Ψάχνεις τη λίστα με τις φθινοπωρινές εργασίες για το σπίτι σου;

Λίστα με τις φθινοπωρινές εργασίες για το σπίτι σου

Με τα φύλλα να πέφτουν και τον Οκτώβρη να οδεύει στο τέλος του, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου. Δες τη λίστα με τις φθινοπωρινές εργασίες και τσέκαρε εάν το σπίτι σου είναι κατάλληλα προετοιμασμένο για το χειμώνα που έρχεται.

1. Καθαρισμός σπιτιού

Το φθινόπωρο είναι μια καλή ευκαιρία για οργάνωση και εκκαθάριση του σπιτιού. Κάνε μια γενική καθαριότητα, πέταξε όσα αντικείμενα δεν χρειάζεσαι και δες τι σου λείπει. Εάν μάλιστα έχεις και κήπο ένα συμμάζεμα επιβάλλεται.

2. Καθαρισμός υδρορροών

Αποφράξεις… Πλημμύρες… Ένας έλεγχος των υδρορροών θα σε γλιτώσει από τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις που φέρνουν οι φθινοπωρινές μπόρες. Γι’ αυτό φρόντισε να καθαρίσεις επιμελώς το σωλήνα αποχέτευσης και τις υδρορροές του σπιτιού σου.

3. Συντήρηση καυστήρα - λέβητα

Η συντήρηση της εγκατάστασης του καυστήρα και του λέβητα αποφέρει μεγιστοποίηση της απόδοσης του συστήματος και το σημαντικότερο, εξοικονόμηση καυσίμων έως και 50%. Τα πρώτα κρύα δεν αργούν να έρθουν, επομένως βάλε το στο πρόγραμμά σου.

4. Καθαρισμός - συντήρηση τζακιού

το φθινόπωρο ενδείκνυται για καθαρισμό του τζακιού και της καμινάδας, καθώς το ιδανικό είναι να καθαρίζονται όταν δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν άμεσα. Επιπλέον, μια συντήρηση θα διασφαλίσει την καλή λειτουργία του τζακιού σου.

5. Επισκευή πλακιδίων - τοίχων

Συχνά η αλλαγής της θερμοκρασίας και η υγρασία έχουν ως αποτέλεσμα την πρόκληση ρωγμών σε τοίχους και πλακάκια. Πραγματοποίησε τον απαραίτητο έλεγχο και κάνε επιδιορθωτικές κινήσεις όπου χρειάζεται.

6. Aποστράγγιση - εκκαθάριση θερμοσίφωνα

Μπορεί το καλοκαίρι ένα δροσιστικό ντους να είναι ο,τι πρέπει, τις χειμερινές όμως νύχτες, σίγουρα θα θες να απολαύσεις ένα χαλαρωτικό ζεστό μπάνιο. Προνόησε λοιπόν να ετοιμάσεις το θερμοσίφωνά σου για χρήση.

Για όσες από τις παραπάνω φθινοπωρινές εργασίες δεν έχεις τις απαιτούμενες τεχνικές γνώσεις, καλό θα ήταν να εμπιστευτείς τους κατάλληλους ειδικούς. Πάρε εύκολα προσφορές από εξειδικευμένους επαγγελματίες στο Douleutaras.gr!

Σχετικά με το Douleutaras.com.cy

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.com.cy

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.com.cy

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Πολύ καλή, συγκεντρωμένη στη δουλειά της, ευγενική, γρήγορη, χωρίς κλάψες. Πολύ Καλή.. Τη συστήνω με *****

Για: Αλεξάνδρα Φραγκούλη / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την κυρία Δημητρίου. Ήταν συνεπέστατη (ήρθε μάλιστα νωρίτερα), γρήγορη, ευγενική και πήρε πρωτοβουλίες κάνοντας το σπίτι ''λαμπίκο΄΄!

Για: Μαρία Δημητρίου / Καθαρισμός Σπιτιού
4,0

Polu kalh eugeniikh h kuria.

Για: Στυλιανή Σιάνου / Καθαρισμός Σπιτιού
4,7

Η κυρία Διονυσία ήταν πολύ συνεπής στο ραντεβού της, έγινε γενικά καλή δουλειά με εξαίρεση κάποια ντουλάπια της κουζίνας, εκτός και αν δεν πρόλαβε, ωστόσο δεν μας είπε κάτι σχετικό.

Για: Διονυσία Μουζάκη-Μαλιαρίτση / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

Πολύ καλός καθαρισμός και με λεπτομέρεια !!!!!!!

Για: Αμαλία Συλαίδου / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

Έκανε καταπληκτική δουλειά!

Για: Carmen Ionescu / Καθαρισμός Σπιτιού