Μετακόμιση; Oργάνωσε τη αποτελεσματικά!

Μετακομίζεις και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις; Μήπως ανήκεις κι’ εσύ σε εκείνους που πιστεύουν ότι η διαδικασία της μετακόμισης είναι ένας…γολγοθάς; Κι όμως δεν είναι! Αρκεί να έχεις σωστό προγραμματισμό και να οργανώσεις σωστά όλα τα επιμέρους βήματα, ώστε να κάνεις μια ασφαλή και οργανωμένη μετακόμιση στο καινούργιο σου σπίτι!

Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου για τη σωστή οργάνωση μιας μετακόμισης. Αν, λοιπόν, ψάχνεις μια ολοκληρωμένη απάντηση στο ερώτημα “πώς να οργανώσω μια μετακόμιση”, παρακάτω θα βρεις πολύτιμες συμβουλές για το πώς να κάνεις μία σωστή μετακόμιση. Επιπλέον, σου δίνουμε αρκετά tips για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για τη σωστή οργάνωσή της.

Βήματα και Χρήσιμες Συμβουλές για μια Εύκολη και Γρήγορη Μετακόμιση!

Πώς γίνεται μία σωστή μετακόμιση;

Η μετακόμιση πρέπει να γίνει σωστά εάν θέλεις να διασφαλίσεις την ακεραιότητα των προσωπικών σου αντικειμένων. Το πρώτο βήμα, είναι να καταγράψεις τις μεταφορικές σου ανάγκες και τις υπηρεσίες που πιθανότατα θα χρειαστείς. Έπειτα, η επιλογή μιας αξιόπιστης μεταφορικής εταιρείας, θα σου λύσει τα χέρια. Η μεταφορική, θα αναλάβει τον προγραμματισμό και την οργάνωση της μετακόμισης και εσύ δεν θα χρειαστεί να κάνεις καμία επιπλέον ενέργεια. Εάν όμως, δεν θες να είσαι παθητικός θεατής της διαδικασίας της μετακόμισης, αλλά θέλεις να έχεις ενεργή συμμετοχή στην οργάνωσή της, τότε οι παρακάτω συμβουλές θα σου φανούν πολύ χρήσιμες.  

Εύκολη μετακόμιση σε 5 έξυπνα βήματα!

Πώς να οργανώσω μία μετακόμιση;

Η οργάνωση στις μετακομίσεις είναι το <<Α>> και το <<Ω>> και αρκεί μία έμπειρη μεταφορική για να σε ενημερώσει για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις. Ποια είναι αυτά;

1. Προμηθεύσου τα κατάλληλα υλικά

Τι πιο χρήσιμο σε μία μετακόμιση από τις χάρτινες κούτες; Οι χάρτινες κούτες είναι άκρως απαραίτητες για την μεταφορά και την αποθήκευση των προσωπικών σου αντικειμένων. Εξίσου σημαντικές είναι και οι χαρτοταινίες προκειμένου να σφραγίσεις τις κούτες. Έτσι θα εξασφαλίσεις την ασφαλέστερη μετακίνησή τους. Φρόντισε να προμηθευτείς αυτά τα δύο υλικά από την αρχή, στις σωστές ποσότητες. Μη ξεχάσεις να γράψεις πάνω σε κάθε κούτα τι περιέχει.

2. Βάλε προτεραιότητες

Πριν ξεκινήσεις, απάντησε στο ερώτημα “πώς να οργανώσω μια μετακόμιση” βάζοντας προτεραιότητες. Αποφάσισε εάν θα ξεκινήσεις το πακετάρισμα με τα μεγάλα ή μικρά αντικείμενα του σπιτιού. Σίγουρα η αποσυναρμολόγηση και η συσκευασία των επίπλων είναι η πιο επίπονη διαδικασία. Θα ξεκινήσεις από αυτό ή από το συμμάζεμα των μικρών αντικειμένων όπως ένα βάζο, μαξιλάρια και λοιπά διακοσμητικά; Αυτό είναι ένα δίλημμα, το οποίο πρέπει να λύσεις εξ’ αρχής.

6+1 Συμβουλές για μετακόμιση!

3. Φρόντισε τα εύθραυστα αντικείμενα

Υπάρχουν κάποια αντικείμενα τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής κατά τη μετακόμιση. Τα πιάτα, τα ποτήρια και γενικά τα εύθραυστα σκεύη, πρέπει να έχουν μία διαφορετική μεταχείριση. Από αυτή την κατηγορία δεν εξαιρούνται και τα αντικείμενα μεγάλης αξίας. Όλα αυτά πρέπει να φροντίσεις να τα προφυλάξεις, για να αποφύγεις τα λάθη στη μετακόμιση. Προτού τα τοποθετήσεις στις κούτες, τύλιξε τα με αεροπλάστ για να μειώσεις τους ενδεχόμενους κραδασμούς κατά τη μεταφορά. Φρόντισε να βάλεις από τώρα στη λίστα σου την αγορά του αεροπλάστ, πριν έρθει η ώρα να πακετάρεις.

4. Βρες εγκαίρως μια αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία

Σίγουρα το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν αναρωτιέσαι “πώς να οργανώσω μια μετακόμιση” είναι το πώς θα μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα και έπιπλα. To αμπαλάρισμα και η συσκευασία επίπλων και προσωπικών αντικειμένων είναι κάτι το οποίο μπορείς να κάνεις και μόνος σου. Συχνά όμως η διαδικασία της μεταφοράς – μετακόμισης απαιτεί ανυψωτικά μηχανήματα και γερανούς για ειδικές μεταφορές βαρέων αντικειμένων. Σε μια τέτοια περίπτωση απαιτείται η συνδρομή έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού με κατάλληλο εξοπλισμό.

Κι’ αν νομίζεις πως το να βρεις μεταφορική εταιρεία είναι δύσκολο, το Douleutaras.gr θα σου αλλάξει γνώμη! Οι μεταφορικές μας εξυπηρετούν όλη την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και πολλές ακόμα μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Περιγράφοντας τις ανάγκες της μετακόμισής σου σε αυτή τη φόρμα μετακόμισης μπορείς να δεχτείς άμεσα και δωρεάν προσφορές, από το έμπιστο δίκτυο μεταφορικών εταιρειών του Douleutaras.gr! Try it!

Σχετικά με το Douleutaras.com.cy

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση (χωρίς συσκευασία με προσωπικό)
Δάλι 30/01/2021
Εκτελέστηκε από
ΑΝΤΩΝΗΣ Κ.
Τοποθεσία μετακόμισης:
ΛΑΤΣΙΑ ΠΡΟΣ ΔΑΛΙ
Λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας των επαγγελματιών, η μετακόμιση δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί σε διάστημα μικρότερο των 3 ημερών.
Έχω ενημερωθεί για αυτό
Είδος μετακόμισης:
Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση (χωρίς συσκευασία με προσωπικό)
Πλήθος αντικειμένων:
Πάνω από 10 αντικείμενα ή πλήρη οικοσκευή
Ανυψωτικό μηχάνημα:
Ναι
Αποθήκευση οικοσκευών:
Όχι
1,2
Αναρτήθηκε από Christos K.

1).Ασυνεπής στην ώρα του. 2)Συμφωνήσαμε να φέρει φορτηγό και έφερε ένα παλιό βαν με αποτέλεσμα να να κάνει πολλές διαδρομές και να μας καθυστέρησει. 3)Μου υποσχέθηκε να βγάλει το πλυντήριο να μας το φέρει και να μας το ενώσει, τίποτα από αυτά δεν έκανε και το κουβάλησα μόνος μου. 4) Επειδή ήρθε με μικρό Βαν και έκανε 3 διαδρομές αφού δεν χωρούσε τα πράγματα, βιαζόταν να φύγει γιατί έλεγε ότι είχε να πάει και αλλού, με αποτέλεσμα τα μισά πράγματα να μείνουν πίσω, μου υποσχέθηκε ότι θα ερχόταν μετά από 2 ημέρες να πάρει τα υπόλοιπα μαζί και πλυντήριο. Ζήτησε να πληρωθεί χωρίς να έχει ολοκληρώσει τη δουλειά του και έκανε το λάθος η γυναίκα μου να τον πληρώσει. Δεν ήρθε τελικά μετά από 2 ημέρες μας είχε στο περίμενε με τα τηλέφωνα. Ήρθε σήμερα Σάββατο το απόγευμα (η μετακόμιση μου ξεκίνησε απ'τη Τετάρτη) για μισή ώρα, πήρε μερικά πράγματα και εξαφανίστηκε! Την μετακόμιση τελικά την έκανα μόνος μου με το προσωπικό μου αυτοκίνητο και έναν συγγενή με ένα αγροτικό που είχε. Ο κος Μιχάλης είναι ένας κοινός ψεύτης και απατεώνας. Υπ. Η γυναίκα μου ύστερα απτό λάθος της που έκανε να τον πληρώσει πριν να ολοκληρωθεί η εργασία του και νιώθοντας τύψεις που μας κρέμασε, απτή στενοχώρια της έπεσε κατά την μετακόμιση, θέλοντας να με βοηθήσει βλέποντας με να κουβαλάω όλα τα πράγματα μόνος, έπεσε και έσπασε το κεφάλι της και την έτρεχα στο νοσοκομείο εν μέσω μετακόμισης. Για την εμπιστοσύνη που του έδειξε κέρδισε 5 ράμματα στο κεφάλι. Αυτά και άλλα πολλά τηλεφωνικά εάν θελήσει κάποιος να επικοινωνήσει μαζί μου.

Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση (χωρίς συσκευασία με προσωπικό)
Γερμασόγεια 31/12/2020
Εκτελέστηκε από
ΓΙΟΥΡΗ Σ.
Τοποθεσία μετακόμισης:
Εκάλη
Είδος μετακόμισης:
Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση (χωρίς συσκευασία με προσωπικό)
Πλήθος αντικειμένων:
5 - 10 αντικείμενα
Ανυψωτικό μηχάνημα:
Ναι
Αποθήκευση οικοσκευών:
Ναι
5,0
Αναρτήθηκε από Μαρια Ο.

Fast, careful and responsive even on the 30th of December, for a last minute moving I asked them to do for me. Recommended 👌

Μόνο μεταφορά (χωρίς συσκευασία ή προσωπικό)
Αγλαντζιά 01/12/2020
Εκτελέστηκε από
Κώστας Σ.
Τοποθεσία μετακόμισης:
Λευκωσία
Είδος μετακόμισης:
Μόνο μεταφορά (χωρίς συσκευασία ή προσωπικό)
Πλήθος αντικειμένων:
2 - 4 αντικείμενα
Ανυψωτικό μηχάνημα:
Ναι
Αποθήκευση οικοσκευών:
Όχι
Κόστος 80,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.com.cy

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.com.cy

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Μετακόμιση από Αθηνα για Θεσσαλονικη. Έχω κάνει πάνω από 10 μετακομίσεις. Ο κύριος Κουταλιάς είναι ο καλύτερος μεταφορέας που έχω χρησιμοποιησει. Συνεπής, γρήγορος, ευγενικός.-Τα πράγματα μου δεν είχαν ούτε μια γρατζουνιά. Αποτελεί παράδειγμα της “καλής» Ελλάδας, που πάει τη χώρα μπροστά, που προσπαθεί και πετυχαίνει Συνίσταται ανεπιφύλακτα

Για: Κωνσταντίνος Κουταλιάς / Μετακόμιση σε διαφορετικό Νομό
5,0

Ολα ηταν αψογα! Θα τον ξαναπροτιμησω.

Για: Κώστας Πολύμερος / Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού
1,0

Παρα τις προϋποθέσεις για την εξυπηρέτηση και την παροχή των υποσχομενων μεταφορικών υπηρεσιών υπήρξαν πλημμελιες και ασυνεπεια. Μετά παρακλήσεως ακολουθήθηκε η τοποθέτηση και συναρμολογηση .Επιπρόσθετως οι οδηγίες προορισμού των μεταφέρομενων προϊόντων είχαν δοθεί ευθύς εξ αρχής εν γνώσει της μεταφορικης υπηρεσίας καίτοι δεν ακολουθηθηκαν με άρτιο, υπεύθυνο και επαγγελματικο τρόπο οι υποσχόμενες και προβλεπομενες υπηρεσίες μεταφοράς με ασφαλή τρόπο και ΧΩΡΙΣ Ζημιά ουδενός προϊόντος. Αντ'αυτου εισπράττω και ψευδείς ισχυρισμούς για την αντικειμενική αλήθεια και πορεία των πραγμάτων.

Για: Μεταφορικη Stasinos / Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού
5,0

Καλές τιμές και βοήθεια σε ότι δεν έχει γίνει σωστά με το σωστό κόστος.

Για: Θεοφάνης Ανυφαντής / Μετακόμιση σε διαφορετικό Νομό
5,0

Σωστός επαγγελματίας με πολύ καλή εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές!

Για: Χαράλαμπος Αλεξιάδης / Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού
5,0

Εξαιρετική εξυπηρέτηση. Όλα τα άτομα που συμμετείχαν ήταν ευγενέστατα και ο κύριος Κουταλιάς πολύ καλός άνθρωπος, συνεπέστατος και συνεννοήσιμος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Για: Κωνσταντίνος Κουταλιάς / Μετακόμιση σε διαφορετικό Νομό