7 Στολισμένα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα που θα σε κάνουν να ανυπομονείς!

Μπορεί να μην προέρχεται από την ελληνική παράδοση, αλλά το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι πια το σήμα κατατεθέν των γιορτών των Χριστουγέννων. Τα στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι η κύρια διακόσμηση του σπιτιού. Οποιαδήποτε άλλη διακόσμηση, ναι μεν ομορφαίνει το χώρο, αλλά είναι συμπληρωματική.

Βέβαια, ορισμένοι θέλουν να ευχαριστηθούν αυτές τις γιορτές όσο γίνεται περισσότερο. Για το λόγο αυτό ντύνουν το σπίτι τους με χριστουγεννιάτικη διάθεση από πολύ νωρίς. Ωστόσο, το στόλισμα του δέντρου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θα πρέπει να διαλέξεις τι στυλ θέλεις να δώσεις στο δέντρο σου ή ποιο στυλ ταιριάζει με το χώρο του σπιτιού σου. Θέλεις να έχεις ένα παραδοσιακό, ένα παιχνιδιάρικο ή ένα μίνιμαλ δέντρο; Επίλεξε αυτό που σου αρέσει και προμηθεύσου με τα κατάλληλα στολίδια ή διάλεξε από τα ήδη υπάρχοντα αυτά που θα χρησιμοποιήσεις. Εμείς θα σου δείξουμε ορισμένα στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα προκειμένου να εμπνευστείς.

6+1 υπέροχες ιδέες για στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα!

1. Ασημί

ασημί στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα

Εάν το στυλ σου είναι μίνιμαλ και δε σου αρέσει να υπερφορτώνεις με χρώματα και περαιτέρω πληροφορίες το χώρο σου, τότε διάλεξε ένα μονόχρωμο δέντρο. Το ασημί είναι ένα από τα πιο γιορτινά χρώματα. Είναι σίγουρο ότι θα χαρίσει λάμψη και κομψότητα στο σαλόνι σου. Χρησιμοποίησε διάφορα ασημί στολίδια για να το διακοσμήσεις και μονόχρωμα φωτάκια. Δε χρειάζεται να βάλεις πολλά, λίγα αρκούν. Το ασημί κάνει αντίθεση με το πράσινο του φυλλώματος του δέντρου σου και τα στολίδια αναδεικνύονται όπως ακριβώς τους αρμόζει. Επίσης, είναι μια καλή επιλογή εάν επικρατεί βιομηχανικό στυλ στο σαλόνι σου.

2. Ασημί & χρυσό

ασημένιο χρυσό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το ασημί και το χρυσό είναι τα πιο λαμπερά χρώματα των γιορτών. Ίσως να σε φοβίζει ο συνδυασμός τους, αλλά τόλμησέ το και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει! Οποιοδήποτε στολίδι βρεις σε αυτούς τους χρωματισμούς πρόσθεσέ το στο δέντρο σου χωρίς δισταγμό. Τα χρώματα από μόνα τους χαρίζουν όχι μόνο ζεστασιά αλλά και μια αύρα πολυτέλειας. Θα είναι ένα από τα πιο κομψά και φινετσάτα στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα.

3. Κόκκινο & ασημί

Το κόκκινο είναι ένα από τα πιο κλασικά χρώματα των Χριστουγέννων. Για το λόγο αυτό, ειδικά εάν είσαι παραδοσιακός τύπος, δε γίνεται να λείπει από το στολισμό του δέντρου σου. Ωστόσο, το συγκεκριμένο είναι ένα θερμό χρώμα, πράγμα που σημαίνει ότι ταιριάζει απόλυτα με ένα αντίθετα ψυχρό χρώμα όπως το ασημί. Η αντίθεση δημιουργεί πάντα εντυπώσεις. Παρ’ όλα αυτά, για να τα φέρουμε σε μια ισορροπία, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ορισμένες χρυσές λεπτομέρειες. Φρόντισε, όμως, να επικρατούν περισσότερο το κόκκινο και το ασημί στο δέντρο σου. Για το στόλισμα χρησιμοποίησε μπάλες, φιόγκους ή ακόμα και χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια.

4. Χρυσό & κόκκινο

στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ενός σπιτιού χαρακτηρίζεται από δύο χρώματα. Αυτά είναι το χρυσό και το κόκκινο. Ο συνδυασμός τους προσφέρει ζεστασιά και την αίσθηση θαλπωρής. Πρόκειται για δύο ζεστά χρώματα που ταιριάζουν τέλεια σε ένα παραδοσιακά διακοσμημένο σπίτι με τζάκι. Για το δέντρο σου προτίμησε κίτρινα φωτάκια κι όχι πολύχρωμα, ώστε να είναι κι αυτά αρμονικά δεμένα. Μπορεί να είναι κλασικός συνδυασμός και “πολυφορεμένος” αλλά είναι διαχρονικός και κυρίως θυμίζει Χριστούγεννα! Ωστόσο, εάν δε θέλεις να βάλεις χρυσά στολίδια, μπορείς να έχεις μόνο κόκκινα και να προσθέσεις μια χρυσή κορδέλα γύρω γύρω ως γιρλάντα.

5. Άσπρο στο άσπρο

στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα

Τα λευκά στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι αρκετά μοντέρνα και πρωτότυπα. Είναι ιδανικά εάν θέλεις να υιοθετήσεις ένα ιδιαίτερο στυλ και να κλέψεις τις εντυπώσεις των καλεσμένων σου. Εάν επιθυμείς ένα παιχνιδιάρικο στυλ, μπορείς να στολίσεις το άσπρο σου δέντρο με φανταχτερά χρώματα όπως φούξια ή μπλε. Εναλλακτικά, μπορείς να κρατήσεις ένα μίνιμαλ και κομψό στυλ επιλέγοντας “φουλ του λευκού”. Αυτό σημαίνει ότι στο άσπρο σου δέντρο θα προσθέσεις μόνο άσπρα στολίδια. Πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό στόλισμα που σίγουρα θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα. Επίσης, εάν θέλεις να προσθέσεις το λευκό στοιχείο στο δέντρο σου, ενώ αυτό είναι πράσινο, τότε φέρε χιόνι στο σαλόνι σου! Αγόρασε τεχνητό χιόνι και ρίξε πάνω από το δέντρο σου. Έτσι θα δημιουργήσεις μια ακόμα πιο χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!

6. Μπλε, ασημί & χρυσό

στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντραΜήπως θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα; Τότε πρόσθεσε μπλε στοιχεία. Το σκούρο μπλε είναι ένα επίσης γιορτινό χρώμα. Μπορείς να το συνδυάσεις με ασημί και χρυσές λεπτομέρειες, αντικαθιστώντας εντελώς το κόκκινο χρώμα. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό και πρωτότυπο, αφού ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Ωστόσο, εάν δεν είσαι τόσο “ριψοκίνδυνος”, μπορείς απλώς να το εντάξεις μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία. Με το τρόπο αυτό θα χαρίσεις ένα παιχνιδιάρικο ύφος το οποίο είναι κατάλληλο ειδικά εάν έχεις μικρά παιδιά. Ταυτόχρονα, μαζί τους μπορείς να δημιουργήσεις και χριστουγεννιάτικες κατασκευές με χαρτί για το στολισμό του δέντρου σου.

7. Τα πάνω κάτω!

στ

Εάν αυτό που θέλεις για τα φετινά Χριστούγεννα είναι μια εναλλακτική διακόσμηση, τότε σου έχουμε τη λύση! Ανάποδα στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα! Κρέμασε το δέντρο σου στο ταβάνι και κλέψε τις εντυπώσεις! Είναι μια από τις πιο πρωτότυπες ιδέες. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι βοήθεια για να το στηρίξεις γερά, ώστε να μη γίνει καμια ζημιά. Ταυτόχρονα, πρόκειται για μια έξυπνη λύση στην περίπτωση που το κατοικίδιό σου έχει την τάση να καταστρέφει τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που με τόσο κόπο έχεις κάνει.

Ελπίζουμε να σου δώσαμε αρκετές ιδέες για το φετινό στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου σου. Διάλεξε το στυλ που σε αντιπροσωπεύει καλύτερα και αν θέλεις βοήθεια με τη συνηθισμένη φασίνα πριν ξεκινήσεις να στολίζεις, εμείς είμαστε εδώ! Μπες στην πλατφόρμα μας, προγραμμάτισε τον καθαρισμό σου και διάλεξε μία από τις αξιολογημένες οικιακές βοηθούς της υπηρεσίας Douleutaras.gr Cleaning για να έχεις ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα