Πώς θα αντιμετωπίσεις σωστά μία υδραυλική ζημιά;

Οι υδραυλικές βλάβες είναι ένα κοινό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει σε κάθε σπίτι. Η βλάβη μπορεί να ξεκινήσει από μία απλή υδρορροή και να καταλήξει ακόμη και σε πλυμμύρα, εάν δεν δράσεις έγκαιρα. Αν θέλεις να περιορίσεις την υδραυλική ζημιά, θα πρέπει να δώσεις λύση όσο πιο άμεσα γίνεται. 

Υδραυλική Ζημιά | Οδηγός Αντιμετώπισης

Κράτα αρχείο

Αυτή η συμβουλή δεν αφορά τόσο την άμεση αντιμετώπιση μίας υδραυλικής βλάβης, αλλά θα σε βοηθήσει σε περίπτωση που εκείνη εμφανιστεί και πάλι. Φρόντισε να διατηρείς ένα αρχείο με φωτογραφίες από τις υδραυλικές εγκαταστάσεις του σπιτιού σου. Αν τυχόν προκύψει κάποιο πρόβλημα θυμίσου να καταγράψεις όλες τις λεπτομέρειες καθώς επίσης και τις συμβουλές του εκάστοτε τεχνικού. Έτσι θα διευκολύνεις τον επαγγελματία υδραυλικό και παράλληλα θα εξασφαλίσεις ότι η εκτίμηση του προβλήματος θα είναι η βέλτιστη.

Εντόπισε την πηγή του προβλήματος

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις από την αρχή από που προέρχεται η βλάβη και τις αιτίες της διαρροής. Παραδείγματος χάριν θα πρέπει να εξακριβώσεις εάν υπάρχει κάποιος προβληματικός σωλήνας ή αν το πρόβλημα προέρχεται από την ίδια τη βρύση. Για να το πετύχεις αυτό δεν χρειάζονται ειδικευμένες γνώσεις. Το βήμα αυτό είναι απαραίτητο, διότι θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χρόνο και θα σε αποτρέψει από περαιτέρω σφάλματα.

Έλεγξε αν υπάρχει βουλωμένος σωλήνας

Εάν ο νεροχύτης ή η ντουζιέρα σου δεν απορροφούν όλο το νερό, πιθανόν να οφείλεται σε κάποιον βουλωμένο σωλήνα. Στα super market υπάρχουν χημικά κατασκευάσματα, ιδιαιτέρως οικονομικά, τα οποία δίνουν άμεση λύση. Η χρήση τους είναι απλή. Τα τοποθετείς στο σιφών με μία μικρή ποσότητα νερού κι έπειτα από λίγα λεπτά ξεπλένεις. Αναλυτικές οδηγίες βέβαια θα βρεις στη συσκευασία. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται προσοχή να μην έρθει το υλικό σε επαφή με το δέρμα σου.

Εάν τελικά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, θα πρέπει να απευθυνθείς σε έναν αξιόπιστο υδραυλικό για να αποφύγεις έγκαιρα τα… χειρότερα! Καταχώρησε την εργασία σου και εξυπηρετήσου άμεσα από έναν αξιολογημένο επαγγελματία του Douleutaras.gr!   udraulikoi-banner

Σχετικά με το Douleutaras.com.cy

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Υδραυλικά
Αγλαντζιά 25/02/2021
Εκτελέστηκε από
ΒΑΣΙΛΗΣ Κ.
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Επείγουσα βλάβη / Επισκευή
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Πότε θέλεις να πραγματοποιηθεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες
Υδραυλικά
Πάφος 23/02/2021
Εκτελέστηκε από
Αντώνης Α.
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Επείγουσα βλάβη / Επισκευή
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Πότε θέλεις να πραγματοποιηθεί η εργασία;
Σήμερα (αποκλειστικά)
Υδραυλικά
Έγκωμη 26/02/2021
Εκτελέστηκε από
ΒΑΣΙΛΗΣ Κ.
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Επείγουσα βλάβη / Επισκευή
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Πότε θέλεις να πραγματοποιηθεί η εργασία;
Σήμερα (αποκλειστικά)
Κόστος 33,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.com.cy

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.com.cy

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Δεν έχω λόγια για να περιγράψω τον κ. Μιχάλη. Πέρασε από το σπίτι άμεσα, μου εξήγησε το πρόβλημα και το επισκευάσει ταχύτατα. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την επιλογή μου.

Για: Μιχάλης Κατσαρός / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
5,0

Πολύ καλός, έμεινα πολύ ευχαριστημένος!

Για: ΠΑΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
5,0

Αψογος σε χρόνο, δουλειά κ επικοινωνία. Ευχαριστώ

Για: Παναγιώτης Βαγιόπουλος / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
5,0

Εξαιρετικός επαγγελματίας, επιδιόρθωσε δύσκολο πρόβλημα με υγρασία στο μπάνιο με τα λιγότερα δυνατόν σπασίματα. Παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για την βλάβη και τον τρόπο αντιμετώπισης σε κάθε στάδιο της επισκευής.

Για: Γεώργιος Παυλίδης / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
5,0

Εμεινα ικανοποιημένη. Ήρθε στην ώρα του και τέλεια δουλειά!

Για: Ηλεκτρολογικές & Υδραυλικές Λύσεις / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
1,0

Δυστυχώς η εργασία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Μετά απο 3 εβδομάδες με αναβολές για διάφορους λόγους, ο τεχνικός ήρθε να κάνει την εργασία και δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει. Την εργασία πήρε άλλος τεχνικός εκτός της πλατφόρμας. Προπληρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος της δουλείας, πληρώθηκε ακόμα για τις μη παραγωγικές ώρες που πέρασε στο χώρο. Δεν θα τον πρότεινα, καθόλου επαγγελματίας.

Για: Δημήτρης Πουλόπουλος / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες