Αμμοβολή σε τζάμι: 5 Λόγοι για να τη λατρέψεις!

Αμμοβολή σε τζάμι - Τι είναι;

Η αμμοβολή σε τζάμι, αποτελεί μία μέθοδο που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της διαφάνειας του τζαμιού, χωρίς να αφαιρεί φως από το χώρο. Οι βιομηχανίες υαλοπινάκων και τζαμιών προσφέρουν μεγάλη γκάμα και σχέδια τζαμιών με αμμοβολή. Υπάρχουν όμως και λιγότερο μόνιμες επιλογές που μπορείς να τις εφαρμόσεις μόνος/-η σε όποιο τζάμι επιθυμείς.

αμμοβολη τζαμι

Αμμοβολή σε τζάμι - Γιατί να την επιλέξεις;

 • Τοποθετώντας αμμοβολή σε τζάμι, εξασφαλίζεις μέγιστη ιδιωτικότητα στο χώρο, χωρίς να μειώνεις τη φωτεινότητά του, για όσο καιρό την έχεις ανάγκη.
 • Επιλέγοντας τη μεμβράνη ή το βερνίκι αμμοβολής για το τζάμι σου, έχεις ένα λιγότερο μόνιμο αποτέλεσμα, που αφαιρείται όποτε το χρειαστείς!
 • Με τη βοήθεια ενός νυστεριού ή ενός πινέλου αντίστοιχα, μπορείς να δημιουργήσεις σχέδια στη μεμβράνη αμμοβολής, για μοναδικά αποτελέσματα.
 • Υπάρχουν και πολλές εταιρείες στο εμπόριο που προσφέρουν και την εκτύπωση οποιασδήποτε εικόνας πάνω στο φιλμ της αμμοβολής.
 • Το φιλμ αμμοβολής καθαρίζεται εύκολα και είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες.
Καλό είναι να γνωρίζεις πως η αμμοβολή σε τζάμι μπορεί να έχει και έναν ξεκάθαρα αισθητικό χαρακτήρα. Πολλές εταιρείες έχουν επιλέξει αυτό τον τρόπο για να γράψουν το λογότυπό τους.

αμμοβολή σε τζάμι

Πως τοποθετείς το φιλμ αυτοκόλλητης αμμοβολής;

Ο τρόπος τοποθέτησης είναι πανεύκολος! Αρχικά, είναι απαραίτητο να μετρήσεις τις διαστάσεις του τζαμιού. Έπειτα, κόβεις το κομμάτι της μεμβράνης που θα χρειαστείς για να καλύψεις το επιθυμητό σημείο και την τοποθετείς ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:\
 1. Ψεκάζεις το τζάμι με νερό.
 2. Ακουμπάς τη μεμβράνη ανάποδα στο βρεγμένο τζάμι και αφαιρείς το προστατευτικό χαρτί.
 3. Ψεκάζεις με νερό τη μεμβράνη της αμμοβολής.
 4. Ανασηκώνεις την αμμοβολή από το τζάμι και τη γυρίζεις ανάποδα.
 5. Τοποθετείς τη μεμβράνη στο σημείο που θέλεις.
 6. Με τη βοήθεια μιας σπάτουλας πιέζεις το φιλμ ώστε να κολλήσει καλά στο τζάμι, χωρίς φυσαλίδες.
αμμοβολή σε τζάμι
Συμβουλή: Σε περίπτωση που παγιδευτεί αέρας μέσα στη μεμβράνη χρησιμοποιείς ένα πιστολάκι μαλλιών και θερμαίνοντας το φιλμ, πιέζεις με τη σπάτουλα, ώστε να εξαφανίσεις τις φυσαλίδες.

Χρειάζεσαι ένα μόνιμο αποτέλεσμα για τον επαγγελματικό ή οικιακό σου χώρο; Είμαστε στη διάθεσή σου! Καταχώρησε την εργασία σου στο Douleutaras.gr και πάρε προσφορές για εγκατάσταση τζαμιών με αμμοβολή και υαλοπινάκων σε οποιοδήποτε χώρο!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα