3+1 ιδανικά χρώματα τοίχου για ένα μικροσκοπικό δωμάτιο!

Σκούρο ή ανοιχτό; Παστέλ ή έντονο; Να χρησιμοποιήσω κάποια ιδιαίτερη τεχνοτροπία βαψίματος ή όχι; Oι επιλογές για τα χρώματα τοίχου είναι τόσες πολλές που φαντάζει σχεδόν αδύνατον να καταλήξεις σε μία, χωρίς να το σκεφτείς διπλά ή και τριπλά!

Ενώ τα μεγάλα δωμάτια μας προσφέρουν μεγάλη ελευθερία κινήσεων, η επιλογή χρώματος τοίχου για ένα μικρό χώρο είναι μια υπόθεση αρκετά δυσκολότερη. Είναι λογικό να αναζητάς μια λύση η οποία θα κάνει το δωμάτιο σου να μοιάζει πιο ευρύχωρο απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα. Επίσης, θα πρέπει να διοχετεύεται αρκετό φως μέσα στο χώρο. Διαφορετικά υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να αισθάνεσαι κλειστοφοβικά, πράγμα που σίγουρα δεν θέλεις! Ποια είναι τα ιδανικά χρώματα τοίχου, που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Ψάχνεις μοναδικά χρώματα τοίχου για το μικρό δωμάτιο σου;

1. Μπανανί ή απαλό λεμονί.

Ένα βασικό πρόβλημα με τα μικροσκοπικά δωμάτια είναι, συνήθως, ότι δεν έχουν αρκετό φως. Πώς, λοιπόν, θα δώσεις φως σ’ ένα μικρό και σκοτεινό δωμάτιο; Βρίσκοντας ένα χρώμα τοίχου αρκετά φωτεινό αλλά ταυτόχρονα και ξεκούραστο! Το κίτρινο της μπανάνας και το απαλό κίτρινο του λεμονιού είναι δύο από τις αγαπημένες μας αποχρώσεις για την περίσταση!

2. Όχι- τόσο - βαρετό λευκό!

Άλλοι το λατρεύουν, άλλοι το βρίσκουν πολύ συντηρητικό και σε άλλους θυμίζει τρελοκομείο. Σε όποια από τις παραπάνω κατηγορίες και αν ανήκεις, πρέπει να γνωρίζεις ότι το λευκό χρώμα συνιστά μία από τις καταλληλότερες επιλογές για μικροσκοπικά δωμάτια. Ειδικά στη περίπτωση που το μικρό δωμάτιο του σπιτιού σου είναι και χαμηλοτάβανο, μη διστάσεις να το προτιμήσεις.

3. 50 αποχρώσεις του γκρι.

Το γκρι θεωρείται πλέον από πολλούς το “νέο μαύρο” στον μαγικό χώρο της διακόσμησης. Αν αναζητάς χρώματα τοίχου για να βάψεις ένα μικρό δωμάτιο του σπιτιού σου, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις μία από τις υπέροχες αποχρώσεις του γκρι. Ειδικά αν το πάτωμα του δωματίου σου είναι ξύλινο ή laminate, το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό!

4. Προτίμησε απαλές & φωτεινές αποχρώσεις.

Όποιο και αν είναι το αγαπημένο σου χρώμα, προτίμησε μια απαλή και φωτεινή απόχρωση του για τον τοίχο ενός μικρού δωματίου. Σκέψου επίσης, πώς θα “δένει” αυτή η επιλογή και με τους υπόλοιπους χώρους τους σπιτιού. Αν πρόκειται για έναν πολύ προσωπικό σου χώρο, όπως είναι το γραφείο ή η βιβλιοθήκη, μη διστάσεις να τολμήσεις, επιλέγοντας σκουρότερα χρώματα τοίχου. Έτσι θα νιώθεις ότι μπαίνεις στο προσωπικό σου καταφύγιο, κάθε φορά που μπαίνεις στο δωμάτιο.

Eίσαι έτοιμος/-η να χαρίσεις στο δωμάτιο σου την ανανέωση, που χρειάζεται; Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα τοίχου και άφησε όλα τα υπόλοιπα επάνω μας! Οι καλύτερες προσφορές για το βάψιμο του χώρου σου βρίσκονται ένα κλικ μακριά!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα