Τέντες βεράντας : Mια έξυπνη & οικονομική λύση για το σπίτι σου

Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ευκολία εγκατάστασης τους σε συνδυασμό με τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρουν, τις τοποθετούν στην κορυφή των προτιμήσεων για όσους αναζητούν έναν γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο για να καλύψουν τα παράθυρα και τις βεράντες του σπιτιού τους.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε μαζί ορισμένους λόγους για τους οποίους οι τέντες βεράντας αποτελούν μια ιδανική επιλογή που αξίζει να εξετάσεις.

1.Εξοικονομείς χρήματα

Εσύ το ήξερες οτι οι τέντες βεράντας και παραθύρων μπορούν να μειώσουν σημαντικά τους λογαριασμούς σου για υπηρεσίες κοινής ωφέλειας ;

Δεδομένου οτι τα κουφώματα παγιδεύουν τη θερμότητα και τη διοχετεύουν στο εσωτερικό του σπιτιού, γίνεται κατανοητό οτι ένα παράθυρο ή μια βεράντα χωρίς τέντα μπορεί να συνδέεται με μεγαλύτερα κόστη για κλιματισμό και ψύξη κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών. Οι τέντες βεράντας και παραθύρων έχουν τη δυνατότητα να μειώνουν δραστικά τη ποσότητα της θερμότητας που παγιδεύεται από το παράθυρο, γεγονός που σημαίνει άμεση εξοικονόμηση χρημάτων. Ταυτόχρονα, κατά τους κρύους χειμερινούς μήνες, οι τέντες βεράντας βοηθούν στη μείωση της ποσότητας του ψύχους και των ανέμων που μπορεί να διαρρεύσουν στο εσωτερικό του σπιτιού μέσω των κουφωμάτων, οδηγώντας έτσι σε σημαντικές περικοπές στις δαπάνες θέρμανσης.

2.Προστατεύεις τα υπάρχοντα σου

Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα που προσφέρουν οι τέντες βεράντας είναι η προστασία της κατοικίας από τη φθορά που μπορεί να προκαλέσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Δεδομένου ότι τοποθετούνται στο εξωτερικό μέρος του σπιτιού για τη κάλυψη του χώρου της βεράντας ή των παραθύρων, προστατεύουν ταυτόχρονα και τα τζάμια από ζημιές που οφείλονται σε ιπτάμενα αντικείμενα που μπορεί να παρασυρθούν λόγω της δίνης των ανέμων. Εκτός, όμως, από τα τζάμια οι τέντες βεράντας προστατεύουν αποτελεσματικά τα έπιπλα αλλά και τις κουρτίνες του σπιτιού από τη φθορά που προκαλεί ο ήλιος. Αν έχεις τοποθετήσει ποτέ κάποιο χαλί κοντά σε ακάλυπτο παράθυρο, τότε θα έχεις συνειδητοποιήσει οτι οι ακτίνες του ηλίου προκαλούν σημαντική αλλοίωση των χρωμάτων των υφασμάτων. Είναι γνωστό οτι η έκθεση στον ήλιο μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στο ξεθώριασμα των χαλιών και των ταπετσαριών σου, κάτι που οι τέντες βεράντας μπορούν να αποτρέψουν.

3.Προστατεύεις την ιδιωτική σου ζωή

Οι τέντες βεράντας σου παρέχουν τη δυνατότητα να διαφυλάξεις την ιδιωτική σου ζωή αφού καλύπτουν τα παράθυρα και τα μπαλκόνια του σπιτιού σου και κρατούν τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου μακριά από το χώρο σου. Ταυτόχρονα, όμως, αφήνουν τον φρέσκο αέρα και το φυσικό φώς να ταξιδέψουν ελεύθερα και να κατακλύσουν το περιβάλλον.

4.Μεγαλώνεις τους χώρους του σπιτιού σου

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα ειδυλλιακό σκηνικό στο μπαλκόνι σου εγκαθιστώντας τέντες βεράντας. Τοποθέτησε έπιπλα κάτω από την τέντα σου και μετέτρεψε το μπαλκόνι σ’έναν υπέροχο χώρο που θα σε κάνει να νιώθεις σαν να βρίσκεσαι σε διακοπές. Είναι βέβαιο οτι εσύ, η οικογένεια και οι φίλοι σου θα απολαμβάνετε πολύ περισσότερο την σκιά της τέντας από τον δυνατό καλοκαιρινό ήλιο, ειδικά όταν θα έχει καύσωνα.

5.Ομορφαίνεις το χώρο σου

Αντίθετα με το παρελθόν, τώρα πια μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία υλικών, μορφών & χρωμάτων για τις τέντες βεράντας σου, ώστε να “δέσουν” καταπληκτικά με το υπόλοιπο σπίτι. Μη βιαστείς, λοιπόν, να επιλέξεις σχέδιο διότι οι εναλλακτικές είναι άπειρες! Οι τέντες με βραχίονες αποτελούν μια από τις αισθητικά ομορφότερες επιλογές για τέντες.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις τέντες βεράντας ή να δώσεις λύση σε κάποιο πρόβλημα σου, μη διστάσεις να απευθυνθείς σε έναν από τους επιλεγμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας ! Διαθέτουμε τους πιο αξιόπιστους τεντάδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ελπίζουμε να σε βοηθήσουμε!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα