7+5 Ιδέες για να διακοσμήσεις & να οργανώσεις ένα κοριτσίστικο δωμάτιο με επιτυχία!

Όταν το κοριτσάκι σου μεγαλώνει και αποκτά δική του βούληση και γούστο, ένα από τα πρώτα πράγματα που αναζητά είναι να διακοσμήσει το δωμάτιο του με τον τρόπο που επιθυμεί. Κατανοούμε πως είναι δύσκολο να του επιτρέψεις να διαμορφώσει το χώρο ακριβώς όπως θέλει. Πράγματι, είναι πιθανό να μη νοιαστεί για παράγοντες που εσύ ξέρεις πως είναι σημαντικοί, όπως η άνεση, η βολικότητα, η φωτεινότητα και η πρακτικότητα του δωματίου. Παρόλα αυτά, είναι γεγονός ότι χρειάζεται να κάνετε αλλαγές στο παιδικό κοριτσίστικο δωμάτιο. Η βρεφική κούνια πρέπει να φύγει, όπως και κάποια ακόμα βρεφικά στοιχεία που δε χρειάζονται πια.

Αν αισθάνεσαι μια σχετική αβεβαιότητα για το πώς πρέπει να διακοσμηθεί το κοριτσίστικο δωμάτιο, δε χρειάζεται να ανησυχείς. Αναμφίβολα, δεν καλείσαι συχνά να ασχοληθείς με κάτι τέτοιο και είναι απόλυτα λογικό. Για το λόγο αυτό, είναι καλό να μάθεις μερικές χρήσιμες συμβουλές και ιδέες για να κάνεις τη διακόσμηση απλή υπόθεση. Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις συμβουλές, αλλά και τις επιθυμίες του παιδιού σου, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Λοιπόν, ας δούμε μερικές ιδέες που θα σε εμπνεύσουν για να διακοσμήσεις το παιδικό δωμάτιο του κοριτσιού σου.

12 χρήσιμες συμβουλές για να διακοσμήσεις το κοριτσίστικο δωμάτιο με στυλ!

1. Χρησιμοποίησε φωτεινά χρώματα

Ένα κοινό σημείο που είναι επιθυμητό για κάθε χώρο του σπιτιού είναι η καλή διάδοση του φωτός. Θέλουμε το σπίτι να είναι φωτεινό και χαρούμενο, όχι μόνο για να είναι ωραίο αισθητικά, αλλά και για να μας φτιάχνει τη διάθεση. Ομοίως και το παιδικό δωμάτιο χρειάζεται χαρούμενα χρώματα, τα οποία, όμως, να μη δημιουργούν υπερένταση. Τέτοια χρώματα είναι το απαλό κίτρινο, το ανοιχτό πράσινο, το μπεζ, το βιολετί και το γαλάζιο. Φυσικά, το πιο φωτεινό χρώμα από όλα είναι το λευκό, αλλά δύσκολα ένα παιδί θα ζητήσει να βαφτεί το δωμάτιο του λευκό, γιατί πιθανώς το βρίσκει βαρετό. Θέλουμε να καταλήξουμε στο ότι δεν είναι απαραίτητο να βάψεις τους τοίχους ροζ για να τονίσεις το γεγονός ότι πρόκειται για κοριτσίστικο δωμάτιο. Δεν αγαπούν όλα τα κορίτσια το ροζ χρώμα και γι’ αυτό αξίζει να συζητήσεις το θέμα για το βάψιμο των τοίχων με το παιδί σου, πριν διαλέξεις.

φωτεινά χρώματα

2. Διάλεξε τις σωστές αποχρώσεις του ροζ

Ας υποθέσουμε ότι το κορίτσι σου πράγματι επιθυμεί να βάψετε το δωμάτιο του ροζ. Άλλωστε, πρόκειται για ένα ζεστό και ρομαντικό χρώμα, το οποίο έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη διακόσμηση κοριτσίστικων δωματίων με το πέρασμα του χρόνου. Ακόμα και το ροζ έχει πολλές αποχρώσεις, έτσι ώστε να βρίσκει κάθε λάτρης του αυτό που πραγματικά χρειάζεται. Τι εννοούμε με αυτό; Το έντονο ροζ είναι μια κλασική επιλογή για κοριτσίστικο δωμάτιο, η οποία όμως πρέπει να χρησιμοποιείται με μέτρο.

Αν όλοι οι τοίχοι του δωματίου βαφούν σε έντονο ροζ, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κουραστικό για το βλέμμα, όπως και αν έβαφες όλους τους τοίχους κόκκινους. Για το λόγο αυτό, μπορείς να εξετάσεις πιο απαλές επιλογές, όπως το ροζ παστέλ, το σομόν και το “βρώμικο” ροζ (pale pink). Οι επιλογές αυτές εγγυώνται ένα κομψό, αλλά και χαλαρωτικό αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει εσένα, αλλά και τη μικρή σου. Μπορείς, επίσης, να χρησιμοποιήσεις τις αποχρώσεις αυτές για τα σκεπάσματα και τα μαξιλάρια της.

Διάβασε επίσης το άρθρο που ετοιμάσαμε για σένα με τίτλο: “ Χρώματα τοίχων για νεανικό δωμάτιο: 6 ιδανικά χρώματα & πώς να τα χρησιμοποιήσεις! “.

αποχρώσεις του ροζ

3. Μη φοβάσαι την πολυχρωμία

Υπάρχουν πολλά όμορφα χρώματα τοίχου για παιδικό δωμάτιο που αξίζουν την προσοχή σου. Όμως, γιατί να περιοριστείς στη χρήση ενός χρώματος, όταν μπορείς να δημιουργήσεις ενδιαφέροντες συνδυασμούς που θα κάνουν χαρούμενο το κοριτσάκι σου; Κατά γενική ομολογία, τα παιδιά αγαπούν την πολυχρωμία, καθώς φέρνει ζωντάνια στο δωμάτιο. Έτσι, δε χρειάζεται να φοβάσαι να τους δώσεις αυτό που θέλουν, αφού, ως ένα σημείο, έχουν δίκιο. Για παράδειγμα, μπορείς να ακολουθήσεις το μοτίβο που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Στο δωμάτιο αυτό έχει βαφεί ο τοίχος σε μια ουδέτερη μπεζ απόχρωση, ώστε να μη δημιουργεί περιττό θόρυβο. Πάνω από το μπεζ, ωστόσο, κυριαρχούν ζωηρά χρώματα σε μεγάλα τετράγωνα σχήματα. Τα χρώματα αυτά κάνουν τη διακόσμηση του δωματίου πιο χαρούμενη, αλλά και ξεχωριστή.

πολυχρωμία

4. Φρόντισε για την άνετη κίνηση στο χώρο

Ένας πολύ βασικός παράγοντας για την τέλεια διακόσμηση υπνοδωματίου είναι η άνεση. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο για τα παιδικά δωμάτια, αφού τα παιδιά δε χρησιμοποιούν το δωμάτιο τους μόνο για να κοιμούνται και να χαλαρώνουν, αλλά και για να παίζουν! Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να γίνει το δωμάτιο πιο άνετο για παιχνίδι; Για αρχή, θα πρέπει να τοποθετήσεις τα έπιπλα με το σωστό τρόπο. Αυτό σημαίνει να μην τα τοποθετήσεις στο κέντρο του δωματίου, προσπαθώντας να γεμίσεις το χώρο. Προτίμησε να τοποθετήσεις το κρεβάτι στη γωνία του τοίχου και το γραφείο μπροστά στον τοίχο, ή το παράθυρο, αφήνοντας κενό το κέντρο του δωματίου. Έπειτα, μπορείς να απλώσεις στο πάτωμα ένα μαλακό χαλί, ή μια φλοκάτη, όπου το κοριτσάκι σου θα μπορεί να παίζει με τα παιχνίδια του, χωρίς να στριμώχνεται από έπιπλα.

άνεση χώρου

5. Οργάνωσε μεθοδικά τα παιχνίδια

Ο αποθηκευτικός χώρος είναι πάντα ένα σημαντικό ζήτημα για ένα αγορίστικο, ή κοριτσίστικο δωμάτιο. Δε θέλεις απλώς να τοποθετήσεις σε ένα σημείο τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού σου, αλλά και να του μάθεις να οργανώνει τα πράγματα του. Ένας τρόπος για να το ξεκινήσεις αυτό είναι τα παιχνίδια του παιδιού. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ανοιχτά ράφια, τα οποία φτάνει σε ύψος και το κοριτσάκι σου. Δείξε της πώς να τακτοποιεί τα παιχνίδια της σε ράφια και κουτιά, ώστε να τα μαζεύει από μόνη της, όταν σταματά το παιχνίδι. Μεγαλώνοντας, θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τα ράφια αυτά για να αποθηκεύει βιβλία, περιοδικά και διακοσμητικά στοιχεία. Με τη λογική αυτή, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουν την αξία τους μετά από 2- 3 χρόνια.

αποθηκευτικός χώρος

6. Ενίσχυσε το φωτισμό του δωματίου

Ένα φωτιστικό παραπάνω μπορεί να αλλάξει σημαντικά την ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Σίγουρα, ο πιο σημαντικός φωτισμός (πέρα από το φυσικό φωτισμό της ημέρας) είναι ο κεντρικός φωτισμός στο ταβάνι. Αυτός πρέπει να είναι επαρκής από μόνος του, χωρίς να χρειάζεται συμπλήρωμα. Τι γίνεται, όμως, αν το παιδί σου επιθυμεί να χαλαρώσει στο χώρο του και δεν τα καταφέρνει, επειδή δεν του το επιτρέπει το δυνατό φως;

Για να αποφύγεις κάτι τέτοιο, μπορείς να τοποθετήσεις στο δωμάτιο ένα όμορφο φωτιστικό δαπέδου. Αυτό θα προσφέρει γλυκό και διακριτικό φωτισμό τη νύχτα και θα λειτουργεί σαν διακοσμητικό στοιχείο την ημέρα. Το ίδιο μπορείς να πετύχεις με ένα φωτιστικό κομοδίνου. Μάλιστα, αυτό θα είναι πιο χρήσιμο, καθώς το παιδί θα μπορεί να φτάσει το διακόπτη του, ακόμα και από το κρεβάτι. Έτσι, αν χρειαστεί να το ανάψει κατά τη διάρκεια της νύχτας, δε θα πρέπει να σηκωθεί και να ψάξει για το διακόπτη μέσα στο σκοτάδι.

φωτιστικά παιδικού δωματίου

7. Τοποθέτησε μόνο τα απαραίτητα στο γραφείο

Από τη στιγμή που το κορίτσι σου ξεκινά το σχολείο, ξεκινά και η ανάγκη για ένα γραφείο στο δωμάτιο του. Το γραφείο αυτό μπορεί να είναι ένα απλό τραπεζάκι με μια καρέκλα, ή και ένα ολοκληρωμένο σετ με βιβλιοθήκη. Ό,τι κι αν είναι, πρέπει να είναι οργανωμένο με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να επιτρέπει στο παιδί να συγκεντρωθεί στη μελέτη του. Για το λόγο αυτό, μπορείς να τοποθετήσεις το γραφείο αντικριστά στον τοίχο. Έτσι, δε θα αποσπάται η προσοχή από το γύρω περιβάλλον. Για τον ίδιο λόγο αξίζει και να μη φορτώσεις το έπιπλο με διακοσμητικά στοιχεία. Καλύτερα να αφήσεις εκεί μόνο απαραίτητα για το διάβασμα αντικείμενα. Ο σκοπός είναι το παιδί να έχει αρκετό χώρο και άνεση για να εργαστεί, αλλά και να μην αποσπάται από αντικείμενα που δεν έχουν θέση στο γραφείο του.

παιδικό γραφείο Τα χρώματα του γραφείου πρέπει να είναι ουδέτερα, ώστε να μην αποσπούν την προσοχή του κοριτσιού από το διάβασμα. Όσο για την οργάνωση, η κεντρική ιδέα είναι να μην τοποθετείς στο γραφείο αντικείμενα που δεν ανήκουν εκεί. Με άλλα λόγια, ίσως δεν είναι καλή ιδέα να τοποθετείς πάνω στο γραφείο παιχνίδια της κόρης σου, ώστε να μοιάζει πιο όμορφο. Το γραφείο της πρέπει να έχει μόνο τα απαραίτητα, όπως γραφική ύλη, έτσι ώστε να εξυπηρετεί τον πρακτικό σκοπό του. Μεγαλώνοντας, θα μπορεί να αποφασίσει μόνη της αν θέλει να διαμορφώσει διαφορετικά το χώρο όπου μελετά.

5 ακόμα συμβουλές για τη διακόσμηση παιδικού δωματίου για κορίτσι!

Αν σχεδιάζεις διακόσμηση παιδικού δωματίου για κορίτσι, τότε μάλλον η πριγκίπισσα σου μεγαλώνει και είναι ώρα να αποχωριστεί την εικόνα του βρεφικού δωματίου. Με άλλα λόγια, είναι ώρα να αφαιρέσεις την κούνια και όσα ακόμα αντικείμενα συνδέουν την κόρη σου με τη βρεφική της ηλικία. Όλα αυτά θα αντικατασταθούν με νέα αντικείμενα, τα οποία θα της ταιριάζουν περισσότερο, μιας και σιγά σιγά αναπτύσσει προσωπική άποψη περί γούστου και αισθητικής. Φυσικά, αυτό σημαίνει πως πλέον έχει και εκείνη λόγο για τις αλλαγές που γίνονται στο δωμάτιο της. Άλλωστε, το δωμάτιο της είναι ο προσωπικός της χώρος και πρέπει να έχει κάτι από την προσωπικότητα της. Τι σου προτείνουμε, λοιπόν; Σου προτείνουμε να βάλεις πάνω απ’ όλα τη συζήτηση μεταξύ σας και να αναλογιστείς τι πραγματικά χρειάζεται η μικρή σου. Ας δούμε κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις κατά τη διακόσμηση παιδικού δωματίου για κορίτσι.

1. Δε χρειάζεται να βάψεις τους τοίχους ροζ

Πολλοί από εμάς έχουν στο μυαλό τους το κοριτσίστικο δωμάτιο σαν μια πανδαισία από ροζ αποχρώσεις. Σίγουρα, το ροζ χρώμα αποπνέει μια θηλυκότητα, όπως και ρομαντισμό και ζεστασιά. Παρ’ όλα αυτά, αυτό δε σημαίνει πως το ροζ είναι μια πανάκεια για κάθε παιδικό δωμάτιο κοριτσιού. Σε πολλά κορίτσια δεν αρέσει το ροζ και προτιμούν άλλα χρώματα για τον προσωπικό τους χώρο. Συζήτησε το μαζί της και βρείτε αυτό που της ταιριάζει περισσότερο. Όμως, ποια χρώματα ταιριάζουν σε μια όμορφη διακόσμηση παιδικού δωματίου για κορίτσι; Σαν γενική παλέτα χρωμάτων, θα σου προτείναμε κάποιες ανοιχτές, αλλά χαρούμενες αποχρώσεις, όπως τα παστέλ χρώματα. χρώματα παιδικού δωματίου Για παράδειγμα, το ανοιχτό πράσινο, το μπεζ, το κίτρινο και το γαλάζιο είναι φωτεινά και χαρούμενα χρώματα, τα οποία ταιριάζουν πολύ σε ένα παιδικό δωμάτιο. Έπειτα, αξίζει να θυμάσαι πως δε χρειάζεται να διατηρήσεις τη μονοχρωμία στο βάψιμο των τοίχων. Μια γλυκιά διχρωμία μπορεί να δώσει χαρά στο παιδί σου και να ικανοποιήσει τις πρακτικές ανάγκες του χώρου. Αν το κορίτσι σου θέλει να έχει ένα σκούρο χρώμα στους τοίχους της, η διχρωμία είναι η ιδανική λύση για σένα. Συνδύασε το σκούρο χρώμα με ένα ανοιχτόχρωμο και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

2. Μείωσε το κόστος με ταπετσαρία

Φοβάσαι πως το παιδί σου θα βαρεθεί γρήγορα τη διακόσμηση του δωματίου του και θα ζητήσει νέα αλλαγή; Θα είμαστε ειλικρινείς μαζί σου, κάτι τέτοιο είναι πιθανό να συμβεί. Για το λόγο αυτό, πρέπει να βρεις τρόπο να μειώσεις τα κόστη της διακόσμησης όσο γίνεται, διατηρώντας άριστη την ποιότητα του αποτελέσματος. Για τους τοίχους έχουμε να σου προτείνουμε μια πολύ απλή λύση, την τοποθέτηση ταπετσαρίας. Η ταπετσαρία είναι πιο οικονομική από το βάψιμο των τοίχων, ενώ και η τοποθέτηση της είναι πολύ εύκολη. Μπορείς να την τοποθετήσεις χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία, αν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με την εργασία. ταπετσαρία τοίχου Όσο για τα χρώματα και τα σχέδια, δε θα πρέπει να είναι πρόβλημα. Στο εμπόριο μπορείς να βρεις υπέροχες ταπετσαρίες τοίχου σε πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων. Υπάρχουν επιλογές, όχι μόνο για τη διακόσμηση παιδικού δωματίου για κορίτσι, αλλά για κάθε χώρο του σπιτιού. Πέρα από το ότι κοστίζει λιγότερο από το βάψιμο των τοίχων, η ταπετσαρία έχει άλλο ένα πλεονέκτημα που δε μπορείς να αγνοήσεις. Βλέπεις, είναι πολύ εύκολο να την αφαιρέσεις και να βάλεις μια άλλη, αν θέλεις και όποτε το θέλεις, με τη λογική ότι το κοριτσάκι σου θα ζητήσει ξανά να δει αλλαγές στο υπνοδωμάτιο του. Σκέφτεσαι να τοποθετήσεις ταπετσαρία στο παιδικό δωμάτιο; Διάβασε το άρθρο που ετοιμάσαμε με τίτλο: Τι πρέπει να προσέξεις στην τοποθέτηση ταπετσαρίας;

3. Δώσε χώρο στα δημιουργήματα της

Τα παιδιά έχουν αστείρευτη φαντασία και δημιουργικότητα. Από μικρή ηλικία μαθαίνουν να σχεδιάζουν και να ζωγραφίζουν. Λοιπόν, γιατί να μη δείξεις την υπερηφάνεια σου για την καλλιτεχνική της φύση; Μπορείς να τοποθετήσεις ένα πίνακα ανακοινώσεων πάνω από το γραφείο της κορούλας σου, όπου θα βρουν μια θέση τα αγαπημένα της έργα τέχνης. Αργότερα, ο πίνακας αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καρφιτσώνει υπενθυμίσεις για το πρόγραμμα της, ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται. Φυσικά, δεν υπάρχει περίπτωση να χωρέσουν όλα τα έργα τέχνης που ζωγραφίζει σε έναν πίνακα ανακοινώσεων. πίνακας ανακοινώσεων Αν έχει αρκετή διάθεση για δημιουργία, είναι πιθανό τα έργα της να μη χωράνε καν στους τοίχους του δωματίου της. Για το λόγο αυτό, θα μπορούσατε να αντικαθιστάτε τις ζωγραφιές με νεότερες ζωγραφιές μια στο τόσο. Όσο για άλλα διακοσμητικά στοιχεία, δε χρειάζεται να το παρακάνεις. Ένα διακοσμητικό που έχει πολύ μεγάλη αξία για σένα, ίσως να μην εκτιμηθεί από ένα παιδί, όχι γιατί δε θέλει να το εκτιμήσει, αλλά γιατί προτιμά τα εργόχειρα. Άλλωστε, τα δικά της έργα έχουν την ταυτότητα της, ένα κομμάτι της προσωπικότητας της. Θα βοηθήσουν να αισθανθεί το δωμάτιο της σαν προσωπικό χώρο.

4. Μη γεμίζεις το χώρο με περιττά αντικείμενα

Μερικές φορές, όταν έρχεται η ώρα να διακοσμήσουμε παιδικό δωμάτιο, έχουμε την παρόρμηση να το γεμίσουμε με αντικείμενα, τα οποία μάλιστα θεωρούμε και χρήσιμα. Ωστόσο, εμείς θα σου προτείναμε κάτι εντελώς διαφορετικό. Σχεδιάζοντας τη διακόσμηση παιδικού δωματίου για κορίτσι, προσπάθησε να παραμείνεις μόνο στα βασικά. Δύσκολα θα δεις ένα παιδικό δωμάτιο να διαμορφώνεται σε μινιμαλιστικό στυλ, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Είναι γεγονός, ότι στα παιδιά αρέσει να εξερευνούν και να ασχολούνται με κάθε τι που βλέπουν γύρω τους. ελεύθερος χώρος στο παιδικό δωμάτιο Αν διακοσμήσεις με πάρα πολλά αντικείμενα το δωμάτιο του κοριτσιού σου, είναι πιθανό να της δημιουργήσεις υπερένταση, καθώς έχει τόσα πολλά πράγματα να εξετάσει στο δωμάτιο της. Ίσως είναι καλύτερο να αφήσεις αρκετό ελεύθερο χώρο για παιχνίδι στο πάτωμα και να οργανώσεις το γραφείο της, ώστε να έχει πάνω μόνο τα απαραίτητα. Επίσης, μπορείς να προτιμήσεις κλειστά ντουλάπια, αντί για ανοιχτά ράφια, ώστε να τακτοποιούνται τα ρούχα και τα παιχνίδια της σε ένα χώρο, όπου δε φαίνονται. Το δωμάτιο θα μοιάζει πιο αρμονικό και ευρύχωρο, με αποτέλεσμα να λειτουργεί χαλαρωτικά για το κορίτσι σου.

5. Διακόσμησε το χώρο με ένα ιδιαίτερο στοιχείο

Όταν σχεδιάζεις τη διακόσμηση για το παιδικό δωμάτιο, ίσως δεν αρκεί να σκέφτεσαι με τον ίδιο τρόπο, όπως θα σκεφτόσουν για το δικό σου δωμάτιο. Σκέψου με περισσότερη φαντασία, ώστε να φτιάξεις ένα δωμάτιο ξεχωριστό, με άποψη. Όμως, τι ιδιαίτερα στοιχεία μπορείς να τοποθετήσεις; Από τη μια πλευρά, υπάρχει η κλασική, αλλά πάντα αγαπητή ιδέα της κουνουπιέρας πάνω από το κρεβάτι. Ένα όμορφο και διακριτικό τούλι μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στη διακόσμηση του δωματίου και να χαροποιήσει πολύ την κορούλα σου. κουνουπιέρα σε παιδικό κρεβάτι Τι άλλο θα ταίριαζε σε μια διακόσμηση παιδικού δωματίου για κορίτσι; Ίσως μια μικρή ινδιάνικη σκηνή/ παιχνίδι, τοποθετημένη στο πάτωμα. Στη σκηνή αυτή θα μπορεί να παίζει μαζί με φίλους της και να αισθάνεται αυτοπεποίθηση, καθώς και ανεξαρτησία. Τέτοιου είδους στοιχεία μπορούν να αναβαθμίσουν πάρα πολύ τη διακόσμηση του δωματίου.  Σου προτείνουμε να μείνεις στο ένα, καθώς ο χώρος μπορεί να  γεμίσει ασφυκτικά.

Τώρα ξέρεις πώς να διακοσμήσεις και να οργανώσεις ένα κοριτσίστικο δωμάτιο με στυλ. Για οποιαδήποτε εργασία χρειαστείς, οι έμπειροι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας θα είναι δίπλα σου, για να βοηθήσουν στη δημιουργία του ιδανικού παιδικού δωματίου!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα