Συστήματα Συναγερμού: O σύμμαχός σου κατά των καλοκαιρινών διαρρηκτών!

Έχεις ακούσει την έκφραση γύρισε σπίτι και το βρήκε “καλοκαιρινό”; Δεν έχει επικρατήσει καθόλου τυχαία, καθώς οι κλοπές σπιτιών τείνουν να αυξάνονται κατακόρυφα την καλοκαιρινή περίοδο, όπου οι περισσότεροι αφήνουν το κλεινόν άστυ για να πάνε διακοπές σε όμορφους παραθαλάσσιους προορισμούς. Αυτό ισχύει, ειδικά για σπίτια που δε διαθέτουν συστήματα συναγερμού.

Τα συστήματα συναγερμού είναι ένας πολύ αποδοτικός τρόπος, για να προστατέψεις το σπίτι σου, ακόμα κι όταν λείπεις. Έχει αποδειχθεί, ότι πάρα πολλές διαρρήξεις και ληστείες έχουν αποτραπεί, γιατί οι ληστές γνώριζαν ότι το σπίτι είχε συναγερμό. Οι επίδοξοι διαρρήκτες δεν επιθυμούν να τραβήξουν την προσοχή των γειτόνων κι έτσι αποφεύγουν τα σπίτια με συναγερμό. Αν σκέφτεσαι να βάλεις σύστημα συναγερμού, παρακάτω έχουμε τις καλύτερες επιλογές για το σπίτι!

Ποια είναι τα καλύτερα συστήματα συναγερμού για το σπίτι σου;

Οι συναγερμοί σπιτιών χωρίζονται σε δύο βασικά είδη για οικιακά συστήματα ασφαλείας. Αυτά είναι τα ενσύρματα συστήματα συναγερμού και τα ασύρματα συστήματα συναγερμού. Παρακάτω, ακολουθούν κάποιοι παράγοντες που πρέπει να σκεφτείς, πριν επιλέξεις το κατάλληλο σύστημα για σένα.

1. Ενσύρματα συστήματα συναγερμού

Τα ενσύρματα συστήματα ασφαλείας προτιμούνται κυρίως για οικοδομές και όχι για κατοικημένα σπίτια, καθώς απαιτούν την ύπαρξη καλωδιώσεων. Με απλά λόγια, όταν χτίζεις ένα νέο σπίτι, είναι πιο εύκολο να εγκαταστήσεις καλωδίωση για σύστημα συναγερμού. Αντιθέτως, όταν ήδη κατοικείς σε ένα σπίτι χωρίς καλωδίωση για συναγερμό, απαιτούνται περισσότερες εργασίες για να βάλεις ενσύρματα συστήματα συναγερμού.

Από την άλλη πλευρά, τα ενσύρματα συστήματα συναγερμού έχουν κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα, για να εξετάσεις. Αρχικά, τα εξαρτήματα για τον ενσύρματο συναγερμό κοστίζουν λιγότερο, σε σχέση με του ασύρματου. Έπειτα, οι ενσύρματοι συναγερμοί δεν κάνουν παράσιτα, έχουν πιο σταθερή εικόνα και δε δέχονται παρεμβολές στο σύστημα. Κάπως έτσι, αποτελούν μια πολύ δημοφιλή επιλογή στα συστήματα συναγερμού και θεωρείται πως έχουν τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Διάβασε επίσης: Τι συναγερμό να βάλω στο σπίτι μου;

2. Ασύρματα συστήματα συναγερμού

Από την άλλη πλευρά, τα ασύρματα συστήματα ασφαλείας είναι εφικτό να τοποθετηθούν άμεσα σε οποιοδήποτε χώρο, καθώς λειτουργούν με μπαταρίες. Τα εξαρτήματα των ασύρματων συναγερμών τοποθετούνται όπου επιθυμείς, με την προϋπόθεση να βρίσκονται εντός εμβέλειας του δικτύου σου. Τα ασύρματα συστήματα συναγερμού αποτελούν, ίσως, την πιο δημοφιλή επιλογή, για την πρακτικότητά τους.

Πράγματι, οι ασύρματοι συναγερμοί εγκαθίστανται πιο γρήγορα στο χώρο, αν και θεωρείται σημαντικό να έχεις τη βοήθεια ενός έμπειρου τεχνικού. Εκείνος θα μπορέσει να συνδέσει το σύστημα με τέτοιο τρόπο, ώστε να λειτουργεί άψογα. Από την άλλη πλευρά, κάποιοι αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα στα ασύρματα συστήματα συναγερμού, καθώς μπορεί να μην έχουν άριστη ποιότητα εικόνας ή να δεχτούν παρεμβολές από διαρρήκτες που γνωρίζουν για την ύπαρξη του συστήματος.

Είτε επιλέξεις ενσύρματα, είτε ασύρματα συστήματα συναγερμού, χρειάζεσαι έναν εξειδικευμένο επαγγελματία για να κάνει την εγκατάσταση συναγερμού. Στο Douleutaras.gr θα βρεις τους καλύτερους τεχνικούς σύνδεσης, επισκευής και συντήρησης συστημάτων συναγερμού, στις καλύτερες τιμές. Καταχώρησε την εργασία σου εντελώς δωρεάν και πάρε την καλύτερη προσφορά από τεχνικό στην περιοχή σου!

συστήματα ασφαλείας

Σχετικά με το Douleutaras.com.cy

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Συντήρηση / Επισκευή
Πεντέλη 23/02/2021
Εκτελέστηκε από
Χαράλαμπος Β.
Είδος εργασίας:
Συντήρηση / Επισκευή
H εργασία αφορά:
Σύστημα Συναγερμού
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Ναι
5.0
Αναρτήθηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ Α.

πολυ καλός επαγγελματίας και άνθρωπος. Συνεπής, οικονομικός και με προχωρημένες γνώσεις. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Δήμος Ωραιοκάστρου 27/02/2021
Εκτελέστηκε από
Στέργιος Μ.
Επιθυμείς να γίνει ραντεβού εκτίμησης στον χώρο σου από επαγγελματία μας;
Ναι
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
H εργασία αφορά:
Κάμερα - Κλειστά κυκλώματα (CCTV)
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Δεν γνωρίζω
Συντήρηση / Επισκευή
Δήμος Δέλτα 24/02/2021
Εκτελέστηκε από
Στέργιος Μ.
Είδος εργασίας:
Συντήρηση / Επισκευή
H εργασία αφορά:
Σύστημα Συναγερμού, Ανιχνευτές Κίνησης
Υπάρχουσα καλωδίωση:
Ναι
Κόστος 60,00€
5.0
Αναρτήθηκε από Nikos P.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.com.cy

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.com.cy

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

4,3

Εξαιρετική

Για: Ajax Security / Συστήματα Ασφαλείας
4,5

Εξαιρετική δουλειά!

Για: Ajax Security / Συστήματα Ασφαλείας
4,9

Ολα καλά με τον Φανη. Ασχολήθηκε και βρήκε, ενώ άλλοι δεν μπόρεσαν, τα καλώδια του συναγερμού τα οποία ήταν καλά κρυμμένα σε τοίχο. Συννενόηση αριστη συνεργασία το ίδιο. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

Για: ΘΕΟΦΑΝΗΣ MANΗΣ ATLAS SECURITY / Συστήματα Ασφαλείας
5,0

Πολύ σωστός επαγγελματίας συνεπής και πολύ καλή δουλειά...

Για: Στέργιος Μποτζούρογλου / Συστήματα Ασφαλείας
5,0

Η G4S στην Ελλάδα είναι εξαιρετική ομάδα! Πολύ καλοί επαγγελματίες, καλή επικοινωνία, σωστή τιμή και πάνω απ' όλα ποιοτική δουλειά!

Για: G4S ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ / Συστήματα Ασφαλείας
4,8

Εξαιρετικά συνεπείς στην ώρα , με υπομονή και γνώσεις σε πολλά αντικείμενα ( συναγερμος , κάμερες , τηλεόραση κτλ).

Για: ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / Συστήματα Ασφαλείας