Βλάβες στο σπίτι μέσα στον Αύγουστο; Βρες λύση!

Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να σου τύχουν μέσα στον Αύγουστο δεν είναι το να μην βρίσκεσαι σε διακοπές. Η μεγαλύτερη ατυχία είναι να μην έχεις φύγει και να προκύψουν και βλάβες στο σπίτι!

Σε όλους μας έχει τύχει να ψάχνουμε έναν υδραυλικό ή έναν ηλεκτρολόγο μέσα στην καρδιά του Αυγούστου. Το πιθανότερο μάλιστα, αν σου έχει  συμβεί ήδη μία φορά, είναι ότι πανικοβλήθηκες ακόμα περισσότερο, αφού οι περισσότεροι είτε βρίσκονται σε διακοπές είτε δεν είναι διαθέσιμοι για να σε εξυπηρετήσουν άμεσα. Αν έχεις ακούσει για 15 συνεχόμενες μέρες το καζανάκι να τρέχει επειδή δεν έβρισκες τον κατάλληλο άνθρωπο για να στο φτιάξει, τότε θα καταλαβαίνεις το μαρτύριο.

Ελπίζουμε να μην σου έχει συμβεί κάτι τέτοιο και φυσικά να μην αντιμετωπίσεις ανάλογα προβλήματα στο σπίτι μέσα στον Αύγουστο, που έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις! Αν, όμως, βρεθείς αντιμέτωπος-η με οποιοδήποτε ζήτημα που πρέπει να λυθεί άμεσα, μην ανησυχείς. Το Douleutaras.gr θα βρίσκεται δίπλα σου για να σε εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ώρα και στιγμή!

Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι τα πιο συνηθισμένα προβλήματα στο σπίτι τους καλοκαιρινούς μήνες και σε ποιον πρέπει να απευθυνθείς για να τα λύσεις στο πί και φί!

Προβλήματα στο σπίτι & οι λύσεις τους!

Δεν λειτουργεί το ψυγείο.

Όλα ξεκινούν με έναν περίεργο θόρυβο, τον οποίο τις περισσότερες φορές συνήθως αγνοούμε για κακή μας τύχη! Μέχρι που ξυπνάμε μια μέρα, ανοίγουμε το ψυγείο μας και συνειδητοποιούμε ότι το εσωτερικό του έχει θερμοκρασία δωματίου. Πανικός και ταραχή για τα φαγητά που θα χαλάσουν, γιατί δεν θα βρούμε κανέναν να μας βοηθήσει μέρες που είναι και γιατί οι βλάβες στο σπίτι δεν έχουν τέλος! Μην ανησυχείς γιατί οι έμπειροι επισκευαστές μας θα είναι εδώ για να σε βοηθήσουν όλο το καλοκαίρι!

Δεν έχω ρεύμα.

Οι ηλεκτρολογικές βλάβες στο σπίτι είναι ένα από τα συνηθέστερα προβλήματα. Αν είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στη γειτονιά που δεν έχει ρεύμα στο σπίτι του και όλες οι ασφάλειες στον πίνακα είναι ανεβασμένες, υπάρχει κάποια βλάβη. Αν δεν έχεις γνώσεις επί του θέματος, θα σου συνιστούσαμε να μην πειραματιστείς με τα ηλεκτρολογικά. Κάλεσε μας ή συμπλήρωσε τη φόρμα για τις ηλεκτρολογικές εργασίες και διάλεξε τον άνθρωπο που θα σε εξυπηρετήσει εύκολα και γρήγορα!

Χάλασε το κλιματιστικό.

Μην πανικοβληθείς προτού βεβαιωθείς αρχικά ότι έχεις κάνει όλες τις σωστές επιλογές στο χειριστήριο. Αν η λειτουργία βρίσκεται στην ψύξη και η θερμοκρασία είναι χαμηλή αλλά και πάλι δεν ανταποκρίνεται, πάμε στο επόμενο βήμα. Έλεγξε τα φίλτρα για να βεβαιωθείς ότι είναι καθαρά. Αν δεν είναι θα πρέπει να τα πλύνεις. Σε περίπτωση που εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα καλό θα ήταν να καλέσεις έναν εξειδικευμένο ψυκτικό για να μην μπεις στο πειρασμό να κάνεις πειραματισμούς με το κλιματιστικό σου.

Βούλωσε το σιφόνι.

Εκεί που κάνεις το ντουζ σου συνειδητοποιείς ότι μέσα στο μπάνιο έχει δημιουργηθεί μια τεράστια λιμνούλα με νερό. Κάθε φορά που ανοίγεις μια βρύση πλημμυρίζει ο τόπος και άλλα τέτοια διόλου ευχάριστα. Στο διαδίκτυο ενδεχομένως να βρεις διάφορες ¨λύσεις” και μαστορέματα που σου υπόσχονται ότι μπορείς να τα κάνεις μόνος-η σου. Αν έχεις κάποιες γνώσεις και εμπειρία, εννοείται πώς αξίζει να το προσπαθήσεις, διαφορετικά μπορείς να απευθυνθείς σε έναν από τους εξειδικευμένους υδραυλικούς της πλατφόρμας μας!

Φούσκωσε το πάτωμα.

Αν το ξύλινο πάτωμα του σπιτιού σου άρχισε να αλλάζει διαστάσεις και να φουσκώνει ανεξήγητα, τότε υπάρχει πρόβλημα. Η πηγή του κακού είναι στο 90% των περιπτώσεων η εισροή νερού στο πάτωμα. Αυτό οφείλεται τις περισσότερες φορές είτε σε κάποια μεγάλη διαρροή του υδραυλικού δικτύου είτε στην κακή μόνωση του σπιτιού και την υγρασία. Καλό θα ήταν να επιλυθεί άμεσα, γιατί το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες είναι να ασχολείσαι μέσα στο χειμώνα με πατώματα και τεχνικές εργασίες.

Όποια και αν είναι τα προβλήματα στο σπίτι σου, σου συνιστούμε να απολαύσεις τις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές που απομένουν με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να αφήσεις τους αξιολογημένους επαγγελματίες μας, να ανησυχούν για τα υπόλοιπα!

Με περισσότερους από 3.000 επαγγελματίες σε 180 διαφορετικές κατηγορίες είναι βέβαιο ότι θα βρεις τον άνθρωπο σου!

 

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα