3 Ενημερώσου για την νομοθεσία στην χώρα μετεγκατάστασης.

Οι φόροι και οι εισφορές που θα χρειαστεί να πληρώσεις, μπορεί να είναι ένα σημαντικό κόστος που δεν θα μπορείς να καλύψεις με τον μισθό σου. Ωστόσο, δεν πρέπει να περιμένεις να φτάσει η στιγμή της μετακόμιση για να ενημερωθείς για την φορολογία στην περίθαλψη και την κοινωνική ασφάλιση. Επικοινώνησε με τοπικά λογιστικά γραφεία και ζήτα πληροφορίες.

#4 Επίλεξε μία αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία.

Είναι απαραίτητο να βρεις μία έμπειρη μεταφορική για μετακομίσεις και μεταφορές προς το εξωτερικό. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να λύσεις και η μεταφορική μπορεί να αναλάβει ένα μεγάλο ποσοστό από αυτά.

Η μεταφορά των επίπλων και των οικοσκευών σου στο εξωτερικό, μπορεί να γίνει χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες με τον κατάλληλο εξοπλισμό και με εξειδικευμένους συνεργάτες. Οι συνεργάτες της μεταφορικής θα φροντίσουν για την ασφαλή παραλαβή και παράδοση των φορτίων σου.

#5 Κάνε έναν προϋπολογισμό για το κόστος της μετακόμισης.

Σκέφτεσαι πόσο θα κοστίσει η μετακόμιση στο εξωτερικό; Πολλές μεταφορικές διαθέτουν έτοιμα και φθηνά πακέτα μετακομίσεων για εξωτερικό.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να έχεις μία πρώτη εκτίμηση του κόστους της μετακόμισης ή της μεταφοράς σου. Σε αυτό το κόστος, πρέπει να προσθέσεις τα αεροπορικά σου εισιτήρια και τα έξοδα του πρώτου μήνα διαμονής σου. Έχε στον νου σου, ότι σε πολλές χώρες ζητούν να υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός με ένα συγκεκριμένο ποσό χρημάτων ή κάποιος εγγυητής.

μετακομιση στο εξωτερικοΘέλεις να μάθεις τα πάντα για τη σωστή συσκευασία και το αμπαλάρισμα; Εμείς είμαστε εδώ!

Πώς συσκευάζουμε σε μία μετακόμιση; Συμβουλές που θα σε Σώσουν!

Οι παραπάνω συμβουλές, σίγουρα θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τις διαδικασίες για την μετακόμιση ή την μεταφορά σου στο εξωτερικό. Όποιος κι αν είναι ο τελικός σου προορισμός, ξεκίνησε την προετοιμασία τουλάχιστον δύο μήνες νωρίτερα ώστε να προλάβεις τυχόν αναποδιές.

Στο Douleutaras.gr θα βρεις μεταφορικές εταιρείες που εξειδικεύονται σε διεθνείς μεταφορές. Οι Μεταφορικές μας μπορούν να σου παρέχουν ολοκληρωμένα πακέτα μετακομίσεων και μεταφορών. Πριν χαθείς στο ψάξιμο, καταχώρησε την εργασία σου και επίλεξε την μεταφορική που καλύπτει τις ανάγκες σου!μετακόμιση στο εξωτερικό

Σχετικά με το Douleutaras.com.cy

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση (χωρίς συσκευασία με προσωπικό)
Δάλι 30/01/2021
Εκτελέστηκε από
ΑΝΤΩΝΗΣ Κ.
Τοποθεσία μετακόμισης:
ΛΑΤΣΙΑ ΠΡΟΣ ΔΑΛΙ
Λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας των επαγγελματιών, η μετακόμιση δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί σε διάστημα μικρότερο των 3 ημερών.
Έχω ενημερωθεί για αυτό
Είδος μετακόμισης:
Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση (χωρίς συσκευασία με προσωπικό)
Πλήθος αντικειμένων:
Πάνω από 10 αντικείμενα ή πλήρη οικοσκευή
Ανυψωτικό μηχάνημα:
Ναι
Αποθήκευση οικοσκευών:
Όχι
1,2
Αναρτήθηκε από Christos K.

1).Ασυνεπής στην ώρα του. 2)Συμφωνήσαμε να φέρει φορτηγό και έφερε ένα παλιό βαν με αποτέλεσμα να να κάνει πολλές διαδρομές και να μας καθυστέρησει. 3)Μου υποσχέθηκε να βγάλει το πλυντήριο να μας το φέρει και να μας το ενώσει, τίποτα από αυτά δεν έκανε και το κουβάλησα μόνος μου. 4) Επειδή ήρθε με μικρό Βαν και έκανε 3 διαδρομές αφού δεν χωρούσε τα πράγματα, βιαζόταν να φύγει γιατί έλεγε ότι είχε να πάει και αλλού, με αποτέλεσμα τα μισά πράγματα να μείνουν πίσω, μου υποσχέθηκε ότι θα ερχόταν μετά από 2 ημέρες να πάρει τα υπόλοιπα μαζί και πλυντήριο. Ζήτησε να πληρωθεί χωρίς να έχει ολοκληρώσει τη δουλειά του και έκανε το λάθος η γυναίκα μου να τον πληρώσει. Δεν ήρθε τελικά μετά από 2 ημέρες μας είχε στο περίμενε με τα τηλέφωνα. Ήρθε σήμερα Σάββατο το απόγευμα (η μετακόμιση μου ξεκίνησε απ'τη Τετάρτη) για μισή ώρα, πήρε μερικά πράγματα και εξαφανίστηκε! Την μετακόμιση τελικά την έκανα μόνος μου με το προσωπικό μου αυτοκίνητο και έναν συγγενή με ένα αγροτικό που είχε. Ο κος Μιχάλης είναι ένας κοινός ψεύτης και απατεώνας. Υπ. Η γυναίκα μου ύστερα απτό λάθος της που έκανε να τον πληρώσει πριν να ολοκληρωθεί η εργασία του και νιώθοντας τύψεις που μας κρέμασε, απτή στενοχώρια της έπεσε κατά την μετακόμιση, θέλοντας να με βοηθήσει βλέποντας με να κουβαλάω όλα τα πράγματα μόνος, έπεσε και έσπασε το κεφάλι της και την έτρεχα στο νοσοκομείο εν μέσω μετακόμισης. Για την εμπιστοσύνη που του έδειξε κέρδισε 5 ράμματα στο κεφάλι. Αυτά και άλλα πολλά τηλεφωνικά εάν θελήσει κάποιος να επικοινωνήσει μαζί μου.

Μόνο μεταφορά (χωρίς συσκευασία ή προσωπικό)
Αγλαντζιά 01/12/2020
Εκτελέστηκε από
Κώστας Σ.
Τοποθεσία μετακόμισης:
Λευκωσία
Είδος μετακόμισης:
Μόνο μεταφορά (χωρίς συσκευασία ή προσωπικό)
Πλήθος αντικειμένων:
2 - 4 αντικείμενα
Ανυψωτικό μηχάνημα:
Ναι
Αποθήκευση οικοσκευών:
Όχι
Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση (χωρίς συσκευασία με προσωπικό)
Στρόβολος 26/11/2020
Εκτελέστηκε από
Κώστας Σ.
Τοποθεσία μετακόμισης:
ΛΕΥΚΩΣΙΑ -ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ
Είδος μετακόμισης:
Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση (χωρίς συσκευασία με προσωπικό)
Πλήθος αντικειμένων:
1 αντικείμενο
Ανυψωτικό μηχάνημα:
Όχι
Αποθήκευση οικοσκευών:
Όχι
Κόστος 80,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.com.cy

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.com.cy

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Μετακόμιση από Αθηνα για Θεσσαλονικη. Έχω κάνει πάνω από 10 μετακομίσεις. Ο κύριος Κουταλιάς είναι ο καλύτερος μεταφορέας που έχω χρησιμοποιησει. Συνεπής, γρήγορος, ευγενικός.-Τα πράγματα μου δεν είχαν ούτε μια γρατζουνιά. Αποτελεί παράδειγμα της “καλής» Ελλάδας, που πάει τη χώρα μπροστά, που προσπαθεί και πετυχαίνει Συνίσταται ανεπιφύλακτα

Για: Κωνσταντίνος Κουταλιάς / Μετακόμιση σε διαφορετικό Νομό
5,0

Ολα ηταν αψογα! Θα τον ξαναπροτιμησω.

Για: Κώστας Πολύμερος / Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού
1,0

Παρα τις προϋποθέσεις για την εξυπηρέτηση και την παροχή των υποσχομενων μεταφορικών υπηρεσιών υπήρξαν πλημμελιες και ασυνεπεια. Μετά παρακλήσεως ακολουθήθηκε η τοποθέτηση και συναρμολογηση .Επιπρόσθετως οι οδηγίες προορισμού των μεταφέρομενων προϊόντων είχαν δοθεί ευθύς εξ αρχής εν γνώσει της μεταφορικης υπηρεσίας καίτοι δεν ακολουθηθηκαν με άρτιο, υπεύθυνο και επαγγελματικο τρόπο οι υποσχόμενες και προβλεπομενες υπηρεσίες μεταφοράς με ασφαλή τρόπο και ΧΩΡΙΣ Ζημιά ουδενός προϊόντος. Αντ'αυτου εισπράττω και ψευδείς ισχυρισμούς για την αντικειμενική αλήθεια και πορεία των πραγμάτων.

Για: Μεταφορικη Stasinos / Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού
5,0

Καλές τιμές και βοήθεια σε ότι δεν έχει γίνει σωστά με το σωστό κόστος.

Για: Θεοφάνης Ανυφαντής / Μετακόμιση σε διαφορετικό Νομό
5,0

Σωστός επαγγελματίας με πολύ καλή εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές!

Για: Χαράλαμπος Αλεξιάδης / Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού
5,0

Εξαιρετική εξυπηρέτηση. Όλα τα άτομα που συμμετείχαν ήταν ευγενέστατα και ο κύριος Κουταλιάς πολύ καλός άνθρωπος, συνεπέστατος και συνεννοήσιμος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Για: Κωνσταντίνος Κουταλιάς / Μετακόμιση σε διαφορετικό Νομό