Θα ενοικιάσεις επιπλωμένο σπίτι; O βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων είναι απαραίτητος!

Αν σκέφτεσαι να ενοικιάσεις ένα ήδη επιπλωμένο σπίτι, ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων είναι μια εργασία απολύτως απαραίτητη! Οι λόγοι είναι, γενικά, ευνόητοι αλλά σίγουρα υπάρχουν και ορισμένα στοιχεία που θα αγνοείς. Το Douleutaras.gr συγκέντρωσε τους σημαντικότερους και σου τους παρουσιάζει!

Ξεκινώντας από τα πολύ βασικά, θα πρέπει να ξέρεις ήδη ότι τα στρώματα είναι ίσως το πιο βρώμικο σημείο σε ολόκληρο το σπίτι. Αν μπορούσαμε πραγματικά να δούμε τι κρύβεται μέσα στα στρώματα, ίσως να μη θέλαμε να ξαπλώσουμε ποτέ ξανά εκεί. Ειδικά σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων γίνεται ζήτημα εκτάκτου ανάγκης.

Επιπλωμένο σπίτι & βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων: Μην ξεχνάς ότι…

1. Δεν ξέρεις ποιος νοίκιαζε το σπίτι πριν από εσένα.

Στο σημείο αυτό δεν εννοούμε το ονοματεπώνυμο και το επάγγελμα του. Αυτό που δεν μπορείς να γνωρίζεις για τον προηγούμενο ενοικιαστή του σπιτιού σου είναι οι συνήθειες καθαριότητας του. Ίσως στο νέο επιπλωμένο σπίτι σου να μην έχει γίνει ποτέ βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι αυτή διαδικασία πρέπει να γίνεται περίπου μία φορά το χρόνο. Αν δεν έχει γίνει, πρέπει να γνωρίζεις ότι τα στρώματα του σπιτιού, από τους καναπέδες, τις πολυθρόνες μέχρι και τα κρεβάτια, αποτελούν πλέον μια τεράστια πηγή μικροβίων. Μπορεί, λοιπόν, να γλίτωσες τα έξοδα αγοράς νέων επίπλων, δεν μπορείς όμως να αποφύγεις το έξοδο για την απολύμανση του σπιτιού σου.

2. Τα ακάρεα είναι ο no 1 ανεπιθύμητος επισκέπτης των στρωμάτων σου.

Τα ακάρεα, σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, είναι ο πρώτος αλλεργιογόνος παράγοντας παγκοσμίως! Ιδιαίτερα την άνοιξη και το φθινόπωρο, η υγρασία βοηθά σημαντικά την ανάπτυξη και εξάπλωση τους. Θέλεις να μάθεις και τα χειρότερα; Τα ακάρεα εντάσσονται στην ομάδα των αραχνοειδών και η πηγή της ζωής τους είναι τα επιθήλια που βγαίνουν από το σώμα μας. Κατά μέσο όρο παράγουν 20 περιττώματα ημερισίως, τόσο μικρά σε μέγεθος, που μπορούν με ευκολία να εισέλθουν στους πνεύμονες μας. Αν εσύ ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας σου έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα με αλλεργίες ή κρίσεις άσθματος, ίσως να πρέπει να κοιτάξετε κάτω από το στρώμα.

3. Δεν αρκεί ένας απλός καθαρισμός.

Ακόμη και αν κάνεις εξονυχιστική γενική καθαριότητα σε ολόκληρο το σπίτι, πρέπει να γνωρίζεις ότι υπάρχουν κρυφά σημεία που δεν μπορείς να εντοπίσεις με γυμνό μάτι. Το στρώμα του καναπέ και του κρεβατιού είναι ένα από αυτά. Καλώς ή κακώς μόνο ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων μπορεί να εξασφαλίσει την πλήρη εξολόθρευση των μικροβίων, των μυκητών και όλων των άλλων αλλεργιογόνων ιών που βρίσκουν καταφύγιο στο κρεβάτι και τον καναπέ μας. Ειδικά μηχανήματα και προιόντα διαφοροποιούν τον απλό καθαρισμό από τον βιολογικό. Αυτές οι διαφορετικές διαδικασίες διασφαλίζουν ότι δεν θα έχεις ανεπιθύμητους μικρούς συγκατοίκους στο νέο σου σπίτι.

Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι; Ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων θα διαρκέσει λίγοτερο από μια ώρα και θα σε γλιτώσει από αμέτρητα απρόοπτα προβλήματα! Μη διστάσεις να εμπιστευθείς έναν από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για να καθαρίσουν το νέο σου σπίτι, ακόμη και στα πιο κρυφά σημεία!

Σχετικά με το Douleutaras.com.cy

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Λευκωσία 16/02/2021
Εκτελέστηκε από
ΣΙΜΟΣ Σ.
Αντικείμενα για καθαρισμό:
Καναπέ, Καρέκλα / Πολυθρόνα
Πότε θέλεις να γίνει ο καθαρισμός;
Δεν έχω συγκεκριμένη ημερομηνία
Άγιος Αθανάσιος 09/02/2021
Εκτελέστηκε από
ΝΙΚΟΛΑΣ Σ.
Μονό/Διπλό στρώμα:
Διπλό
Αντικείμενα για καθαρισμό:
Στρώμα, Καναπέ
Πότε θέλεις να γίνει ο καθαρισμός;
Τις προσεχείς ημέρες
Έγκωμη 19/01/2021
Εκτελέστηκε από
Andri C.
Μονό/Διπλό στρώμα:
Διπλό
Αντικείμενα για καθαρισμό:
Στρώμα, Καναπέ
Πότε θέλεις να γίνει ο καθαρισμός;
Το αργότερο μέσα στις επόμενες 2 ημέρες
Κόστος 79,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.com.cy

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.com.cy

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

3,0

Χρησιμοποιήσαμε τη συγκεκριμένη εταιρεία για βιολογικό καθαρισμό καναπέ. Το θετικό ήταν ότι αρχικά ήταν πολύ εξυπηρετικοί στο τηλέφωνο και μας κλεισανε ραντεβού για την αμέσως επόμενη μέρα. Όταν όμως ήρθαν είχαν ξεχάσει ένα εξάρτημα από τη συσκευή που κάνει τον καθαρισμό με αποτέλεσμα να μη γίνει κάθόλου το πρώτο βήμα της διαδικασίας και να ξεκινήσει αμέσως ο ένας να ψεκάζει τον καναπέ με καθαριστικό καθώς ο άλλος επέστρεφε στην έδρα τους για να πάρει αυτό που είχαν ξεχάσει. Δεν προσφέρθηκαν καν να μας κάνουν κάποια έκπτωση λόγω του λάθους, της καθυστέρησης και της παράλειψης του πρώτου βήματος. Το χειρότερο ήταν ότι παρόλο που καθάρισε αισθητά μετά τον καθαρισμό έμειναν κάποια σημάδια στον καναπέ που δεν υπήρχαν πριν (και μάλλον είναι από το καθαριστικό) τα οποία δε φεύγουν και στο σύνολο η όψη του δεν είναι και φοβερά καλύτερη από πριν. Με την επιφύλαξη να φταίνε τα συγκεκριμένα υφάσματα του καναπέ, γενικά δεν μπορώ να πω ότι θα τους πρότεινα. Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν άξιζε για την τιμή που πληρώσαμε.

Για: Α-IDEAL IKE / Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα
5,0

Είμαι πόλη ευχαριστημένη

Για: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΜΑΣ / Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα
5,0

Απόλυτα ευχαριστημένος. Συνέπεια, αποτελεσματικότητα. Τελείωσαν στο χρόνο που μου είχαν πει.

Για: Α-IDEAL IKE / Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα
4,5

συνεπεστατος και στην επικοινωνια και στο ραντεβου μας, τελειωσε γρηγορα η τιμη μια χαρα εκανε επιπλεον και ενα στρωματακι κουνιας χωρις επιπλεον χρεωση..το μονο που εχω να πω ως σχολιο ειναι οτι μυριζε αρκετα εντονα το στρωμα (οχι ασχημα , φρεσκαδα) αλλα ηταν τοσο εντονο που δεν κοιμηθηκαμε στα δωματια μας για δυο μερες..βεβαια τα στρωματα καθαρισαν και μοσχοβολανε!

Για: Μάριος Μιχτάκης / Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα
5,0

Ο Βασίλης είναι ένας αψογος επαγγελματίας! Εξαιρετικός στη δουλειά του, ευγενεστατος και ταχύτατος!Το αποτέλεσμα με ικανοποίησε πλήρως.

Για: Βασίλης Φερράρας / Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα
5,0

Πολύ καλός και πολύ εξυπηρετικός.

Για: Spiti Clean & Kill / Βιολογικός Καθαρισμός - Θεσσαλονίκη