Ταπετσαρίες τοίχου: Ένα εντυπωσιακό στολίδι για όλο το σπίτι!

Όπως πάντα η μόδα κάνει τον κύκλο της και επιστρέφει δριμύτερη. Ήταν απλά θέμα χρόνου, λοιπόν, να επιστρέψουν οι ταπετσαρίες τοίχου, μια από τις πιο αγαπημένες τάσεις διακόσμησης. Δεν μιλάμε πια για το απλό χαρτί που κάλυπτε τους τοίχους, αλλά για μια εξελιγμένη έκδοση του με απεριόριστη ποικιλία και άπειρες χρήσεις.

Ακριβώς, καλά διάβασες. Οι ταπετσαρίες τοίχου, δεν είναι πια μόνο για τον τοίχο. Εξελίχθηκαν και η χρήση τους αποτελεί πια λύση για όλο το σπίτι. Σε μικρή ή μεγάλη έκταση είναι το στοιχείο εκείνο που θα κάνει τη διαφορά και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Άσε λοιπόν τη φαντασία σου ελεύθερη, πάρε μερικές ιδέες και ετοιμάσου να ανανεώσεις το χώρο σου εύκολα και οικονομικά.

Οι ταπετσαρίες τοίχου, όπως δεν τις έχεις ξαναδεί!

Στο τοίχο.

Κλασσικά και αγαπημένα. Είτε θες να καλύψεις ολόκληρο το δωμάτιο είτε έναν μόνο τοίχο, το σίγουρο είναι ότι θα σε δικαιώσει. Μπορεί να ταιριάξει σε όλα τα στυλ και να δώσει υφή και βάθος στους τοίχους σου. Ανάλογα με το σχέδιο που θα διαλέξεις μπορεί να κάνει το δωμάτιο σου να φαίνεται πιο ψηλό ή πιο μεγάλο. Μία ταπετσαρία τοίχου μπορεί να δώσει ζεστασιά στο χώρο ή να το κάνει σοφιστικέ όπως τα δωμάτια των περιοδικών. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποφασίσεις απλά τι θες.

Στα έπιπλα.

Τα ντουλάπια σου έχουν γεμίσει γρατσουνιές ή μήπως έχεις απλά βαρεθεί να βλέπει την ίδια συρταριέρα τόσα χρόνια; Όποιος και αν είναι ο λόγος, η ταπετσαρία θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις τα έπιπλα σου σε χρόνο μηδέν. Δοκίμασε να καλύψεις τα συρτάρια σου ή την επιφάνεια από το παλιό σου τραπεζάκι με διάφορα μοτίβα. Τα έπιπλα σου θα μοιάζουν σαν καινούργια με ελάχιστα χρήματα.

Στις πόρτες.

Έχεις βαρεθεί το μονότονο σαλόνι σου, αλλά δεν έχεις λεφτά να ξοδέψεις σε ανακαίνιση; Οι ταπετσαρίες τοίχου είναι η λύση. Κάλυψε την πόρτα σου με ένα εντυπωσιακό μοτίβο που να ταιριάζει με τα έπιπλα σου. Δεν θα πιστεύεις πόσο διαφορετικός θα δείξει ο χώρος. Αλλά το καλύτερο φυσικά ξέρεις ποιο είναι; Δεν χρειάστηκε να σπαταλήσεις μια περιουσία.

Βασικά...Σε ότι μπορείς να φανταστείς.

Τα πράγματα είναι απλά. Για κάθε βαρετή επιφάνεια του σπιτιού, υπάρχει μια ταπετσαρία που θα την αναδείξει αμέσως. Το κεφαλάρι του κρεβατιού σου, τα σκαλιά, το τζάκι ή ακόμα και το ταβάνι σου. Μη διστάζεις να πειραματιστείς. Το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά πολύ καλύτερο από ότι περιμένεις.

Οι ταπετσαρίες τοίχου είναι εδώ και θα μας απασχολήσουν πολύ. Μπες στο Douleutaras.gr και βρες τον έμπειρο επαγγελματία που θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις το σπίτι σου. Με λίγα μόνο κλικ τα έπιπλα σου θα μοιάζουν σαν καινούργια. Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα