5 Εξωτερικά Χρώματα Σπιτιών που Κερδίζουν τις Εντυπώσεις! (Φωτογραφίες)

5 Εξωτερικά Χρώματα Σπιτιών

Το χρώμα παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Γι’ αυτό άλλωστε δίνουμε και τόσο μεγάλη σημασία στα χρώματα που μας περιβάλλουν, είτε πρόκειται για τα ρούχα που φοράμε είτε για τη διακόσμηση του σπιτιού μας. Άλλα μας χαλαρώνουν, άλλα γεμίζουν το χώρο με ενέργεια, ενώ υπάρχουν και μερικά που μπορούν να μας βοηθήσουν ακόμα και στη συγκέντρωση. Ενώ αφιερώνουμε αρκετό χρόνο στην εσωτερική διαμόρφωση του χώρου μας, σπάνια μας απασχολούν τα εξωτερικά χρώματα σπιτιών.

Σπάνια θα δεις το εξωτερικό βάψιμο σπιτιού να ξεφεύγει από το λευκό, το εκρού ή το γκρι. Ίσως επειδή πρόκειται για ένα μεγάλο έξοδο και μία εργασία που γίνεται αρκετά πιο σπάνια από το βάψιμο των εσωτερικών τοίχων, φοβόμαστε να ξεφύγουμε από τις κλασσικές επιλογές. Αυτή είναι μία ασφαλής επιλογή, την οποία δεν πρόκειται να μετανιώσεις σε βάθος χρόνου. Σήμερα θα δούμε ορισμένα διαχρονικά χρώματα εξωτερικών τοίχων σε φωτογραφίες για να αποφασίσεις ποιο θα ταίριαζε καλύτερα στο δικό σου σπίτι!

5 Εξωτερικά Χρώματα Σπιτιών με Διαχρονική Αξία!

1. Εξωτερικοί Τοίχοι σε Λευκό Χρώμα

Όπως σε όλες τις άλλες εκφάνσεις της ζωής μας, έτσι και στην πρόσοψη του σπιτιού, τα εξωτερικά χρώματα των τοίχων παίζουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην πρώτη εντύπωση που θα δημιουργήσει κάποιος. Και αυτό γιατί σχηματίζουν την πρώτη εικόνα μας για το σπίτι. Το λευκό είναι ένα από τα αγαπημένα εξωτερικά χρώματα σπιτιών στην χώρα μας. Κλασσικό, καθαρό, ουδέτερο, είναι αρκετά δύσκολο να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις. Καθότι το λευκό, όμως, βρομίζει εύκολα θα πρέπει να το φροντίζεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να δείχνει πάντα υπέροχο.

2. Εξωτερικά Χρώματα Τοίχων σε Ώχρα Τόνους

Η απόχρωση της άμμου είναι ακόμα μία διαχρονική επιλογή αν ψάχνεις για εξωτερικά χρώματα σπιτιών με διαχρονική αξία. Στα θετικά πρέπει να σημειώσουμε φυσικά ότι ταιριάζει με όποιο στυλ διακόσμησης θέλεις να δώσεις στο σπίτι σου. Είτε επιλέξεις παραδοσιακά ξύλινα κουφώματα είτε προτιμήσεις μοντέρνα κουφώματα αλουμινίου, τα χρώματα που κινούνται στα χρώματα σε τόνους του ώχρα θα "δέσουν" τέλεια με την εξωτερική εμφάνιση του σπιτιού σου.

3. Εξωτερικά Χρώματα Σπιτιών σε Αποχρώσεις του Σομόν

Το σομόν και το ξεβαμμένο ροζ είναι μία πολύ ιδιαίτερη επιλογή για το βάψιμο των εξωτερικών τοίχων ενός σπιτιού. Μας ταξιδεύουν στη Νότιο Ιταλία και δίνουν αέρα πολυτέλειας στην εμφάνιση της κατοικίας. Μιας και δεν πρόκειται για μία επιλογή που συναντάμε κάθε μέρα στους δρόμους της χώρας μας, θα πρέπει να εξετάσεις αν αυτά τα χρώματα μπορούν να εναρμονιστούν με το εξωτερικό περιβάλλον και το τοπίο της γειτονιάς σου. Αν μένεις σε παραθαλάσσια περιοχή ή στο βουνό, το σομόν σίγουρα θα κερδίζει τις εντυπώσεις. Μπορείς μάλιστα να δοκιμάσεις μία ιδιαίτερη τεχνοτροπία τοίχου, όπως είναι το ιταλικό "spugnato".

4. Χρώματα για Εξωτερικό Βάψιμο Σπιτιού σε Ανοιχτό Γκρι


Το γκρι είναι ένα από τα κορυφαία χρώματα της αγοράς τόσο για το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό βάψιμο ενός σπιτιού. Αν ψάχνεις ένα χρώμα που μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με όλους τους τύπους κουφωμάτων, με τον περιβάλλοντα χώρο αλλά και άλλα στοιχεία, όπως είναι η πέτρα και το ξύλο, τότε το ανοιχτό γκρι είναι η καλύτερη επιλογή. Συνδυάζεται υπέροχα με ξύλινες πέργκολες αλλά και πέτρινες λεπτομέρειες στους εξωτερικούς τοίχους.

5. Συνδυασμός Χρωμάτων στο Εξωτερικό Βάψιμο του Σπιτιού

Αν δεν θέλεις να περιοριστείς σ΄ένα μόνο χρώμα στο εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού σου, η καλύτερη λύση είναι να τα συνδυάσεις. Μπορείς να βάψεις μία πλευρά του τοίχου σε ανοιχτή απόχρωση και την άλλη σε μία πιο σκούρα. Για να τονίσεις στοιχεία του χώρου, όπως οι κολώνες, οι μαρκίζες ή τα παραθυρόφυλλα διάλεξε αντίθετες μεταξύ τους αποχρώσεις. Αν ο τοίχος έχει ανοιχτή απόχρωση, παραδείγματος χάριν, διάλεξε μία πιο σκούρα απόχρωση για υπόλοιπα στοιχεία του χώρου. Ιδανικά διάλεξε τις ανοιχτές αποχρώσεις για τις πλευρές του σπιτιού που βλέπει περισσότερο ο ήλιος.

Τα χρώματα των εξωτερικών τοίχων του σπιτιού σου χρειάζονται μία ανανέωση; Διάλεξε τις αγαπημένες σου αποχρώσεις και άφησε όλα τα υπόλοιπα επάνω μας! Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε άμεσα προσφορές για το εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού σου από τους αξιολογημένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας!

εξωτερικά χρώματα σπιτιών

Σχετικά με το Douleutaras.com.cy

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Εσωτερικό Βάψιμο
Λάρνακα 26/02/2021
Εκτελέστηκε από
ΓΙΩΡΓΟΣ Φ.
Επιθυμείς να γίνει ραντεβού εκτίμησης στον χώρο σου από επαγγελματία μας;
Ναι
Είδος βαψίματος:
Εσωτερικό Βάψιμο
Τετραγωνικά μέτρα για βάψιμο:
11 τ.μ. - 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Πότε θέλεις να ξεκινήσει η εργασία;
Άμεσα
Εσωτερικό Βάψιμο
Λεμεσός 18/02/2021
Εκτελέστηκε από
ΣΑΒΒΑΣ Π.
Είδος βαψίματος:
Εσωτερικό Βάψιμο
Τετραγωνικά μέτρα για βάψιμο:
11 τ.μ. - 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Πότε θέλεις να ξεκινήσει η εργασία;
Άμεσα
Εξωτερικό Βάψιμο
Λιβάδια 04/02/2021
Εκτελέστηκε από
ΣΠΥΡΟΣ Γ.
Είδος βαψίματος:
Εξωτερικό Βάψιμο
Τετραγωνικά μέτρα για βάψιμο:
70 τ.μ. και άνω
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Πότε θέλεις να ξεκινήσει η εργασία;
Άμεσα
Κόστος 800,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.com.cy

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.com.cy

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Παρά πολύ καλή δουλειά, συνεπής, εργατικός και αξιόπιστος. Ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Σίγουρα θα ξανασυνεργαστούμε!

Για: Παναγιώτης Βλάχος / Ελαιοχρωματισμοί
4,9

Επαγγελματισμός, καθαριότητα, ευγένεια και αξιοπιστία είναι οι λέξεις που ταιριάζουν στον επαγγελματία. Δεν έχω λόγια. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Για: Βαλέριος Κόλτσα / Ελαιοχρωματισμοί
5,0

Η εργασία μου προχώρησε και ολοκληρώθηκε μέσα σε δύο ημέρες με τον Αχιλλέα και την ομάδα του. Ενώ ξεκίνησε για ένα άσπρισμα σε όλο το σπίτι εσωτερικά τελικά βάψαμε και το εξωτερικό του σπιτιού καθώς και τα κάγκελα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη με την δουλειά και τον χαρακτήρα τους. Πάντως είμαι ευχαριστημένη με την προθυμία και την εργατικότητά τους. Ότι ζητούσα όχι δεν έλεγαν. Δουλεύουν με όρεξη και κέφι. Σας ευχαριστώ πολύ όλους και συγχαρητήρια για την σελίδα σας. Μου λύσατε τα χέρια. Κάτι που μου φαινόνταν πολύ δύσκολο να γίνει μου τα κάνατε εύκολο.

Για: Mr. Paint / Ελαιοχρωματισμοί
5,0

Εξαιρετικός επαγγελματίας, δςν εχω κανενα παράπονο. Ειχα πολυ πιεσμένο προγραμμα και μου εκανε ολο το σπιτι σε ενα πρωινό. Άψογος και πολυ φιλικός. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Για: Βασiλης Χατζηιγνατιάδης / Ελαιοχρωματισμοί
4,4

Πολύ καλή επικοινωνία

Για: ΝΙΚΟΣ ΝΤΡΟΥΒΑΣ / Ελαιοχρωματισμοί
5,0

Επέλεξα το συγκεκριμένο επαγγελματία λόγω των σχολίων που διάβασα στο site του douleutaras.gr. Το δείγμα με τα σχόλια ήταν αρκετά μεγάλο η πρώτη εμφάνιση του Βαλέριου αρκετά θετική και προχώρησα στη συνεργασία χωρίς να περιμένω άλλη πρόταση. Το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο του αναμενόμενου. Η καλή δουλειά φαίνεται στις λεπτομέρειες και η δική μου δουλειά είχε αρκετές. Όπως και στα σχόλια των προηγούμενων, ο Βαλέριος είναι καλός τεχίτης, γνωρίζει τη δουλειά του, προτείνει ιδέες, δέχεται και συζητάει ιδέες δικές σου χωρίς να παρεξηγείται και είναι αρκετά προσεκτικόις, σοβαρός και συνεσταλμένος.

Για: Βαλέριος Κόλτσα / Ελαιοχρωματισμοί