Βουλωμένη μπανιέρα και νιπτήρας: Δύο ύπουλοι εχθροί!

Γύρισες στο σπίτι από μια κουραστική μέρα και το μόνο που ήθελες ήταν ένα ζεστό μπάνιο; Μια βουλωμένη μπανιέρα, σίγουρα, δεν είναι αυτό που χρειάζεσαι. Κάτι οι τρίχες που αναπόφευκτα φεύγουν όταν λούζεσαι, κάτι τα μικρά σκουπιδάκια που μαζεύονται στον νιπτήρα σου, τα σιφόνια του μπάνιου σου δυσκολεύονται να λειτουργήσουν σωστά.

Υπάρχουν, όμως, τρόποι να αποφύγεις τη μικρή λίμνη των κύκνων, που κοντεύει να δημιουργηθεί στο μπάνιο σου. Ζητήσαμε από τους αξιολογημένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας να μας προτείνουν εναλλακτικές λύσεις, σε περίπτωση που βρεθείς αναπάντεχα αντιμέτωπος/-η με ένα πρόβλημα σαν και αυτό!

Τι μπορείς να κάνεις για να λειτουργήσει πάλι ο νιπτήρας ή η βουλωμένη μπανιέρα σου;

Φυσικοί τρόποι για να καθαρίσεις τα σιφόνια σου.

Αν το πρόβλημα είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο, υπάρχουν πράγματα που μπορείς εύκολα να δοκιμάσεις. Για να αρχίσεις, προμηθεύσου με ένα ζευγάρι γάντια και άνοιξε το σιφόνι σου. Με το χέρι σου καθάρισε τις τρίχες και ότι άλλο βρίσκεται εκεί. Πάρε λίγο χρόνο να αηδιάσεις με την ησυχία σου και να συνέλθεις. Τώρα άδειασε στο σιφόνι πρώτα μισή κούπα μαγειρική σόδα και έπειτα μισή κούπα ζεστό ξύδι. Κάλυψέ το και άστο να δράσει για 15 λεπτά. Τέλος άσε μπόλικο καυτό νερό να τρέξει. Πρόσεχε γιατί το ξύδι με τη σόδα θα προκαλέσει αφρισμό!

Προμηθεύσου κάποιο χημικό σκεύασμα.

Μπορείς να βρεις παντού προϊόντα ειδικά για το σιφόνι του νιπτήρα ή για τη βουλωμένη μπανιέρα. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ δραστικά. Ίσως μάλιστα παραείναι. Αν και θα σου λύσουν προσωρινά το πρόβλημα σου υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσουν μεγαλύτερη ζημιά στις σωληνώσεις σου. Διάβασε προσεχτικά τις οδηγίες της συσκευασίας, για να δεις αν το σκεύασμα είναι κατάλληλο  για το υλικό από το οποίο αποτελείται ο σωλήνας σου. Επίσης σκέψου ότι όλα αυτά αποβάλλονται στη συνέχεια στο περιβάλλον μας και είναι χρέος όλων μας να βοηθάμε όσο μπορούμε στην προστασία του. Οπότε καλύτερα αυτή να είναι η ύστατη λύση.

Ζήτα τη βοήθεια ενός έμπειρου επαγγελματία.

Αν δοκίμασες τα παραπάνω και δεν είχαν αποτέλεσμα ή αν η βουλωμένη μπανιέρα οδήγησε σε ένα πλημμυρισμένο σπίτι, ήρθε η ώρα να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό. Το πρόβλημα, μάλλον, βρίσκεται σε μεγαλύτερο βάθος και χρειάζεσαι επαγγελματική βοήθεια. Δώσε προσοχή στα σημάδια που μαρτυρούν ότι κάτι εμποδίζει τη λειτουργία των σιφονιών σου και μην αμελήσεις να το αντιμετωπίσεις έγκαιρα. Διαφορετικά η ζημιά που μπορεί να προκληθεί και το οικονομικό κόστος που θα επιφέρει είναι πολύ μεγαλύτερα απ΄ότι νομίζεις.

Οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείς, μη διστάσεις να απευθυνθείς σε έναν έμπειρο επαγγελματία της πλατφόρμας μας. Ο άνθρωπος σου βρίσκεται μόνο μερικά κλικ μακριά! Μπες στο Douleutaras.gr και.. Αντίο βουλωμένη μπανιέρα!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα