Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων: Γιατί χρειάζεται;

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην καθημερινή μας ζωή, που μας βοηθά να νιώθουμε ξεκούραστοι και ευδιάθετοι, είναι φυσικά ο καλός ύπνος. Ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων είναι μια εργασία που δεν πρέπει να αμελείς, αφού εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα ύπνου, ενώ παράλληλα φροντίζει για την υγεία σου.

Πώς θα ένιωθες αν ήξερες ότι το στρώμα που κοιμάσαι κάθε βράδυ μπορεί να φιλοξενεί περισσότερα από 5.000.000 ακάρεα;

Όσο παλαιότερο είναι το στρώμα, τόσο μεγαλύτερη είναι η εστία της μόλυνσης! Τα ακάρεα αναπαράγονται με απίστευτα ταχείς ρυθμούς, αν υπολογίσεις οτι ο πληθυσμός τους αυξάνεται περίπου 10 φορές κάθε εβδομάδα. Το κυριότερο πρόβλημα, όμως, δεν είναι οι ίδιοι οι μικροσκοπικοί οργανισμοί, αλλά τα περιττώματα τους. Αυτοί οι μικροί περιττωματικοί σβόλοι που παράγουν καθημερινά τα ακάρεα, μετακινούνται συνεχώς στο κρεβάτι μας, κατά τη διάρκεια του ύπνου, αποκτώντας άμεση επαφή με το στόμα, τη μύτη, τα μάτια αλλά και το δέρμα μας.

Αν λοιπόν, εσύ ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας σου, ταλαιπωρείστε από αλλεργίες ή αισθάνεστε κουρασμένοι ακόμα και μετά από πολύωρο ύπνο, τότε ήρθε η ώρα ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων να αναλάβει δράση. O καλύτερος τρόπος για να εξαλείψεις την εστία μόλυνσης που δημιουργούν τα ακάρεα, είναι να φροντίζεις ώστε ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων να γίνεται τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο. Αυτή η απλή και γρήγορη διαδικασία θα βοηθήσει σημαντικά τόσο τη σωματική όσο και την πνευματική σου υγεία.

Το αγγελούδι σου έκανε την ανάγκη του και το στρώμα δεν λέει να ξεβρωμίσει;

Eίναι φυσιολογικό σε ένα παιδικό κρεβάτι να συμβούν τέτοιου είδους ατυχήματα. Ακόμη και στο δικό σου κρεβάτι μπορεί να υπάρχουν λεκέδες που ίσως να μην έχεις παρατηρήσει ή να είναι είναι τόσο μικροί που να μην σε ενοχλούν. Επίσης, με την πάροδο του χρόνου, οι οσμές του σώματος σου, ακόμη και αν πέφτεις για ύπνο καθαρός-η, δημιουργούν μια μυρωδιά, όχι ιδιαίτερα ευχάριστη. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απομακρύνεις τις άσχημες οσμές μόνος-η σου, ωστόσο μια τέτοια λύση δεν μπορεί να είναι παρά μόνο προσωρινή. Ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων εξασφαλίζει την απομάκρυνση των λεκέδων και των οσμών σε βάθος και όχι μόνο επιφανειακά, εμποδίζοντας έτσι την εξάπλωση μικροβίων.

Αναρωτιέσαι εδώ και καιρό πώς είναι δυνατόν να κόλλησες ψείρες;

Η ψείρα, αυτό το ιδιαίτερα ενοχλητικό έντομο, που κάνει την εμφάνιση του κατεξοχήν τους καλοκαιρινούς μήνες, δεν βρίσκεται μόνο στο τριχωτό της ανθρώπινης κεφαλής. Υπάρχει και ένα άλλο είδος, η ψείρα σώματος, λίγο μεγαλύτερη από την μικρή της εξαδέλφη, η οποία ζεί στο ανθρώπινο σώμα και τρέφεται από το αίμα μας. Ένα βρώμικο στρώμα, είναι το ιδανικότερο περιβάλλον για την επιβίωση τους, αφού μπορούν να βρουν τροφή -δηλαδή εσένα- οποιαδήποτε στιγμή το θελήσουν. Στην καλύτερη των περιπτώσεων οι ψείρες μπορούν να προκαλέσουν ασταμάτητη φαγούρα, ενώ στη χειρότερη μπορεί να οδηγήσουν στην εκδήλωση της σοβαρότερης μορφής τύφου, του επιδημικού τύφου.

Ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων είναι απαραίτητος αν αφήνεις το κατοικίδιο σου να κοιμάται στην αγκαλιά σου!

Αν ο χώρος που κοιμάται το σκυλάκι ή η γάτα σου, δεν είναι άλλος από το κρεβάτι σου, τότε ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων, είναι μια εργασία, που καλώς ή κακώς, δεν μπορείς να παραλείψεις. Δυστυχώς, αν κοιμάσαι με το σκύλο ή τη γάτα σου και δεν καθαρίζεις το πάπλωμα και το στρώμα σου, κινδυνεύεις να κολλήσεις από τσιμπούρια και ψύλλους μέχρι και σκουλήκια.

Δεν είναι κρίμα για μια τόσο απλή και εύκολη διαδικασία, όπως είναι ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων, να ρισκάρεις τόσα πολλά; Δώσε λύση στα προβλήματα σου, κρατώντας το αγαπημένο σου σημείο σε ολόκληρο το σπίτι πεντακάθαρο!

Σχετικά με το Douleutaras.com.cy

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Στρόβολος 09/02/2021
Εκτελέστηκε από
ΜΙΧΑΛΗΣ Π.
Αντικείμενα για καθαρισμό:
Καναπέ
Πότε θέλεις να γίνει ο καθαρισμός;
Το αργότερο μέσα στις επόμενες 2 ημέρες
Λευκωσία 28/01/2021
Εκτελέστηκε από
ΣΙΜΟΣ Σ.
Αντικείμενα για καθαρισμό:
Καναπέ
Πότε θέλεις να γίνει ο καθαρισμός;
Τις προσεχείς ημέρες
5,0
Αναρτήθηκε από Άρης Κ.
Έγκωμη 19/01/2021
Εκτελέστηκε από
Andri C.
Μονό/Διπλό στρώμα:
Διπλό
Αντικείμενα για καθαρισμό:
Στρώμα, Καναπέ
Πότε θέλεις να γίνει ο καθαρισμός;
Το αργότερο μέσα στις επόμενες 2 ημέρες
Κόστος 79,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.com.cy

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.com.cy

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

3,0

Χρησιμοποιήσαμε τη συγκεκριμένη εταιρεία για βιολογικό καθαρισμό καναπέ. Το θετικό ήταν ότι αρχικά ήταν πολύ εξυπηρετικοί στο τηλέφωνο και μας κλεισανε ραντεβού για την αμέσως επόμενη μέρα. Όταν όμως ήρθαν είχαν ξεχάσει ένα εξάρτημα από τη συσκευή που κάνει τον καθαρισμό με αποτέλεσμα να μη γίνει κάθόλου το πρώτο βήμα της διαδικασίας και να ξεκινήσει αμέσως ο ένας να ψεκάζει τον καναπέ με καθαριστικό καθώς ο άλλος επέστρεφε στην έδρα τους για να πάρει αυτό που είχαν ξεχάσει. Δεν προσφέρθηκαν καν να μας κάνουν κάποια έκπτωση λόγω του λάθους, της καθυστέρησης και της παράλειψης του πρώτου βήματος. Το χειρότερο ήταν ότι παρόλο που καθάρισε αισθητά μετά τον καθαρισμό έμειναν κάποια σημάδια στον καναπέ που δεν υπήρχαν πριν (και μάλλον είναι από το καθαριστικό) τα οποία δε φεύγουν και στο σύνολο η όψη του δεν είναι και φοβερά καλύτερη από πριν. Με την επιφύλαξη να φταίνε τα συγκεκριμένα υφάσματα του καναπέ, γενικά δεν μπορώ να πω ότι θα τους πρότεινα. Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν άξιζε για την τιμή που πληρώσαμε.

Για: Α-IDEAL IKE / Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα
5,0

Είμαι πόλη ευχαριστημένη

Για: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΜΑΣ / Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα
5,0

Απόλυτα ευχαριστημένος. Συνέπεια, αποτελεσματικότητα. Τελείωσαν στο χρόνο που μου είχαν πει.

Για: Α-IDEAL IKE / Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα
4,5

συνεπεστατος και στην επικοινωνια και στο ραντεβου μας, τελειωσε γρηγορα η τιμη μια χαρα εκανε επιπλεον και ενα στρωματακι κουνιας χωρις επιπλεον χρεωση..το μονο που εχω να πω ως σχολιο ειναι οτι μυριζε αρκετα εντονα το στρωμα (οχι ασχημα , φρεσκαδα) αλλα ηταν τοσο εντονο που δεν κοιμηθηκαμε στα δωματια μας για δυο μερες..βεβαια τα στρωματα καθαρισαν και μοσχοβολανε!

Για: Μάριος Μιχτάκης / Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα
5,0

Ο Βασίλης είναι ένας αψογος επαγγελματίας! Εξαιρετικός στη δουλειά του, ευγενεστατος και ταχύτατος!Το αποτέλεσμα με ικανοποίησε πλήρως.

Για: Βασίλης Φερράρας / Βιολογικός Καθαρισμός - Αθήνα
5,0

Πολύ καλός και πολύ εξυπηρετικός.

Για: Spiti Clean & Kill / Βιολογικός Καθαρισμός - Θεσσαλονίκη