Μοντέρνα Πλακάκια Μπάνιου: 7 Σχέδια και Συνδυασμοί για να Ανανεώσεις το Μπάνιο σου!

Μήπως ήρθε η ώρα να ανακαινίσεις το μπάνιο σου; Αν ναι, ξεκίνα με τα πλακάκια! Τα πλακάκια μπάνιου αποτελούν τη βασική διακόσμηση του μπάνιου σου, πάνω στην οποία θα βασιστείς για να επιλέξεις τα κατάλληλα έπιπλα και διακοσμητικά. Όπως καταλαβαίνεις, η επιλογή στα πλακάκια μπάνιου αποτελεί μια πολύ σημαντική απόφαση. Για αυτό, πριν προμηθευτείς τα πλακάκια που θα τοποθετήσεις στο μπάνιο σου, θα πρέπει να γνωρίζεις ποιες επιλογές έχεις και ποιους συνδυασμούς μπορείς να κάνεις.

Θέλεις να ανακαινίσεις το χώρο του μπάνιου σου και αναζητάς νέα σχέδια για μοντέρνα πλακάκια μπάνιου; Σε αυτό το άρθρο έχουμε συγκεντρώσει όλες τις τάσεις της εποχής για τα μοντέρνα πλακάκια μπάνιου, ώστε να πάρεις ιδέες και να επιλέξεις τα σχέδια και τους συνδυασμούς που ταιριάζουν περισσότερο στο προσωπικό σου στυλ.

6+1 Υπέροχα Σχέδια με Μοντέρνα Πλακάκια Μπάνιου!

1. Μοντέρνα πλακάκια μπάνιου: Σχέδια με πλακάκια listello

Τα ανάγλυφα πλακάκια listello αποτελούν τάση στο χώρο του μπάνιου. Υπάρχουν σε πολλά χρώματα στο εμπόριο και αποτελούν την ιδανική επιλογή στα σχέδια με μοντέρνα πλακάκια μπάνιου. Σε αυτό το μπάνιο, έχουν τοποθετηθεί πλακάκια listello, κάθετα στο χώρο του ντους. Στο δάπεδο έχουν επιλεγεί πλακάκια ψηφίδες, για την ολοκλήρωση του σκηνικού και για να δοθεί μια έξτρα φινέτσα στο χώρο. Η τάση στα μοντέρνα πλακάκια μπάνιου επιβάλλει την τοποθέτηση διαφορετικών σχεδίων σε πλακάκια, ώστε να γίνεται mix & match.

2. Μοντέρνα πλακάκια μπάνιου: Σχέδια με subway και ασπρόμαυρα πλακάκια

Τα subway πλακάκια αποτελούν μια τάση που ήρθε για να μείνει. Το τελευταίο διάστημα έχουν αποκτήσει αρκετούς υποστηρικτές και αρχίζουν ολοένα και περισσότερο να εδραιώνουν τη θέση τους στις καλύτερες επιλογές για μοντέρνα πλακάκια και σχέδια.

Στο παράδειγμα της φωτογραφίας, έχουν επιλεχθεί μαύρα subway πλακάκια για το χώρο της μπανιέρας και άσπρα subway πλακάκια για τον τοίχο, δημιουργώντας ένα όμορφο πάντρεμα. Στο δάπεδο έχει τοποθετηθεί ένα ασπρόμαυρο μοτίβο, που προσδίδει ένα ρετρό feeling στο χώρο.

Ρετρό πλακάκια: 4+1 Ιδέες για να δώσεις Fun Διάθεση στη Διακόσμηση!

3. Μοντέρνα πλακάκια μπάνιου: Σχέδια με μάρμαρο

Το μάρμαρο αποτελεί μια διαχρονική επιλογή για τα πλακάκια του μπάνιου. Τα μαρμάρινα πλακάκια μπορούν να αναδείξουν μοναδικά το χώρο και να προσφέρουν έναν αέρα πολυτέλειας. Συνήθως, απορρίπτονται ως πρόταση για επένδυση μπάνιου, επειδή αποτελούν μια πιο ακριβή λύση. Ωστόσο, αν σου αρέσουν οπτικά, μπορείς να επιλέξεις την τοποθέτηση πλακιδίων τύπου μάρμαρο στο μπάνιο σου. Τα πλακάκια τύπου μάρμαρο εμφανισιακά μοιάζουν με μάρμαρο και υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία στην αγορά, σε πιο οικονομικές τιμές.

Εφόσον επιλέξεις μάρμαρο, πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι χρειάζεται γυάλισμα μαρμάρων με επαγγελματικά μέσα, τουλάχιστον κάθε 2-3 χρόνια. Μην ανησυχείς, ωστόσο, γιατί οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν στην πιο οικονομική τιμή!

4. Μοντέρνα πλακάκια μπάνιου: Σχέδια με ψηφίδες

Οι ψηφίδες αποτελούν ακόμη μια τάση που βλέπουμε συχνά στα μοντέρνα μπάνια. Στο συγκεκριμένο επιτυχημένο παράδειγμα, οι ψηφίδες έχουν επενδυθεί σε όλο το μήκος των τοίχων, ενώ στο πάτωμα έχουν τοποθετηθεί γυαλιστερά πλακάκια σε λευκό χρώμα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να τοποθετήσεις ψηφίδες στο χώρο και να αναδείξεις τη διακόσμηση στο μπάνιο σου. Δε χρειάζεται οι ψηφίδες να επενδυθούν σε όλο το μήκος του τοίχου, για να έχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα. Μπορείς να τοποθετήσεις ψηφίδες μόνο στο χώρο του ντους ή της μπανιέρας ή στο χώρο του νιπτήρα. Επίσης, μπορείς να τοποθετήσεις ψηφίδες μόνο στον έναν από τους 4 τοίχους του μπάνιου σου. Στους υπόλοιπους 3 τοίχους μπορείς να επενδύσεις πλακάκια της ίδιας χρωματικής παλέτας ή να μην βάλεις καθόλου.

 5. Μοντέρνα πλακάκια μπάνιου: Σχέδια με εναλλαγή χρώματος

Μια εναλλακτική ιδέα για να ανανεώσεις την όψη του μπάνιου και να σπάσεις τη μονοτονία, είναι να χρησιμοποιήσεις διαφορετικές αποχρώσεις της ίδιας χρωματικής παλέτας. Για παράδειγμα, όπως βλέπεις στη φωτογραφία, έχουν τοποθετηθεί σκούρα πλακάκια στον αριστερό τοίχο και ανοιχτόχρωμα στον κεντρικό. Για να σπάσει η μονοτονία, στο δεξί μέρος του ντους έχουν τοποθετηθεί μακρόστενα πλακάκια απαλών γκρι αποχρώσεων σε γεωμετρικά σχέδια.

6. Μοντέρνα πλακάκια μπάνιου: Σχέδια με εξάγωνο πλακάκι

Ακόμη μια τάση στα σχέδια για μοντέρνα πλακάκια μπάνιου αποτελεί το εξάγωνο πλακάκι. Το εξάγωνο πλακάκι χρησιμοποιείται αρκετά τον τελευταίο καιρό, αφού προσφέρει μια διαφορετική όψη στο χώρο του μπάνιου. Στο παράδειγμά μας, έχουν τοποθετηθεί εξάγωνα πλακάκια στο δάπεδο, ενώ οι τοίχοι έχουν επενδυθεί με γκρι ματ πλακάκια. Τα εξάγωνα πλακάκια μπορούν να συνδυαστούν σε διάφορες αποχρώσεις και σχέδια, για αυτό θα πρέπει να είσαι open minded στην επιλογή συνδυασμών.

7. Μοντέρνα πλακάκια μπάνιου: Σχέδια με πλακάκια λέπια

Image Credits | Pinterest, Home To Love

Τα πλακάκια λέπια αποτελούν άλλη μια τάση της εποχής για το χώρο του μπάνιου. Μπορούν να τοποθετηθούν είτε στον τοίχο, είτε στο δάπεδο του μπάνιου πετυχαίνοντας ακριβώς το ίδιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Στο μπάνιο της φωτογραφίας, τα πλακάκια λέπια έχουν τοποθετηθεί στον τοίχο, ενώ το δάπεδο έχει επενδυθεί με μακρόστενα πλακάκια σε γεωμετρικά σχέδια.

Αν αποφασίσεις να τοποθετήσεις πλακάκια λέπια στο μπάνιο σου, σου συστήνουμε να τα συνδυάσεις με μακρόστενα πλακάκια ή με κανονικά πλακάκια. Ο συνδυασμός πλακιδίων είναι η καλύτερη επιλογή, για να έχεις ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα και να σπάει η μονοτονία στο χώρο.

Ελπίζουμε να σου άρεσαν οι ιδέες μας και να εμπνεύστηκες από τα σχέδια με μοντέρνα πλακάκια μπάνιου που σου παρουσιάσαμε. Μήπως, τώρα, είσαι πιο κοντά στην αλλαγή; Αν ναι, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στο Douleutaras.gr. Συμπληρώνοντας μια σύντομη φόρμα, θα λάβεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από τους καλύτερους επαγγελματίες στην τοποθέτηση πλακιδίων.

πλακάκια μπάνιου

Σχετικά με το Douleutaras.com.cy

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Νίκαια 27/02/2021
Εκτελέστηκε από
Φιλιππος Τ.
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Τι υλικό χρειάζεται να τοποθετήσεις;
Πλακάκι
5.0
Αναρτήθηκε από Αχιλλέας Τ.

Εξαιρετικός επαγγελματίας και ευχάριστος άνθρωπος. Η τοποθέτηση των πλακιδίων στον τοιχο της κουζίνας μετατράπηκε σε μία ευχάριστη διαδικασία λόγω του χαρακτήρα του Φίλιππου αλλά και της εξαιρετικής δουλείας του. Ακούει αυτο που θέλει ο πελάτης και είναι πρόθυμος να προτείνει λύσεις είτε για να βελτιώσει είτε για να προλάβει καταστάσεις με αποτέλεσμα το τελικό αποτέλεσμα να τον δικαιώνει και να καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του πελάτη.

Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Λεμεσός 01/03/2021
Εκτελέστηκε από
ΝΙΚΟΣ Θ.
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Τετραγωνικά μέτρα:
Πάνω από 100 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
Τι υλικό χρειάζεται να τοποθετήσεις;
Μάρμαρο
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αγλαντζιά 14/02/2021
Εκτελέστηκε από
ΧΡΙΣΤΟΣ Μ.
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
Τι υλικό χρειάζεται να τοποθετήσεις;
Πλακάκι
Κόστος 65,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.com.cy

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.com.cy

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Εξαιρετικός μάστορας, πολύ καλή δουλειά σε λογικές τιμές. Με άμεση επικοινωνία.

Για: Χρήστος Μουρτάι / Πλακάκια - Μάρμαρα
5,0

Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΣ , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ

Για: Albert Blloshmi / Πλακάκια - Μάρμαρα
5,0

Μένω στην Κρήτη και το σπίτι που έπρεπε να φτιάξει είναι στο Αιγάλεω... πήγε το είδε μου έστειλε φωτογραφίες από την ζημιά ...πρότεινε τρόπο επισκευής ... αγόρασε τα υλικά..το επισκεύασε ... έπλυνε και καθάρισε τα πάντα στο μπάνιο.. έστειλε φωτογραφίες από την δουλειά που έκανε....ο Ανδρέας είναι πολυεργαλείο.. Ευχαριστώ.

Για: Ανδρέας Τσούκα / Πλακάκια - Μάρμαρα
5,0

Πολύ καλή δουλειά κ άμεση εξυπηρέτηση!!!

Για: Γεώργιος Πατσάλης / Πλακάκια - Μάρμαρα
3,2

Βρήκα τον Paulin από τον douleutara. Γενικά είναι αρκετά επικοινωνιακός και στην ώρα του. Ήθελα να βάλω πλακάκια σε ένα διαμέρισμα υπο ανακαίνιση. Ο Paulin δεν κάνει την δουλειά. Παίρνει ένα γρεό μερίδιο και βρίσκει άλλους εργάτες που τους πληρώνει μεροκάματο για να κάνουν την δουλειά. Στην δική μου περίπτωση επέβλεπα τους εργάτες κάθε μέρα, όλη ημέρα, και έτσι απέφυγα πάρα πολλά λάθη που θα γινόταν σε διαφορετική περίπτωση. Οι εργάτες ήρθαν στο σπίτι με μηδαμινά εργαλεία και συνεχώς προσπαθούσαν να αυτοσχεδιάζουν. Ευτυχώς ήμουν εκεί και τους παρείχα οτι τους έλειπε. Οι τιμές που ζητάει ο Paulin είναι ιδιαίτερα αυξημένες ώστε να καλύπτουν το μεροκάματο των εργατών, το δικό του μερίδιο, και το μερίδιο οποιουδήποτε άλλου εμπλέκεται στην διαδικασία.

Για: PAULIN MARKU / Πλακάκια - Μάρμαρα
5,0

Εξυπηρετικότατος!

Για: Χρήστος Ιωσηφίδης / Πλακάκια - Μάρμαρα