Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων: Πώς θα σε βοηθήσει;

Ίσως να μην το γνώριζες, αλλά ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων από ένα έμπειρο συνεργείο ή επαγγελματία, μπορεί να σου προσφέρει πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα από το προφανές, δηλαδή την καθαριότητα.

Αν ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων για την επιχείρηση σου έχει ανατεθεί ήδη σε κάποιον αρμόδιο, τότε πιθανότατα θα έχεις αντιληφθεί ορισμένα από τα οφέλη που ανακύπτουν. Αν πάλι έχεις αφήσει το θέμα στην τύχη του, το Douleutaras.gr είναι εδώ για να σου παρουσιάσει τα κυριότερα σημεία, όπου ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων θα μπορούσε να βοηθήσει την επιχείρηση σου.

3+1 τρόποι που ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων βοηθά την επιχείρηση σου!

Δημιουργία καλής εντύπωσης

Ο υποψήφιος πελάτης ή συνεργάτης αποκλείεται να μην προσέξει ένα γραφείο που είναι βρώμικο ή ακατάσταστο. Φαντάσου για μια στιγμή την εικόνα που θα δημιουργήσει για την επιχείρηση σου, αν σιχαθεί τον επαγγελματικό σου χώρο. Ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων από ένα έμπειρο συνεργείο θα σε απαλλάξει από το περιττό άγχος και θα σε βοηθήσει να κάνεις καλή εντύπωση τόσο στους πελάτες όσο και στους συνεργάτες σου.

Φροντίδα για την υγεία των εργαζομένων

Ο επαγγελματικός χώρος μιας επιχείρησης, κλειστός και γεμάτος με κόσμο που έρχεται και φεύγει κατά τη διάρκεια της ημέρας, συνιστά ένα τέλειο περιβάλλον για τη μετάδοση αρρωστιών και μικροβίων. Ας μην συζητήσουμε το γεγονός ότι εργαζόμενοι με μεγαλύτερη ευαισθησία στο θέμα της καθαριότητας ενδεχομένως να αρχίσουν να αποκτούν αρνητικά συναισθήματα για το περιβάλλον εργασίας τους. Ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων, επομένως, μπορεί να βοηθήσει , μεταξύ άλλων το ανθρώπινο δυναμικό, να παραμείνει ακμαίο και αποδοτικό!

Eξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων

Εσύ που ανήκεις στον κόσμο των επιχειρήσεων, σίγουρα θα γνωρίζεις ότι ο χρόνος είναι χρήμα και ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων, πέραν όλων των άλλων, είναι μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Eκτός του ότι οι εργαζόμενοι της επιχείρησης σου, πιθανότατα δεν είναι διατεθιμένοι να αναλάβουν και τον καθαρισμό της, ακόμα και αν ήταν θα τους “έτρωγε” πολύ παραγωγικό χρόνο. Κράτα, λοιπόν, τους εργαζόμενους σου ευχαριστημένους και την επιχείρηση στην εντέλεια, αναθέτοντας το καθάρισμα σε κάποιον επαγγελματία ή ένα έμπειρο συνεργείο.

Αποφυγή ζημιών

Ακόμη και αν εσύ ή οι εργαζόμενοι της επιχείρησης σου έχετε όλη την καλή διάθεση να αναλάβετε το καθάρισμα και την τάξη του επαγγελματικού χώρου, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που καλώς ή κακώς ενδέχεται να μην γνωρίζετε. Παραδείγματος χάριν, ακριβά έπιπλα, ξύλινα πατώματα ή μαρμάρινες επιφάνειες έχουν ειδικές ανάγκες καθαρισμού και χρειάζονται συγκεκριμένη φροντίδα για να μην υποστούν ζημιά.

Μην ξεχνάς ότι ο χώρος που στεγάζει την επιχείρηση σου προβάλλει την εικόνα και την κουλτούρα της. Μην κάνεις, λοιπόν, περικοπές στην καθαριότητα, όταν μπορείς να επωφεληθείς από τόσα πλεονεκτήματα!

Σχετικά με το Douleutaras.com.cy

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Επαγγελματικό Χώρο
Στρόβολος 20/02/2021
Εκτελέστηκε από
ΣΙΜΟΣ Σ.
Χώρος για καθαρισμό:
Επαγγελματικό Χώρο
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
91 τ.μ. - 120 τ.μ.
Συχνότητα καθαρισμού:
Μία φορά
Επιπλωμένος χώρος:
Όχι
Είδος επαγγελματικού χώρου:
Κατάστημα
Σπίτι
Στρόβολος 23/02/2021
Εκτελέστηκε από
ΣΙΜΟΣ Σ.
Χώρος για καθαρισμό:
Σπίτι
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
91 τ.μ. - 120 τ.μ.
Συχνότητα καθαρισμού:
Μία φορά
Επιπλωμένος χώρος:
Ναι
Είδος καθαρισμού:
Άλλο
Σπίτι
Λεμεσός 19/02/2021
Εκτελέστηκε από
ΑΝΤΡΕΑΣ Τ.
Χώρος για καθαρισμό:
Σπίτι
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
121 τ.μ. - 200 τ.μ.
Συχνότητα καθαρισμού:
Μία φορά
Επιπλωμένος χώρος:
Ναι
Είδος καθαρισμού:
Καθαρισμό μετά από ανακαίνιση
Κόστος 400,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.com.cy

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.com.cy

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

3,9

Πολύ καλή επικοινωνία

Για: Ιωσήφ Γκιετάνη / Συνεργεία Καθαρισμού
5,0

Πολύ καλή δουλειά με προσιτό κόστος, το συνεργείο ήταν πολύ συνεργάσιμο και πολύ ευγενικοί όλοι!

Για: New Generation Phaethon / Συνεργεία Καθαρισμού
5,0

Πολύ καλά!

Για: Συνεργείο καθαρισμού Bubbles / Συνεργεία Καθαρισμού
5,0

Άψογη και ξεκάθαρη επικοινωνία από την αρχή και κατά την διάρκεια του έργου. Αν και δύσκολο εγχείρημα, η κυρία Βασιλάκου με την ομάδα της τα κατάφεραν πάρα πολύ καλά. Σωστοί επαγγελματίες που ξέρουν την δουλειά και δίνουν προσοχή και στην λεπτομέρεια. Το προσωπικό ευγενικοί και ακούραστοι. Πολύ καλή και η σχέση ποιότητας -τιμής. Σίγουρα θα τους επιλέξουμε αν χρειαστεί ξανά και τους συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Για: Premium Cleaning / Συνεργεία Καθαρισμού
4,4

Συνέπεια και επικοινωνία 5 αστέρια. Τιμή και ποιότητα 4 αστέρια, διότι το μπάνιο δεν είχε καθαριστεί καλά, και χρειάστηκε δεύτερη επίσκεψη. Η δεύτερη επίσκεψη έγινε αδιαμαρτύρητα, άμεσα και με μεγάλη προθυμία εκ μέρους του επαγγελματία. Παρόλα αυτά, αυτή η προθυμία δικαιολογεί τα πέντε αστέρια στην συνέπεια, αλλά όχι 5 αστέρια στην ποιότητα. Δηλαδή, άν όλα είχαν γίνει όπως πρέπει από την πρώτη επίσκεψη, στην ποιότητα τι θα έπρεπε να βάλω? 6 αστέρια?!!! Πάντως σε γενικές γραμμές, αν ξαναχρειαστώ συνεργείο καθαρισμού θα είναι η πρώτη μου επιλογή και το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Για: Σωτήρης Κομνηνός / Συνεργεία Καθαρισμού
1,0

Η εμπειρία ήταν πραγματικά απογοητευτικη. Τους πηραμε να καθαρισουν σπίτι 110 τμ πριν μετακομίσουμε σε αυτό. Μας είπαν ότι αν το σπίτι ήταν πιο βρώμικο από το αναμενόμενο θα μας χρεωναν περισσότερα χρήματα το οποίο εμεις δεχτήκαμε για να γίνει καλή δουλειά. Το αποτέλεσμα.. Πέρα από ένα ντουλάπι δωματίου που είχε υπολείμματα μούχλας και τη βγάλανε, το υπόλοιπο σπίτι κυριολεκτικά το ξεπεταξαν. Σε 4 ώρες είχαν φύγει, και η κουζίνα που ήταν χάλια παρέμεινε έτσι. Ο φούρνος μέσα στη λιγδα, ο απορροφητηρας με τρίχες να κρέμονται, τα ντουλάπια αν είχαν πράγματα (πχ ένα ταψί) ούτε καν τα κουνησαν κι από κάτω από τα πράγματα είχε βρωμιες. Τα πόμολα και οι επιφάνειες κολλούσαν. Στην κουζίνα στον τοίχο είχε λεκέ από σάλτσα. Και όταν πήρα τηλεφωνο να διαμαρτυρηθώ για το τόσο βρώμικο σπίτι που σε 4 ώρες είχε "καθαριστεί" μου είπαν ότι δεν είχα αναφέρει ότι ήθελα και το φούρνο και τον απορροφητηρα και το εσωτερικό του άδειου ψυγείου που ήταν μέσα στη βρώμα με ορθάνοιχτη την πόρτα. Δηλαδή συγνώμη, αν ήθελα κάτι τόσο light όσο ένα ξεσκόνισμα κι ένα σκουπισμα, ποιος ο λόγος να πληρώσω "συνεργείο" κ μάλιστα περισσότερο από την αρχική τιμή?? Επρεπε να πω αναλυτικά ποιο ντουλάπι και ποια συσκευή προτιμώ να αφήσω βρώμικα σε ένα χώρο που ακόμη δε γνωριζα? Και γιατί όταν είπα στο τηλέφωνο ότι θέλω να καθαρισουν τα πάντα δεν αναφέρθηκε ότι οι συσκευές και τα ντουλάπια με αντικείμενα θέλουν ειδική παραγγελία? Η παροιμία όσα βλέπει η πεθερά ταιριάζει γάντι στην περίσταση. Κρίμα, πεταμένα λεφτα..

Για: Clean Makers / Συνεργεία Καθαρισμού