5+1 προτάσεις για τη φετινή Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας!

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας, ίσως είναι κάτι που παραλείπουμε, γιατί δεν το έχουμε σκεφτεί. Η κουζίνα αποτελεί έναν χώρο που περνάμε πολύ χρόνο της καθημερινότητάς μας. Συνεπώς, γιατί να μη διακοσμηθεί και η κουζίνα σου γιορτινά; Σου έχουμε συγκεντρώσει απλές και εντυπωσιακές ιδέες για να διακοσμήσεις όμορφα την κουζίνα σου για τις γιορτές. 

5+1 Εύκολες προτάσεις για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας

#1. Δημιούργησε συνθέσεις με πιατέλες

Κάθε σπιτικό έχει πιατέλες για τα οικογενειακά τραπέζια. Τι θα έλεγες αν τις χρησιμοποιούσες για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας; Πρόσθεσε κεριά, κουκουνάρια και κορδέλα και το αποτέλεσμα θα είναι άμεσα γιορτινό. Επίσης, μπορείς να βάλεις φαντασία και να κάνεις μοναδικούς συνδυασμούς με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και άλλα σύνεργα της κουζίνας όπως κούπες, φλιτζάνια και δοχεία. Τοποθέτησέ τις στο κέντρο του τραπεζιού της κουζίνας και σου εγγυόμαστε ότι θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

#2. Φτιάξε χριστουγεννιάτικα βάζα 

Όπως και με τις πιατέλες έτσι μπορείς να εκμεταλλευτείς και τα βάζα για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας. Δημιούργησε γιορτινούς συνδυασμούς με κλαδιά από πεύκα, έλατα ή γκι και θα έχεις το αποτέλεσμα που αναζητάς. Μπορείς να γίνεις και πιο δημιουργικός-ή και να κατασκευάσεις χριστουγεννιάτικα βάζα σε μορφή χιονόμπαλας ή κεριού. 

Δες επίσης: 10 βήματα για να στολίσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο που όλοι θα ζηλέψουν!

#3. Στόλισε τις καρέκλες

Εφόσον έχεις την τραπεζαρία ενωμένη με την κουζίνα σου, μη διστάσεις να διακοσμήσεις τις καρέκλες του τραπεζιού. Η πιο οικονομική πρόταση είναι να πάρεις μεγάλες κορδέλες σε γιορτινά χρώματα και να τις δέσεις σε μορφή φιόγκου στην πλάτη της κάθε καρέκλας. Επίσης στο εμπόριο κυκλοφορούν αρκετά σχέδια που καλύπτουν και στολίζουν τις καρέκλες της κουζίνας σου! Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις στα γιορτινά γεύματα. 

#4. Διακόσμησε τα ντουλάπια

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας πάει σε άλλο επίπεδο με αυτή την πρόταση. Στόλισε κάθε ντουλάπι με εορταστικές κορδέλες, μπάλες ή ακόμα και στεφανάκια και κάνε την κουζίνα σου να μοιάζει με εξώφυλλο περιοδικού διακόσμησης. Επίσης μην ξεχνάς το πάνω μέρος από τα ντουλάπια της κουζίνας σου. Χρησιμοποίησε την επιπλέον γιρλάντα που περίσσεψε από τη διακόσμηση του σαλονιού, κορδέλες ή ακόμα και φωτάκια και τοποθέτησέ τα στο πάνω μέρος των ντουλαπιών. Σου εγγυόμαστε ότι δε θα ξεκολλάς από το χώρο! 

#5. Βάλε το τραπέζι στο επίκεντρο

Το τραπέζι είναι αδιαμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής των Χριστουγέννων σε κάθε σπίτι. Πώς θα μπορούσε να λείπει από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας; Εκτός από τον στολισμό του τραπεζιού πριν από τα γιορτινά γεύματα, μπορείς με απλές λύσεις να το διακοσμήσεις χριστουγεννιάτικα ακόμα και αν δε χρησιμοποιείται. Χρησιμοποίησε μία όμορφη τραβέρσα και την πιατέλα ή το βάζο που δημιούργησες και βάλτο στο επίκεντρο του τραπεζιού. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα ακόμα και χωρίς να περιμένεις καλεσμένους. 

Extra tip: Θέλεις κάτι επιπλέον για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας 2019; Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά διακοσμητικά για τις οικιακές συσκευές της κουζίνας. Στόλισε το ψυγείο, το φούρνο και οτιδήποτε άλλο θελήσεις!

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας

Image credits_ Pinterest_etsy.com

Διάβασε επίσης: 5 γιορταστικές ιδέες για να διακοσμήσεις το μπαλκόνι σου τα Χριστούγεννα!

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε να δημιουργήσεις μία μοναδική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας για τις γιορτές! Για οποιαδήποτε εργασία και να προκύψει για το σπίτι σου, καταχώρησε την εργασία σου στην υπηρεσία μας δωρεάν και πάρε προσφορές από τους αξιολογημένους επαγγελματίες μας! χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα