3 καλοί λόγοι για να κάνεις personal training στο σπίτι σου!

Θέλεις να ξεκινήσεις γυμναστική αλλά πάντα σκαρφίζεσαι μια αρκετά πειστική δικαιολογία για να το αποφύγεις; Αν πράγματι θέλεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο στο σώμα σου, αλλά οι συνθήκες δεν είναι οι πλέον ευνοϊκές, τότε το personal training στο σπίτι είναι η λύση που ψάχνεις!

To personal training έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια για πολλούς λόγους. Καταρχάς οι τιμές τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά προγράμματα έχουν μειωθεί αισθητά, από τη στιγμή που πρωτοεμφανίστηκε. Έτσι, ενώ ξεκίνησε ως ένα είδος πολυτελούς εκγύμνασης, πλέον ανταποκρίνεται σε ποικίλα κοινά. Έχοντας δοκιμάσει το personal training στο σπίτι και μιλώντας με ανθρώπους, που επίσης το έχουν βάλει στη ζωή τους, θα σου παρουσιάσω τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα, που έχει να προσφέρει.

Γιατί να κάνεις personal training στο σπίτι σου;

1. Δεν χρειάζεται να μετακινηθείς ούτε σπιθαμή.

Η κούραση της μετακίνησης είναι ένας από τους κυριότερους λόγους για τον οποίο ακυρώνουμε συνεχώς το γυμναστήριο. Αν δουλεύεις όλη τη μέρα και δη μακριά από το σπίτι σου, ίσως το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις είναι να πρέπει να οδηγήσεις πάλι ή να πάρεις τα μέσα για να κάνεις γυμναστική. Σε αυτή την περίπτωση το personal training στο σπίτι μπορεί να σου λύσει τα χέρια. Δεν χρειάζεται να χάσεις άλλο χρόνο, αφού ο γυμναστής έρχεται στο χώρο σου. Επίσης, όταν θα έχεις τελειώσει τη γυμναστική και θα είσαι πτώμα, δεν θα χρειαστεί να κουκουλωθείς για να επιστρέψεις σπίτι. Με το που ανοίξεις την πόρτα για να ξεπροβοδίσεις τον γυμναστή, θα μπορείς να απολαύσεις ένα χαλαρωτικό μπάνιο! Έτσι απλά, εύκολα και γρήγορα!

2. Αποφεύγεις το συνωστισμό του γυμναστηρίου.

Και μόνο η σκέψη ότι πρέπει να περιμένω 10 λεπτά στην άκρη για να κάνω 20 λεπτά διάδρομο, μπορεί να μου προκαλέσει πανικό. Αν η δουλειά σου τελειώνει αργά το απόγευμα, αναγκαστικά θα χρειαστεί να πας γυμναστήριο στις ώρες αιχμής. Εκτός του ότι επικρατεί ένας κακός χαμός μέσα στο γυμναστήριο, η όλη φασαρία και η αναμονή, όχι μόνο δεν θα σε βοηθήσει να εκτονωθείς, αλλά θα σου προκαλέσει ακόμη περισσότερη ένταση και εκνευρισμό. Ας μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι στο γυμναστήριο δεν πρόκειται κανείς να σου δώσει σημασία. Αντίθετα, όταν κάνεις personal training στο σπίτι σου ή και σε κάποιον άλλο χώρο, όλη η προσοχή βρίσκεται πάνω σου. Αυτό φυσικά σημαίνει και πολύ καλύτερα αποτελέσματα!

3. Βρίσκεσαι στον ιδιωτικό σου χώρο.

Αυτό το πλεονέκτημα συνδέεται πολύ άμεσα με το πρώτο. Όταν βρίσκεσαι σπίτι σου δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο εκτός του να βάλεις τη φόρμα σου και να περιμένεις τον personal trainer. Όσο και αν δεν σε νοιάζει ποιος θα σε δει ή αν θα είσαι στην εντέλεια, στο σπίτι σου αισθάνεσαι διαφορετική άνεση. Στο γυμναστήριο, όσο άνετος/-η και αν είσαι, πάντα θα αισθάνεσαι λίγο πιο άβολα αν η φόρμα σου δεν σε κολακεύει ή αν δεν έχεις προλάβει να λούσεις τα μαλλιά σου.

Αυτά είναι μόνο λίγα από τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα που μπορεί να σου προσφέρει το personal training στο σπίτι. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει, σου το συνιστάμε ανεπιφύλακτα! Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σου σχεδιάσουν το πρόγραμμα που χρειάζεσαι ανά πάσα στιγμή!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα