5 γιορταστικές ιδέες για να διακοσμήσεις το μπαλκόνι σου τα Χριστούγεννα!

Τι κι αν δεν έχεις μεγάλη αυλή ή υποδοχή να στολίσεις; Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπαλκονιού μπορεί να έχει εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα. Βάλε φαντασία και όρεξη και δημιούργησε ένα cosy χριστουγεννιάτικο μπαλκόνι, γεμάτο φως και στυλ, όποιο και αν είναι το μέγεθός του! Δες έξυπνες ιδέες για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο μπαλκόνι σου, που θα απολαμβάνεις να χαζεύεις.

5 Top συμβουλές για τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπαλκονιού!

Με απλά υλικά που κυκλοφορούν στην αγορά κάθε εορταστική περίοδο, μπορείς να έχεις ένα μοντέρνο και καλαίσθητο αποτέλεσμα. 

1. Γιρλάντες και φωτάκια

Δε χρειάζονται υπερβολές στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπαλκονιού για να έχεις ένα ωραίο αποτέλεσμα. Μπορείς να επιλέξεις το χρώμα που σου αρέσει στα χριστουγεννιάτικα φωτάκια.  Από ζεστό κίτρινο ή ψυχρό λευκό μέχρι χρώματα όπως ροζ και κόκκινο οι επιλογές είναι αμέτρητες. Σίγουρα η πιο ασφαλής και διαχρονική επιλογή είναι να προμηθευτείς φωτάκια σε ζεστό κίτρινο χρώμα που θα δώσουν μία ευχάριστη νότα όταν χαζεύεις έξω στο μπαλκόνι σου. 

Το ίδιο ισχύει και για τις γιρλάντες. Τα χρώματα στα οποία κυκλοφορούν είναι άπειρα και θέλει προσοχή στο πως θα τις συνδυάσεις με τα φωτάκια. Για να μην “κλέψεις” τα αρνητικά βλέμματα των γειτόνων θα προτείναμε και πάλι την πιο σικάτη επιλογή που είναι μία παχιά πράσινη γιρλάντα στο χρώμα του έλατου. Αυτή η επιλογή συνδυάζεται μοναδικά με ότι φωτάκι και να επιλέξεις αλλά το άλλο της μισό είναι η κίτρινη ζεστή απόχρωση στα φωτάκια. 

Τύλιξε προσεκτικά τη γιρλάντα στα κάγκελα σαν σε σπιράλ. Μπορείς να την ασφαλίσεις με σπάγκο για πιο σταθερά αποτελέσματα. Επίσης καλό είναι να υπάρχει ομοιόμορφη ποσότητα κατά μήκους του μπαλκονιού χωρίς κενά ή περίσσεια. Έπειτα με τον ίδιο τρόπο βάλε τα φωτάκια και ασφάλισε τα γύρω από τη γιρλάντα με κορδέλες ή νήμα. Τα φωτάκια που θα επιλέξεις χρειάζεται να είναι εσωτερικού χώρου, ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας από την υγρασία ή τη βροχή. 

Μπορείς πάντα να έχεις πιο ποπ αποτελέσματα με χρωματικούς συνδυασμούς όπως: φούξια γιρλάντα και λευκά φωτάκια ή το αντίστροφο. Σε αυτή την περίπτωση το μπαλκόνι σου δε χρειάζεται να διακοσμηθεί με κάτι παραπάνω, καθώς μπορεί να προκύψει ένα χαοτικό αποτέλεσμα. 

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Σπιτιού: 5+1 Iδέες για να φέρεις τα Χριστούγεννα στο Σπίτι σου!

2. Γλάστρες και Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Εφόσον έχεις ένα πράσινο μπαλκόνι, μη διστάσεις να το εντάξεις τα φυτά στο χριστουγεννιάτικο ντεκόρ του. Ποιος είπε ότι τα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι μόνο για τον εσωτερικό διάκοσμο; Μπορείς να βάλεις φωτάκια και στολίδια πάνω στα κλαδιά των δέντρων και να τα κάνεις χριστουγεννιάτικα ή να διακοσμήσεις τις γλάστρες!

Αυτή είναι μία καλή επιλογή και στην περίπτωση που δε διαθέτεις καθόλου χώρο μέσα για να στολίσεις δέντρο. Μπορείς επίσης να κάνεις μοναδικές χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με παχύφυτα ή απλά φυτά, χρησιμοποιώντας κορδέλες και χρώματα. 

3. Χριστουγεννιάτικες μπάλες 

Οι χριστουγεννιάτικες μπάλες είναι κάτι που έχουμε συνδέσει με την εσωτερική διακόσμηση και δη αυτή του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Τον τελευταίο καιρό ωστόσο κερδίζουν έδαφος αυτοί που προσαρμόζουν τις γιορτινές μπάλες και στον εξωτερικό διάκοσμο, προσθέτοντας μία πρωτότυπη πινελιά. Είτε τις κρεμάσεις πάνω στη γιρλάντα είτε δημιουργήσεις μία εξωτερική σύνθεση με κλαδιά ή στεφάνι, το σίγουρο είναι ότι θα τραβήξεις τα βλέμματα και θα σε αντιγράψουν και άλλοι! Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην κάνεις παράταιρους και έντονους χρωματικούς συνδυασμούς.

4. Κουκουνάρια και κλαδιά

Τι πιο ωραίο από το να προσθέσεις φυσικά στοιχεία στην εξωτερική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση! Τα κουκουνάρια είναι το νούμερο ένα υλικό για κάθε γιορτινή διακόσμηση και φέρνουν το δάσος στο σπίτι σου. Δημιούργησε μοναδικά στολίδια από κουκουνάρια αλλά και συνθέσεις με γλάστρες κεριά και κλαδιά. Το σίγουρο είναι ότι οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι και εύκολοι! Είτε τα κρεμάσεις σαν στολίδια, είτε τα βάλεις πάνω στη γιρλάντα, το αποτέλεσμα θα είναι ζεστό και καλόγουστο! 

5. Χριστουγεννιάτικα στεφάνια

Τα χριστουγεννιάτικα στεφάνια είναι κάτι που χρησιμοποιούμε μόνο στις πόρτες και τα παράθυρα, γιατί όχι και στο μπαλκόνι λοιπόν; Οι χριστουγεννιάτικες ιδέες που μπορείς να δημιουργήσεις είναι πραγματικά αμέτρητες. Για να μην μπερδευτείς, επίλεξε να φτιάξεις ένα στεφάνι που θα ταιριάζει με τα χρώματα της υπόλοιπης εξωτερικής διακόσμησης και κράτα το απλό! Πάρε περισσότερες ιδέες παρακάτω και διάλεξε αυτή που ταιριάζει καλύτερα για ένα χριστουγεννιάτικο μπαλκόνι!

8 DIY Χριστουγεννιάτικα Στεφάνια για να διακοσμήσεις το Σπίτι σου!

5 Ιδέες για να Διακοσμήσεις το Τζάκι σου με Άρωμα Χριστουγέννων!

Ελπίζουμε να σου δώσαμε αρκετές ιδέες για τη φετινή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπαλκονιού! Απόλαυσε το μπαλκόνι που έφτιαξες και τις γιορτές με την οικογένειά σου! Για όποια εργασία προκύψει στο σπίτι την περίοδο των Χριστουγέννων, θα βρισκόμαστε δίπλα σου!

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπαλκονιού

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα