Όλα τα Facts που πρέπει να γνωρίζεις για τις Μαγνητικές Σίτες πριν αγοράσεις!

Μαγνητικές σίτες

Οι σίτες με μαγνήτες αποκτούν ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές, λόγω των χαρακτηριστικών που διαθέτουν. Το μικρό τους κόστος και η εύκολη τοποθέτηση τις καθιστούν ιδανική επιλογή για το σπίτι. Αν δεν θέλεις να διαθέσεις πολλά χρήματα στην τοποθέτηση σίτας στις πόρτες και τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού σου, αυτή η λύση είναι για εσένα.

Υπάρχουν πολλά είδη, διαφορετικής ποιότητας στις σίτες για μπαλκονόπορτες με μαγνήτες. Οι περισσότερες μπορούν να τοποθετηθούν πολύ εύκολα, χωρίς τη χρήση ειδικών εργαλείων και χωρίς να απαιτείται κάποια ιδιαίτερη εξειδίκευση. Οι μαγνητικές σίτες παρουσιάζουν πολλά οφέλη, αλλά και αρκετά μειονεκτήματα. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα κυριότερα πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα, που χρειάζεται να λάβεις υπόψη πριν επιλέξεις σίτες μαγνητικές.

Σίτες με Μαγνήτες - Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα στις μαγνητικές σίτες;

Σίτες Μαγνητικές - Τα βασικά Πλεονεκτήματα!

Κάτι που ξεχωρίζει τις σίτες με μαγνήτες είναι η πρακτικότητα και η ευκολία στο άνοιγμα. Κατά το άνοιγμα, δεν χρειάζεται να σύρεις ή να ανεβάσεις προς τα πάνω τη σίτα για να περάσεις. Αρκεί να ανοίξει με μία κίνηση τους μαγνήτες, για να εισέλεθεις ή να εξέλθεις από το χώρο. Στη συνέχεια, οι μαγνήτες επανέρχονται στη θέση τους και η σίτα κλείνει μόνη της, χωρίς να χρειάζεται να την επαναφέρεις στην κανονική της μορφή. Τόσο απλά!

Άρχισες ήδη να σκέφτεσαι σοβαρά να αγοράσεις σίτες με μαγνήτες; Έχουμε συγκεντρώσει τα πιο βασικά οφέλη τους για να σε βοηθήσουμε στην απόφαση. Ποια είναι, λοιπόν;

  • Εύκολη τοποθέτηση: Εφάπτεται στην κορυφή οποιουδήποτε κουφώματος και ανοίγει στη μέση με μαγνητικά clip.
  • Γρήγορη τοποθέτηση: Μπορείς να την τοποθετήσεις άμεσα στο κούφωμα, μέσα σε λίγα λεπτά.
  • Εύκολη είσοδος και έξοδος στο χώρο: Με τα μαγνητικά clip είναι εύκολο να μπαινοβγαίνεις στο μπαλκόνι σου, καθώς ανοιγοκλείνουν απευθείας πίσω σου.
  • Μικρό κόστος: Οι συγκεκριμένες σίτες είναι ιδιαίτερα φθηνές με αποτέλεσμα να μπορείς να καλύψεις όλο το σπίτι ιδιαίτερα οικονομικά.
  • Ποικιλία: Διατίθενται σε αρκετά χρώματα, ώστε να ταιριάζουν με τις συνηθισμένα χρώματα κουφωμάτων.

Σίτες Μαγνητικές - Τα μειονεκτήματα που πρέπει να γνωρίζεις!

Οι σίτες με μαγνήτες αναμφίβολα προσφέρουν ευκολία και πρακτικότητα στην καθημερινότητά σου. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζεις και τα βασικά τους μειονεκτήματα, για να εξετάσεις αν θα προσφέρουν τη λειτουργικότητα που επιζητάς για το χώρο σου. Ποια είναι αυτά;

  • Συγκεκριμένες διαστάσεις: Βγαίνουν σε συγκεκριμένες διαστάσεις με αποτέλεσμα να μην ταιριάζουν στα κουφώματα που αποκλίνει από αυτές.
  • Μικρότερη ανθεκτικότητα: Επειδή η τοποθέτησή της βασίζεται κυρίως σε αυτοκόλλητα που εφάπτονται στα κουφώματα, έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής και μειωμένη ανθεκτικότητα στους εξωτερικούς παράγοντες.
  • Ανεπαρκής κάλυψη: Λόγω των συγκεκριμένων διαστάσεων, συνήθως δεν καλύπτεται το κάτω μέρος του κουφώματος.

Διάβασε επίσης: Τι Σίτα να βάλω στα Παράθυρα & τις Πόρτες του Σπιτιού μου;

Γιατί να επιλέξεις μαγνητικές σίτες για το χώρο σου;

Παρά τα μειονεκτήματα που παρουσιάζουν, οι σίτες για μπαλκονόπορτες με μαγνήτες αποτελούν μία πολύ καλή λύση. Ειδικά, αν χρειάζεσαι κάτι βραχυπρόθεσμο μέχρι να περάσει το καλοκαίρι, οι σίτες με μαγνήτες θα σου προσφέρουν την καλύτερη λύση.

#1 Τα έντομα μένουν μακριά

Το καλοκαίρι βασανίζεσαι από τα κουνούπια και το χειμώνα από τις μύγες και τα λοιπά έντομα. Οι μαγνητικές σίτες για πόρτες καλύπτουν αποτελεσματικά το χώρο σου από τις βασικές “εισβολές”. Η γρήγορη επαναφορά τους και το εύκολο κλείσιμο με μαγνήτες κάθε φορά που τη χρησιμοποιείς, δεν αφήνει κανένα περιθώριο στα έντομα να τρυπώσουν μέσα στο σπίτι.

#2 Προστατεύει το χώρο από τη σκόνη

Η σκόνη που μεταφέρεται από το μπαλκόνι, στο εσωτερικό του σπιτιού σου, μπορεί να μειωθεί σημαντικά με την τοποθέτηση μαγνητικής σίτας. Σίγουρα, δεν προσφέρει την απόλυτη στεγάνωση του κουφώματος, συγκριτικά με τα άλλα είδη σίτας. Ωστόσο, είναι σε θέση να σου προσφέρει ένα πολύ καλό επίπεδο προστασίας.

#3 Ιδανική για κατοικίδια

Η μαγνητική σίτα με τα μαγνητικά clips που διαθέτει, επιτρέπει και στα κατοικίδια να μπαινοβγαίνουν, χωρίς να προξενούν φθορές στην  κατασκευή. Αφού ανοίγει και κλείνει πανεύκολα, το κατοικίδιό σου δε θα δυσκολευτούν να μπαίνουν ή να βγαίνουν στο χώρο σου, όποτε το χρειάζονται.

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε και να βρήκες αυτό που έψαχνες στις σίτες με μαγνήτες. Θέλεις να μάθεις αν ο χώρος σου είναι κατάλληλος για σίτες; Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr εξειδικεύονται στις σίτες και μπορούν να σου λύσουν κάθε απορία. Επιπλέον, μπορούν να σου προτείνουν τις καλύτερες και πιο οικονομικές λύσεις για το χώρο σου, που θα κρατήσουν για χρόνια!

σίτες μαγνητικές

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα